Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.183, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мустафа погрешка казва на Асие, че иска развод. Асие веднага взема сина си и напуска имението на Калели. Тя е непреклонна пред молбите на мъжа си да се върне. В същото време Тарик танцува с безжизненото тяло на Хазан. Разберете още какво ще се случи в епизод 183 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 15 ноември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 182 на „Ти разкажи, Черно море“ Тахир, Ферхат, Али и полицията търсят Хазан. Какво иска да направи с нея Тарък?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 183 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 15 ноември 2023 по Diema Family от 22:00 часа

Асие и Мустафа се карат и Мустафа по погрешка казва три пъти, че ще се разведе с нея. Асие взема сина си и напуска имението на Калели. След това всички се отдръпват от Мустафа, а Сание не го допуска в къщата.

Междувременно Тарик принуждава Хазан да се преоблече, но тя не иска да го направи.

Мустафа моли Нефес да поговори с Асие и да я убеди да се върне, но Асие е непоколебима, тя продължава да живее в къщата на баща си и не е готова да прости на Мустафа.

В същото време виждаме как Тарик се опитва да танцува с неподвижното тяло на Хазан. Момичето е в безсъзнание и е облечено във вечерна рокля, а до стената има три бомби с детонатори. Какво възнамерява да направи Тарик?

Ферхат е сигурен, че Тарик няма да се крие в къщите, които са собственост на семейството му. Тахир смята, че е необходимо да се проверят къщите на собствениците, които са или живеят в чужбина.

Мустафа, излизайки от душа, поглежда заплашително към жена си.

Асие отмята настрани един кичур коса и минава покрай съпруга си. Мустафа спира жена си и я моли да му разкаже повече за мъжа, когото е видял близо до нея на пазара. Мустафа я пита дали е имало нещо между тях. Асие крещи "не".

Мустафа, усмихнат, казва, че разговорът е приключен.

Асие решава да подразни съпруга си и отговаря: Имаше и нямаше. Асие лъже, че Аслан е дошъл при нея, за да ѝ предложи да се омъжи за него, но не се е получило. Мустафа иска да знае колко е била разстроена от това. Асие се ядосва и моли мъжа си да внимава в думите си. По време на караницата Мустафа казва три пъти: „Развод! Ще се разведа! Развеждам се!“

Асие грабва сина си и напуска къщата. Опомнил се Мустафа моли жена си да му прости, като обяснява, че го е казал от гняв. Асие, с детето си на ръце, изтича на двора и поздравява свекърва си, че синът ѝ иска да се разведе с нея. Мустафа по халат се опитва да настигне жена си. След като стига до пътя, Мустафа решава да се върне в къщата, но е посрещнат от ядосаната Сание.

Мустафа се опитва да обясни на майка си, че е казал, че ще се разведе Асие в пристъп на яд. Сание забранява на сина си да влиза в къщата, докато не върне жена си и сина си.

Мустафа моли да му позволят да се преоблече, но Сание затръшва вратата пред лицето му. Мустафа бяга на пазара по халат и чехли.

Осман се връща вкъщи и вижда дъщеря си и внука си на двора. Асие пита баща си дали ще приеме дъщеря си с две деца, защото Мустафа иска да се разведе с нея.

Джемил с превързан крак моли Мерджан да предаде на майка си, че е добре. В това време Тюркян стои зад оградата с виновен поглед и чува всичко, което казва мъжът ѝ.

Джемил пита Мерджан дали наистина е лош баща. Мерджан уверява баща си, че той е добър.

Али и Есма пристигат в къщата на Осман и научават, че Мустафа иска да се разведе с Асие. В това време Мустафа, опитвайки се да се скрие от човешките очи, бяга на пазара и моли познат продавач да му даде костюм и бельо и да се обади на Фатих.

