Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.182, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Тахир, Ферхат, Али и полицията търсят Хазан. Какво иска да направи с нея Тарък? Разберете още какво ще се случи в епизод 182 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 14 ноември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 181 на „Ти разкажи, Черно море“ Тахир и Али намират Ферхат и го убеждават да пусне Генджо. Започва делото срещу Генджо. Тарик отвлича Хазан.(


НА КРАТКО какво се случва в епизод 182 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 14 ноември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Тахир, Ферхат и Али след като разбират, че Хазан е отвлечена, започват да я търсят.

В същото време Тарик отвежда Хазан в една изоставена къща.

Полицията открива колата на Тарик и съобщава на Али, а междувременно той информира Тахир и Ферхат. Когато пристигат на мястото, те намират само празна кола.

Междувременно Генджо заповяда на хората си да намерят Хазан и Таръ

Асие отива да пазарува и се среща със стария си приятел Аслан. Мустафа ги вижда заедно и започва да ревнува.

Тюркян заявява на съпруга си, че всичко се е обърнало с главата надолу, но той продължава да повтаря, че ще даде дъщеря си на онези хора. Двамата започват да се карат и Тюркян хваща пистолета на мъжа си. Изведнъж се чува изстрел.

Всичко за „Ти разкажи, Черно море“
 „Ти разкажи, Черно море“, еп.183, (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Ти разкажи, Черно море“, еп.183, (Diema Family) - какво ще се случи...

Мустафа погрешка казва на Асие, че иска развод. Асие веднага взема сина си и напуска имението на Калели. Тя е непреклонна пред молбите на мъжа си...

Тахир, Ферхат и Али пристигат в дома на Ханифе. Ханифе се разказва, че Тарик е отвлякъл внучката ѝ. Ферхат се качва в колата и тръгва да търси Тарик. Али се обажда в участъка и нарежда да затворят всички изходи от града и да проверяват всяка кола.

Ферхат успява да настигне колата на Тарик. Тарик изкарва Хазан от колата, слага пистолет на главата ѝ и моли "брат си" да не се меси в неговите работи.

След като прострелва колелата на колата на Ферхат, Тарик нарежда на Хазан да се качи в колата и потегля.

Али с полицейски дрехи пристига в къщата на Генжо и му казва, че Тарик е отвлякъл Хазан.

Ферхат се връща в къщата на Ханифе. От погледа на Тахир разбира, че не е успял да спаси Хазан.

Ханифе разказва, че Тарик е бил луд по внучката ѝ още от детството ѝ, но после е изчезнал. Ханифе моли да намерят внучката ѝ.

Фатих докарва Нефес в дома на Ханифе.

Али уверява Тахир и Ферхат, че Тарик няма да може да напусне Трабзон. Той най-вероятно се крие някъде, където не може да бъде видян.

Ферхат обяснява, че Тарик не е обикновен човек, а е луд:

- Ние сме израснали заедно с него. Генджо се отнасяше с него доста странно. Нали знаете, че кучетата се държат в тъмна стая, за да станат диви. Дават им месо с кръв, за да станат по-агресивни, а когато ги изкарат на слънчева светлина, в присъствието на господаря си стават опитомени овце. Но за другите хора те са опасни и агресивни. И сега не се знае дали е отгледал син или агресивно куче, което да напада враговете му. Понякога го е пребивал. Дори го е връзвал за дърво, а понякога му е давал подаръци. Така го е превърнал в маниак.

Тарик е в една колиба в гората и приготвя закуска за Хазан. Хазан е вързан за един стол и крещи за помощ.

Тарик слага закуската в чиния, сяда срещу момичето и я кара да изяде едно парче, а след това спокойно ѝ казва, че след закуската ще излязат на разходка. Хазан я моли да я пусне.

Тарик губи самообладание, обръща масата и крещи на Хазан, че ще умрат заедно.

След като се успокоява, Тарък развързва ръцете на Хазан, за да излязат на чист въздух.

Генджо е отведен в стаята за разпити.

Али изисква от Генджо да напише на хартия адресите на всичките си имоти. Генджо отказва, като обяснява, че синът му не е толкова глупав, че да се крие в някоя от къщите му.

Али се чуди какво очаква Генджо, когато ДНК тестът се получи. Генджо избягва да отговори, но напомня на комисаря, че той не е избягал никъде и е бил в къщата си.

Тахир и Ферхат искат от Фикрет оръжия. Фикрет нарежда на хората си да дадат на момчетата толкова оръжия, колкото им трябват.

