Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.286: Яман най-накрая намира Сехер и Юсуф, НО.. какво ще се случи

Добави коментар

Яман най-накрая намира Сехер и Юсуф, НО не може да се изправи веднага пред нея. Той започва тайно да я следи. Сехер вижда на масата букет маргаритки и не се съмнява, че Яман ги е оставил. Само че Яман не иска да бърза, защото този път иска да накара Сехер да повярва в чувствата му и в него! Разберете какво ще се случи в епизод 286 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 17 май 2024 по NOVA.

В епизод 285 на турския сериал „Наследство“ Яман търси знак, че Сехер все още го обича. Той намира писмо от нея, в което тя признава чувствата си към него. Яман е изпълнен с надежда и решава да ги потърси. Яман пристига в градчето, където сега живеят Сехер и Юсуф...


НА КРАТКО какво се случва в епизод 286 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 17 май 2024 по NOVA

Яман най-накрая намира Сехер и Юсуф, НО не може да се изправи веднага пред нея. Той започва тайно да я следи. Сехер вижда на масата букет маргаритки и не се съмнява, че Яман ги е оставил. Само че Яман не иска да бърза, защото този път иска да накара Сехер да повярва в чувствата му и в него!

В същото време Сехер също усеща, че Яман е някъде наблизо, и продължава да вижда знаци, които потвърждават това. Това я плаши, защото Сехер не може да разбере какво точно се случва в душата ѝ в момента.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Действието продължава от предния епизод. Яман пристига в градчето, където живеят сега Сехер и Юсуф, но не знае, че са там. Яман влиза в хотела, в който Сехер потърси подслон в първата вечер, когато дойде, но собственикът ѝ отказа. Яман показва на мъжа снимка на Сехер и Юсуф и го пита, дали ги е виждал в последния месец.

Мъжът веднага си спомня Сехер и Юсуф, но не казва на Яман за тях, защото Фикрет го е предупредил да не казва на никой, че ги е виждал, и ако някой пита за тях веднага да му се обади.

Мъжът казва на Яман, че не ги е виждал и след като Яман си тръгва се обажда на Фикрет, но телефонът му е изключен и се обажда в заведението и моли Бурджу, момичето, което работи там да каже на Фикрет да му се обади, когато може. Бурджу записва на едно листче, но от вятъра то пада на земята.

В същото време Сехер носи поръчката за една от масите и се спира притеснена, защото мъжът, който седи на масата с гръб към нея много прилича на Яман. Сърцето на Сехер спира да бие, когато мъжът се обръща и я пита, дали може да му донесе една лимонада. Ирфан, които работи в същото заведение пита Сехер, дали е добре, защото много е пребледняла. Сехер казва, че е добре, но ще влезе да се наплиска с вода.

Притеснена Сехер влиза вътре трепереща и се опитва да се успокой: „Тук си в безопасност! Той няма да те намери!“ – повтаря си мислено Сехер.

След малко Мелек, дъщерята на Фикрет моли Сехер да ги пусне с Юсуф в парка, за да си поиграят. Сехер ги пита, с кой ще ходят. Бурджу казва, че тя ще отиде с тях, защото е приключила работата си.

В този момент Яман минава с колата си покрай заведението, в което Сехер работи, а след това спира пред къщата, в която живее Сехер, защото вижда едно момче, което много прилича на Юсуф.

Малко по-късно Яман се разхожда в парка и е на една ръка разстояние от Юсуф, който си играе на криеница с Мелек. След това Яман е на площада, където връзка от балони му пречи да види Сехер. Сехер притеснена се оглежда, сякаш усеща неговото присъствие, но и тя не го вижда.

Яман влиза в заведението, където работи Сехер. Той вижда плетените играчки. Ирфан излиза и го пита, дали иска да купи от играчките, който тяхната работничка сама прави. Яман пита, какво може да му предложи за ядене. Ирфан му предлага баница, който току-що е извадил от фурната.

