Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.203, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мерджан и Тарик най-накрая се женят, ще отпразнуват първата вечер след сватбата с вечеря насаме в романтична обстановка. Разбира се, тази вечеря ще бъде такава, каквато те заслужават. Разберете още какво ще се случи в епизод 202 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 13 декември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 202 на „Ти разкажи, Черно море“ Истанбулските мафиоти пристигат в имението на Калели, където поставят надгробни камъни и стрелят по къщата. Всички са ужасени от случващото се. С пристигането на Хазан Мелек и Нюлюфер се оказват в игра, която не са предполагали, че е възможна!


НА КРАТКО какво се случва в епизод 203 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 13 декември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Ферхат с помощта на Фикрет и хората му обезоръжават бандитите от Истанбул и ги предават на Али.

Мерджан и Тарик най-накрая се женят, ще отпразнуват първата вечер след сватбата с вечеря насаме в романтична обстановка. Разбира се, тази вечеря ще бъде такава, каквато те заслужават.

Баба Ханифе се сдобрява с бившата си снаха Нюлюфер.

Денят, който Фикрет е планирал стъпка по стъпка тайно от всички, е настъпил и хората, които са смятали, че са спечелили до този ден, ще се разочароват!

Всичко за „Ти разкажи, Черно море“

Фикрет се обажда на Ферхат и му съобщава, че са открили истанбулските главорези.

Фикрет и Ферхат пристигат на горската поляна. Дурук им казва, че бандитите са малко по-назад в гората, че са около 27 души. Фикрет осъзнава, че те са много по-малко, но Ферхат е уверен, че ще се справят. Ферхат му напомня, че в багажника на колата на Дурук е имало пушка, и го пита дали има боеприпаси за нея. Фикрет гледа Ферхат с интерес, без да осъзнава какво е замислил.

Шефъг на мафиотите е сигурен, че обстрелът на къщата на Калели ги е изплашил подобаващо, но трябва да намерят Мурат. Те са дали дума на мъжа, че ще убият семейството му пред очите му. Би било срамно да не удържат на думата си. В това време Фикрет и Дурук правят огън недалеч от лагера на мафиотите. След като огънят е добре разпален, те хвърлят в него патроните от ловната пушка и след това отиват при мафиотите.

Фикрет, Ферхат и Дурук се приближават до бандитите без оръжие.

Ферхат усмихнато пита:

- Момчета, ако ви помоля, можете ли да се предадете?

- Но така, че да не се вдига шум - продължава Фикрет.

- Кои сте вие? - пита главатарят на мафиозите.

- Вие насочвате оръжия към нас, но когато нашите приятели видят това, ще бъдат много ядосани - обяснява спокойно Ферхат.

- Кои, по дяволите, са вашите приятели? - ядосва се мафиотът.

- Тези, които са на пътя - отговаря Ферхат.

В този момент патроните в огъня започват да се взривяват един по един. Мафиотите, чули звука от изстрелите, откриват огън и раняват Ферхат в рамото. Започва престрелка.

Фикрет, Ферхат и Дурук успяват да обезоръжат и вържат бандитите. Фикрет се притеснява, че Ферхат е ранен, обаче мъжът му напомня, че това е само куршум. Важното е, че са избягали от гроба. Ферхат се обажда на Али и му казва къде е „пратката“ за него.

Фатих довежда Мурат вкъщи по заповед на Мустафа. Момчетата с ужас виждат какво се е случило с къщата им. Щом Мурат влиза в къщата, Мустафа се нахвърля върху него с упреци. Тахир моли Фатих да заведе Мурат в стаята му, а след това моли Мустафа да се успокои.

Тарик пристига в къщата на Дагдевирен. Мерджан, Джемил и Тюркян излизат от къщата. Мерджан е облечена в дълга червена рокля. Тарик се чуди защо е решила да облече червена рокля, а не бяла за регистрацията на брака им. Мерджан отговаря спокойно:

- Всъщност исках да облека черна рокля, но не го направих, за да не се изтъквам толкова много.

Тюркян пита Генджо защо госпожа Нюлюфер не е излязла да ги види. Генджо обяснява, че баба Ханифе се е разболяла и съпругата му и дъщерите му са отишли да я посетят.

Хазан и Милек казват на баба си Ханифе, че майка им вече не приема лекарствата си, но Генджо не знае за това. Ханифе не вярва на бившата си снаха. Нюлюфер моли Ханифе да ѝ повярва. Да ѝ подаде ръка за помощ. Ханифе не разбира защо снаха ѝ и внучките ѝ не се преместиха в къщата ѝ. Хазан обяснява, че Генджо няма да ги остави сами, затова засега трябва да живеят в неговата къща и да се подкрепят във всичко. Ханифе протяга ръка към Нюлюфер за прошка.

Тарик и Мерджан излизат на двора на къщата на Генджо. Тарик пита Мерджан дали тя очаква нещо от него по отношение на брака им.

- Престанах да чакам. Отдавна чакам. Когато нещата не се получават, спираш да чакаш. Ти също трябва да чакаш, това е добре за теб. Животът става лесен като птица.

