Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп.170: Зюмрют предприема стъпки да раздели Йомер и Дефне

Добави коментар

Зюмрют предприема стъпки да раздели Йомер и Дефне, на която връзка се противопоставя от самото начало. Каква пречка ще постави Зюмрют между Йомер и Дефне този път? Вижте какво ще се случи в еп. 170 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 17 май 2024 по Diema Family.

В епизод 169 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Йомер съжалява за думите, които е казал на Дефне. Той започва да чете дневника ѝ и е впечатлен от това колко много препятствия са преодолели заради любовта си.


НА КРАТКО какво се случва в еп.170 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 17 май 2024 по Diema Family.

Зюмрют предприема стъпки да раздели Йомер и Дефне, на която връзка се противопоставя от самото начало. Каква пречка ще постави Зюмрют между Йомер и Дефне този път?

Фунда се ядосва на Мелек, че е казала на Алпай за бременността ѝ.

Сеит Али замина по работа, затова Митхат помага на Махмуд в гостилницата, докато той се върне. Махмуд се старае всеки път да разбере, че той е шефът, а Митхат е там временно.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Йомер обяснява на Гюлшат, че според дневника на Дефне те са преживели много, за да бъдат заедно, и Гюлшат казва, че вероятно затова Дефне се е старала толкова много да накара Йомер да си спомни. Той би искал да посети някои от местата, които Дефне споменава в дневника си, в случай че това му върне спомените. Той моли Гюлшат да дойде с него.

Зюмрют обяснява различните места в града, където Гюлшат и Йомер трябва да отидат. Тя ги изплаща с щастливата надежда, че от тяхната близост ще излезе нещо и ще се отърве от Дефне.

Нефизе вижда, че Дефне седи унила и предлага на Кадрие да приготви няколко вегетариански ястия за дюкяна, а Дефне може да помогне. Въпреки че Дефне изобщо не иска да прави това, тя не намира начин да откаже.

Алпай преиграва с бащинството и се заема да приготви богата закуска за Фунда. Казва, че ще приготвя и вечеря всяка вечер, ако тя само му дава указания. Тя му отвръща да спре, тъй като се държи като някой, който не е.

Махмуд пристига в кебапчийницата, където Митхат е зает с приготвянето на скарата. Махмуд започва да се държи като шеф и подчертава пред Джумали, че Митхат просто помага, докато баща им отсъства. Митхат е леко объркан от поведението на Махмуд.

В школата децата, изпратени от Кенан, пристигат за уроците си заедно с по-големите, които се обучават за чираци.

Халил изпитва облекчение, че бизнесът се нормализира, когато един търговец на антики пристига, за да им се представи. Той изразява своето желание и желанието на другите търговци на пазара да подкрепят школата в трудните ѝ моменти. В този момент Халил не подозира, че целият този подем в бизнеса се дължи на Кенан.

Йомер и Гюлшат са на мястото край реката, където преди това с Дефне са се наслаждавали на страхотни моменти. На Йомер му се иска да си спомни нещо. Гюлшат е много обнадеждена и се опитва да укроти нетърпението му. Тя му казва, че е сигурна, че той ще си върне всички изгубени спомени. Чуди се дали не е трябвало да дойде с Дефне, но той казва, че е твърде рано.

Йомер продължава да се притеснява, че не си спомня нищо, особено връзката си с Дефне. Най-накрая той проявява известно състрадание, като казва на Гюлшат, че не може да си представи колко много трябва да страда Дефне, знаейки през какво са преминали и колко много са се обичали, и виждайки го неспособен да реагира на нея. Той чувства, че няма право да постъпва така с Дефне, че няма право да я остави да продължава да се надява.


Кадрие е в кухнята и надзирава помощниците си Дефне и Юнзиле, при положение че тя би трябвало да е главната готвачка. Тъй като не е свикнала наистина да върши някаква работа, тя е изненадана, когато Нефизе ѝ предлага да седне, докато реже и приготвя зеленчуците. Юнзиле излиза на двора, за да види майка си, и съжалява, че благодарение на новия проект на Кадрие няма време да помага на майка си в домакинската работа. Юнзиле повдига въпроса пред майка си за това, че всички са забравили, че сватбата ѝ със Зейнел е трябвало да бъде запланувана, без да знае, че Нефизе е точно зад нея. Нефизе казва на Рейхан, че не са забравили и ще се погрижат за всичко веднага щом Сеит Али се върне.

Зюмрют казва на Вилдан, че разбира Дефне, но може би всичко, което се е случило с Йомер, е благословия вместо беда. Дефне и Йомер са станали двойка против волята на всички и може би сега трябва да се отдалечат малко от Йомер. Вилдан е шокиран от хладното отношение на Зюмрют.

Търговецът на антики идва в магазина на Кенан, за да му съобщи, че се е срещнал с Халил, за да установят бизнес отношения, и смята, че те ще бъдат взаимноизгодни и за двете страни.

Алпай подслушва това и след това пита Кенан какво прави зад гърба му. Кенан му отговаря, че засега няма какво да знае, но ако има, непременно ще го информира. След това Алпай му съобщава, че ще става баща.

Кенан както винаги стреля право в очите и казва на Алпай:

-Значи този път ще бъдеш баща... тъй като последните 3 пъти не можа да се справиш! Алпай му казва, че когато са се родили близнаците, той е бил твърде млад, а когато се е родил малкият Сейит Али, връзката му с Мелек така или иначе е приключила. Този път е различно, казва той, всички ще се сблъскат с един Алпай, който не са виждали досега.