Йрфан му предлага и от курабиите, който тяхната нова работничка сама прави и му слага няколко като подарък. Яман плаща за баницата и си тръгва. В същото време Недим му се обажда и му казва, че са получили информация, че са видели жена и дете, които приличат на Юсуф и Сехер. Яман му казва да му изпрати адреса и се качва в автомобила си и се отдалечава от градчето, в което са Сехер и Юсуф.

В колата Яман хапва от курабиите, които получи като подарък. Той веднага разпознава курабиите с лимон на Сехер „Дори на другият край на света да ги опитам, аз веднага ще разбера, че ги е направила леля ти“ – спомня си Яман разговор с Юсуф и веднага се връща обратно.

Яман отново пристига в градчето, спира автомобила и тъкмо да слезе от автомобила си, когато вижда Сехер. Яман наблюдава отдалеч Сехер, той се страхува да застане пред нея. Към Сехер радостен пристига Юсуф и разказва нещо на леля си.

„Те са щастлива!“ – мисли си Яман и си спомня, колко много е огорчил Сехер като ѝ е казал, че той е убил сестра ѝ. „А, аз винаги съм ти причинявал болка!“

Сехер също усеща, че Яман е някъде наблизо, и продължава да вижда знаци, които потвърждават това. Това я плаши, защото Сехер не може да разбере какво точно се случва в душата ѝ в момента.

Яман се побърква от ревност, когато Сехер и Юсуф, придружени от Фикрет и дъщеря му излизат от заведението. Яман тръгва след тях и тайно ги следи, но когато Фикрет и Мелек продължават пътя си, а Сехер и Юсуф влизат в дома си, Яман си отдъхва и доволен се усмихва.

Яман си спомня, че преди няколко часа, точно пред тази къща е спря с колата си.

Действието прескача във вечерта. Скрит в сянката, Яман наблюдава как Сехер и Юсуф се забавляват в порутената си къщурка.

В този момент Дженгер се обажда на Яман и му казва, че се е притеснявал за него и го пита, дали ги е намерил. Яман отговаря, че ги е открил и те са изглеждали много щастлив, без него и не е искал да съсипва всичко това.

-Вие уверени ли сте, че те са щастливи без вас или това е принудителна мярка?
-Не знам… - казва Яман и прекъсва разговора с Дженгер.

Преди да застана пред тях, аз трябва всичко да видя! Ти, вярваш ли все още в това, което си написала в писмото? Ти готова ли си, да бъдеш до мен, независимо какво се е случило или…“, мисли си Яман, докато наблюдава къщата. Мислите му са прекъснати от Сехер, която излаза, за да изхвърли боклука, а след това се изправя и гледа звездите.

„Колкото и да ме мразиш, в теб е останала частичка, която не ме е забравила“, мисли си Яман, докато тайно наблюдава Сехер. „Каквото и да стана с нас, ти още ли си с мен?“, мислено пита Яман. „Докато не го разбера, няма да те оставя!“.

Действието прескача на следващия ден. Сехер и Юсуф минават по крайбрежната улица и Сехер притеснена вижда на морския плясък изписан знака за безкрайност, символизиращ тяхната безкрайна любов с Яман.

-Лельо, виж този знак! – сочи Юсуф. -Той означава безкрайна любов и беше изобразена на поканите за сватбата ви с чичо.

Сехер притеснена казва на Юсуф, че това е често използван знак и всеки човек може да го изобрази.

Камерата ни показва Яман, който ги наблюдава скрит зад един храст.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.330: „Време е Яман и Али да разберат, че са братя!“

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

Наследство еп.328: Ще успее ли Зухал да съсипе романтичната нощ на Яман и Сехер?

„Наследство“ еп.327: Яман подготвя романтична изненада за Сехер!

„Наследство“ еп.326: Неочаквана изненада за Яман от Сехер! - какво ще се случи..