- Говориш за птица? Ти подиграваш ли ми се, Мерджан? Въжето около врата ти, оръжието в ръцете ти, ножът, който е белязал китката ти. Това ли съм аз?

- Това ли си мислиш?

- Аз първи зададох въпроса.

- Какви искаш да бъдем един за друг?

- Никои

- Ние вече сме станали никои.

Регистраторът на брака пристига в дома на Генджо. Мерджан и Тарик подписват брачния регистър. Тюркян отбелязва, че никой не е искал да бъде свидетел на такава сватба. Само слугите. Що за женитба е това.

Брачният регистратор обявява Мерджан и Тюркян за съпруг и съпруга.

Али пристига в дома на Калели и ѝ казва, че бандитите, които са нападнали къщата им, вече са задържани. Без да подозират, те са разбили огромна мрежа за трафик на наркотици.

Генджо се възхищава на младите хора, смятайки, че те много си подхождат един на друг. Генджо им припомня, че Нюлюфер и дъщерите ѝ ще останат при Ханифе още няколко дни, а той ще отседне в хотел тази вечер. Генджо решава да остави младите хора сами в къщата за през нощта.

Тахир посещава Фикрет и му благодари за помощта.

Хулия сервира вечерята на госпожа Мерджан и господин Тарик и им съобщава, че няма да бъде в къщата до сутринта.

Тарик поглежда жена си с интерес и пита:

- Страхуваш ли се?

- Не. От какво трябва да се страхувам?

- Не знам.

- Казах ти...

- Тази история е за едно момиче, което е било на косъм от смъртта?

- Тя беше.

- Може би изобщо не си била на ръба, Мерджан.

- Може и да съм била. Сол. Може ли сорта?

- Не разбирам.

- Можеш ли да ми подадеш солта?

Тарик взема солницата и я чупи на пода. И след като продължава да се храни, той обяснява:

- Не трябва да ядеш толкова много сол. Не е добре за здравето ти.

- Благодаря ти, че мислиш за мен.

Тарик моли Мерджан да му даде малко лимонова вода. Мерджан излива водата на пода и обяснява, че не е останала никаква.

- Искаш да кажеш, че ми обявяваш война?

- Не съм го казал.

- Мисля, че това е така.

- Достатъчно омръзна ми. Добър апетит!

Мерджан става от масата, но Тарик я хваща за ръката и казва, че не може да се става от масата така.

Мерджан издърпва ръката си и мълчаливо си тръгва. Тарик настига жена си и я притиска до стената. Мерджан удря съпруга си и продължава по пътя си. Тарик хваща съпругата си за косата, за което получава ваза по главата. Тарик отново настига жена си, обръща я и я удря:

-Имаш нужда от възпитание, Мерджан!

Мерджан отблъсква съпруга си, издърпва едно огледало от стената и го стоварва върху главата на Тарик.

Мерджан се опитва да избяга в стаята, но Тарик я настига на стълбите.

Пребити, уморени, но доволни младоженци седят на стълбите на къщата на Генжо. Тарик признава, че е гладен. Мерджан също е много гладна и иска да хапне нещо. Тарик предлага да сварят малко макарони.

Тарик се надига от стълбите и подава ръка на съпругата си, за да ѝ помогне да се изправи.

Тахир се връща вкъщи и казва на Нефес, че Ферхат е добре. Куршумът само леко е засегнал рамото му.

Тахир и Нефес пият чай в двора на къщата на Калели. Нефес пита Тахир дали не съжалява, че ѝ е дал обет да не взима оръжие. Тахир ѝ напомня, че ѝ е дал думата си. Нефес обяснява, че истинските герои се срещат само в приказките. А той е техният герой. Всеки мъж, който носи хляб в къщата, може да бъде герой. Който играе на топка със сина си и който пише домашните с дъщеря си. Нефес го уверява, че той е техният герой и тя много обича своя герой.

Тарик и Мерджан седят на люлката и ядат макарони. Тарик протяга ръка на съпругата си и признава, че се радва, че са се оженили. Мерджан стиска ръката на съпруга си и му отговаря, че и тя се радва. Мерджан обляга глава на рамото на Тарик.

Мурат слиза във всекидневната. Мустафа казва на брат си да не го вижда. Нефес моли Мустафа да се успокои и обещава, че утре като семейство ще сменят всички прозорци в къщата. Мурат се извинява на семейството, като обяснява, че не е знаел, че ще се случи така. Мустафа става от масата и нарежда на Мурат да дойде при него. Мустафа казва на брат си, че утре сутринта трябва сам да смени всички прозорци и рамки в къщата им. И ще удържи стойността на повредата от заплатата му. Мурат му напомня, че Мустафа не му плаща заплата. Мустафа прегръща момчето.


Тарък и Мерджан си лягат заедно. Съпрузите се обръщат с лице един към друг.

Фикрет казва на Ферхат, че моментът е настъпил. Утре той ще извика Хазан при тях и ще им разкаже всичко. Ферхат не разбира какво има да им казва чичо му. Фикрет казва:

-Утрото е по-мъдро от вечерта! - и влиза в къщата.

Фикрет е в къщата и разглежда папка с документи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.206, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.205, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.204, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.202, (Diema Family) - какво ще се случи...