Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 115 - Ферит моли Сейран да спаси баща му!

Добави коментар

Ферит е отчаян да спаси баща си от затвора. Пелин се ядосва на Сертер, че я следи и я разпитва за бащата на бебето. Вижте какво ще се случи в еп. 115 на турския сериал "Златно момче”.

Ферит предупреждава всички да не говорят грубо на Пелин. По-късно, в стаята си, той намира там леля си. Тя му казва, че е говорила с дядо му, който е отказал да помогне на Орхан и е казал много обидни неща по негов адрес. Освен това я е изгонил от кабинета си. Тя се страхува, че без помощта на Халис Орхан ще влезе в затвора. Тя е сигурна, че той няма да може да се справи със затвора.

Ферит разказва на Ифакат, че баща му е молил Халис на колене за помощ в полицейския участък, а той го е игнорирал. Ифакат твърди, че дядо му е безмилостен, и му казва, че ако не бъдат повдигнати обвинения, бащата на Ферит може би ще успее да остане на свобода. Ифакат предлага да се обади на Сейран и да помоли Кязим да оттегли жалбата, но Ферит се съмнява, че ще се съгласи.

Ифакат настоява, че трябва да опитат, тъй като възможностите им се изчерпват. Тя пита Ферит дали иска да погребе баща си така, както е погребал брат си. Ферит предупреждава леля си да внимава с думите си. Ифакат отново подчертава, че трябва да поговори с бившата си съпруга, и си тръгва. . Ферит се обажда на Сейран и с разплакан глас я моли да се срещнат. Ферит се среща със Сейран край брега и със сълзи на очи я моли да убеди баща ѝ да оттегли обвиненията.

Междувременно Зерин предлага да направят ДНК тест, но Пелин отказва. Сехмуз научава за болестта на Нухет, но уверява съпругата си, че това няма значение за него.

Пелин, уморена от постоянните обаждания на Сертер, най-накрая отговаря. Тя го пита защо продължава да ѝ се обажда и дали я следи, на което той признава, че го прави, и споменава за бременността ѝ. Пелин отговаря гневно на въпросите на Сертер за бащата на бебето, като настоява, че е Ферит. Тя му казва да не ѝ се обажда и да не ѝ пише повече. Пирил се чуди дали действията на Пелин ще отблъснат Сертер.

Гюлгюн посещава Пелин в стаята ѝ в имението и я пита за здравословното ѝ състояние и за бебето. Пелин отговаря, че са малко уморени, което според Гюлгюн е нормално по време на бременността. После Гюлгюн казва, че Пелин трябва да е благодарна, че носи внучето ѝ, иначе би я удушила с голи ръце. Пелин е объркан и иска разяснения. Гюлгюн казва, че тя говори за Сасиде. Добавя, че тя е унищожила живота на сина ѝ и се оплаква, че синът ѝ Фуат би могъл да е още жив, ако не са били нейните действия.

Очите на Пелин се пълнят със сълзи, докато тя моли Гюлгюн, отричайки да е имала лоши намерения. Гюлгюн заплашва да говори с Ферит, но Пелин я спира, като казва, че ако го направи, ще се самоубие. Пелин настоява, че тя няма да има причина да живее ако Ферит я отхвърли. Гюлгюн казва, че страхът ѝ е да говори.

Пелин настоява, че не само страхът я мотивира. Тя предупреждава Гюлгюн, че ако каже на някого, тя ще загуби Ферит завинаги, а това ще доведе до смъртта на Пелин и внука ѝ. Гюлгюн се опитва да успокои Пелин и се съгласява да не казва нищо, но предупреждава Пелин да не повече прави грешки. Пелин обещава да не прави нищо лошо и прегръща Гюлгюн, като изразява желанието си за щастие с Ферит.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 135 - Сейран в опасност?

„Златно момче“, еп. 134 - Сертер държи Пелин в плен, Кая е влюбен в Суна!

„Златно момче“, еп. 133 - Окес разкрива шокираща връзка с Корхан

„Златно момче“, еп. 132 - Сертер заключва Пелин в луксозен затвор!

„Златно момче“, еп. 131 - Ферит не може да понесе раздялата със Сейран!