Али дава на Ферхат адресите на къщите, чиито собственици са в чужбина. Някои от тях са свързани с Тарик. Али също така съобщава на Тахир, че Мустафа е поискал развод на Асие, а тя е взела децата и е отишла при баща си Осман. Ферхат смята, че семейството на Тахир сега има нужда от него и го моли да се върне у дома.

Тахир се съгласява, но при условие, че ако открие Тарик, веднага ще му съобщи и заедно ще го заловят.

Тарик казва на Хазан, че има изненада за нея. Тарик води момичето в една от стаите. На леглото лежи вечерна рокля и обувки.

- Тук, в тази лунна нощ, ще танцуваме с теб. А след като свещта догори, мястото ще се взриви. Светлините ще се издигнат и между тях ние ще се издигнем с теб в небето. Като гълъби, Хазан.

Хазан забелязва три бомби с детонатори до стените. Хазан казва на мъжа, че е жалък. Толкова е жалък, че е поел върху себе си вината на баща си.

- Какво направи Генджо? Похвали те? Беше ли възнаграден от баща си, който никога не те е обичал. Сигурно си въртял опашка от вълнение или си изплезил език и си дишал бързо, без да знаеш какво да правиш.

Тарик моли Хазан да млъкне. Момичето отговаря, че само куршум в челото може да я накара да млъкне.

- Знаеш, че предпочитам да умра, отколкото да бъда с теб. Знаеш, че никога не можеш да ме имаш. И по тази причина искаш да умрем заедно. Ти си просто жалък. Душевно болен, брутален страхливец!

Тарик стиска юмруци и кърши кости, неспособен да чуе острите думи на „любимата".

Тарик удря момичето в лицето и след като я хваща за ръката, я завлича към навеса. Хвърляйки Хазан в бараката, Тарик обещава, че тя ще остане тук до сутринта.

Тарик поглежда към Хазан и на нейно място вижда едно момче, което трепери от страх.

Тахир и Нефес пристигат в къщата на чичо Осман и виждат Мустафа да седи на един дънер. Мустафа моли снаха си да поговори с Асие. Тахир и Нефес влизат в къщата.

През нощта Тарик решава да върне Хазан в къщата. Приближавайки се към бараката, Тарик си спомня как като дете баща му го е карал да удря с длани по дървото с всички сила. Тарик бута Хазан в къщата.

След това виждаме Тарик как се опитва да танцува с неподвижното тяло на Хазан. Момичето е в безсъзнание и е облечено във вечерна рокля. На масата гори свещ.

Мустафа е на вратата и моли Асие да му прости. Мустафа се кълне, че не може да живее без нея. Той се е родил с нея и ще умре с нея.

Асие отваря вратата и казва на мъжа си къде са чорапите и мехлемът му, в случай че го заболи глава.

Асие също така му напомня, че госпожа Сание трябва да си вземе лекарствата навреме. Асие моли Мустафа да изтрие паролата от телефона си, която е датата на сватбата им. Едва сдържайки сълзите си, Асие моли съпруга си да не забравя рождените дни на децата им. С тези думи Асие се скрива зад вратата на бащината си къща.

На сутринта Осман, Али и Есма пристигат в къщата на Калели. Чичо Осман им казва, че Мустафа е седял под прозорците им цяла нощ.

Сание пита Осман кога ще свършат проблемите им. Той отговаря: „Бог е затворил един луд в тъмница. Но сякаш това не беше достатъчно, той постави около него още 32 надзиратели.“ Човек трябва да разбере причината за това, но той силно обиди Асие. Сание го уверява, че няма да пусне Мустафа да се прибере у дома, докато не върне Асие и Ерен. Осман предлага да се изчака още малко. Да остави децата да се успокоят и тогава Бог ще им помогне.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.201, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.200, (Diema Family) - какво ще се случи...

Мелек е спасена! „Ти разкажи, Черно море“, еп.199 - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.198, (Diema Family) - какво ще се случи...

Мелек изчезва! „Ти разкажи, Черно море“, еп.197 - какво ще се случи...