Керем идва в Хан да търси Митхат. Махмуд казва на Керем, че Митхат е отишъл да оправи проблемите, които той е създал, и започва да се кара на Керем за неговите действия.

Джумали чува суматохата и се включва в разправията със собствените си порицания. Той напомня на Керем, че Сеит Али го е уредил да се присъедини към отбора на Антеп и Керем е трябвало да го накара да се гордее с него, а не да участва в нещо незаконно. Керем казва, че не го е направил доброволно.

Алпай, който никога не пропуска да се изложи, идва да види за какво е цялата тази врява и решава да изпълни ролята на баща. Джумали му казва да си върши работата и да се занимава с това, защото случващото не го засяга. Алпай казва, че той е бащата на Керем и е негова работа... После вижда посиненото лице на Керем. Джумали казва на Алпай, че Керем е участвал в мачове със залагания, при което пристига и Митхат, а Керем саркастично благодари на чичо си, че е казал на всички.

Халил и Мирза обсъждат участието на Керем в ситуацията с мачове със залагания и проблемите, които организаторите създават на Керем. Халил казва, че не може да съобщи официално в полицията, тъй като Мелек ще разбере, но ще говори с приятеля си комисар Мурат. Точно тогава влиза Мелек и вика Халил на горния етаж на школата, за да му покаже новото платно, което е купила, за да замени повреденото от крадците. Той я гледа с любов и е трогнат от нейната грижовност. Тя иска да продължат заедно това, което са започнали преди, и му благодари, че ѝ е дал надежда, че винаги е бил до нея. Тя се просълзява и казва на Халил, че той е този, който я е привързал към живота. Той казва, че това е така, защото вярват един в друг; имали са много проблеми, с които да се справят, но са посрещали всеки от тях с главата напред.

Халил пита Мелек как е Дефне. Тя казва, че Дефне се притеснява, че дори и паметта на Йомер да се върне, отношенията им няма да са същите, плюс това тя се притеснява, че Йомер ще се сближи с Гюлшат.

Алпай казва на Кенан, че трябва да оправи нещата заради Керем. Кенан му казва, че вуйчовците му ще се погрижат за въпроса и вече са му казали да се отдръпне. Алпай казва, че всички се нахвърлят върху бащинските му способности, но той ще им покаже.

Кенан пристига в школата, за да посети децата, които подкрепя финансово. В този момент Халил не е щастлив да разбере, че те са задължени на Кенан за своите ученици и че Мелек е знаела за връзката му и не му е казала. Тя се опитва да обясни, че не е имало време. Кенан обяснява, че децата са сираци и той се грижи за разходите им и за образованието им. Халил пита Кенан каква е истинската му цел да доведе децата и Кенан повтаря, че се грижи за техните интереси.Халил продължава да разпитва Мелек как е приела помощта на Кенан и подчертава, че нищо добро не идва от този човек. Мелек защитава решението си, заявявайки, че важното е, че децата са сираци и че за тях се полагат грижи.

Мирза се опитва да накара всеки от тях да види гледната точка на другия. Халил се опасява, че използвайки децата като извинение, Кенан ще има лесен достъп до школата. Фунда пристига при Мелек и става свидетел на техния спор. Мирза се опитва да успокои Халил.

Фунда и Мелек се качват, за да говорят насаме. Фунда казва, че не е там, за да спори, но не се радва, че Мелек е казал на Алпай за това, че е бременна, когато това е нещо, което самата тя би предпочела да му каже. Мелек се извинява искрено и казва, че е изригнала от гняв заради лошото отношение от страна на Алпай като баща на децата им. Фунда ѝ казва, че извинението не променя факта, че Мелек ѝ е отнела правото да съобщи тази променяща живота ѝ новина.

Митхат се опитва да посъветва Махмуд за правилното поддържане на складовите наличности, но Махмуд му казва, че баща им му е дал магазина и затова не иска съвети как да управлява бизнеса. Кадрие пристига и също споменава, че сега магазинът принадлежи на Махмуд, тя е дошла да окаже подкрепа и е приготвила вегетариански ястия, които да продава заедно с кебапите.

Дефне пристига в Хан и Джумали прави всичко възможно да я утеши за случилото се предишната вечер. Дефне се извинява и казва, че не е искала да разстройва нито тях, нито Йомер. Джумали казва, че те самите са като нея, що се отнася до Йомер. Той повтаря разговора си с Йомер за това, че сърцето не забравя. Казва ѝ да не се страхува, че всичко ще се оправи.

Гюлшат и Йомер са на базара. Различни продавачи го поздравяват и той им отговаря учтиво, въпреки че не си спомня кои са те. Възрастната приятелка на Нефизе ги забелязва и спира, за да ги заговори. Тя поглежда предпазливо и донякъде неодобрително към Гюлшат, знаейки, че Йомер е сгоден за Дефне, но без да знае, че Йомер е загубил паметта си.

Комисар Мурат казва на Халил, че е говорил със Сами и го е предупредил да не посягат по никакъв начин на Керем. Халил обяснява, че не са казали на Мелек, тъй като не искат да я притесняват.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп. 189: Вилдан решава с Йомер да напуснат конака!

„Моето име е Мелек“, еп.188: Какво чака Йомер и Дефне?Какво е намислила Зюмрют?

„Моето име е Мелек“, еп. 187: Трудни часове за Мелек и още по-тежки за Халил!

„Моето име е Мелек“, еп. 186: Ще се откажели Халил от мечтата си... от Мелек?

„Моето име е Мелек“, еп.185:Както предполагаше Алпай, Халил се сгодява за Мелек!