Нефес води Ийт в училището. Директорът му съобщава, че госпожа Хазан днес не е дошла на работа. Нефес казва пред сина си, че Хазан е болна. Ийт моли майка си да го заведе при учителката на г-жа Хазан. Нефес казва на сина си, че учителката има заразна болест. След като изпраща сина си в класната стая, Нефес разказва на директора какво наистина се е случило с Хазан.

Али е информиран, че колата на заподозрения Тарик Томар е намерена изоставена на магистралата.

Нефес уверява Милек, че сестра ѝ ще бъде намерена. Нефес пита дали г-жа Нилюфер знае, че Тарик е отвлякъл Хазан. Милек ѝ казва, че майка ѝ заради лекарствата ходи като в мъгла или спи и не вижда нищо, което се случва около нея.

Али, Тахир и Ферхат пристигат на магистралата. След като оглежда автомобила, Ферхат разбира, че колата е оставена там за отклоняване на вниманието. Али съобщава, че са претърсили всички имоти на името на Генджо, но не са открили нищо.

Мустафа решава да занесе частта от кораба на пазара, за да я почисти. В това време Асие е на пазара и купува хранителни продукти. Асие, носейки тежки торби, говори с Балъм по телефона. Една от торбите пада от ръцете ѝ. Минаващ наблизо мъж помага на Асие да върне хранителните продукти обратно в торбите. Мъжът поглежда лицето на момичето и я разпознава като своя съученичка. Асие объркано събира торбите.

Аслан предлага да закара Асие до вкъщи, но тя отказва, уверявайки го, че ще вземе такси. Въпреки протестите на Асие, Аслан решава да ѝ помогне да пренесе чантите до таксито.

В това време Мустафа идва на пазара. Един продавач случайно хвърля вода върху Мустафа.

Аслан уверява Асие, че тя е красива както преди. Асие му казва, че е омъжена и има две деца.

Мустафа идва да се срещне с Асие. При вида на съпругата си до непознат мъж Мустафа изпада в ярост. Изпъчил гърди напред, Мустафа иска обяснение кой е този мъж. Асие обяснява, че Аслан е от далечното ѝ минало. Аслан, виждайки гневния поглед на Мустафа, му подава пакетите и пожелавайки му добро, си тръгва. Мустафа изисква от Асие да обясни кой е този човек.

Тахир се обажда на Нефес и ѝ казва, че са намерили колата на Тарик, но тя е само за отвличане на вниманието. Според Ферхат Тарик е бил влюбен в Хазан. Нефес я моли да я държи в течение.

Нилюфер пристига в дома на Ханифе и я моли да обясни къде е дъщеря ѝ. Милек иронично пита дали мама най-накрая се е събудила. Генджо се връща вкъщи и нарежда на хората си да намерят Тарик и да отведат него и момичето до него там, където каже.

Джемил се обажда на Генджо и му казва, че до него са достигнали слухове, че Тарик е отвлякъл момичето. Генджо, позовавайки се на натоварената си програма, обещава да се обади по-късно.

Тюркан напомня на съпруга си, че иска да даде дъщеря им в дома на човек, обвинен в изнасилване на момичето, което самият той е отгледал. По-късно друго момиче, подава жалба срещу Генджо, но е застреляно пред сградата на съда. А сега бъдещият им зет е отвлякъл момиче, което е осиновена дъщеря на Генджо.

Тюркан изтръгва пистолета от Джемил и пита Мерджан дали ще я застреля, или трябва да я застреля.

Тюркан изкрещява, че предпочита да умре веднъж, отколкото да умира всеки ден. Джемил се опитва да отнеме пистолета от съпругата си. По време на тази борба се чува изстрел.

Асие се прибира вкъщи. Мустафа тича след нея и крещи. Сание не разбира какво се случва с децата. Асидже казва на свекърва си, че синът ѝ е полудял.

Мустафа крещи на Асие да посочи и причината, поради която е полудял.

Али казва на Есме, че Тарик е отвлякъл Хазан и сега Ферхат и Тахир ги търсят.

Тарик отвежда Хазан в гората и настоява тя да му подаде ръката си. Хазан решава да не спори и подава ръката си. Тарик одобрява решението на "любимата" си, смятайки, че нямат нужда от кавги в последните мигове от живота си. Хазан с ужас поглежда към него и го пита дали възнамерява да я убие. Тарик отговаря, че това не може да се нарече убийство. Просто те ще се съберат отново заедно за вечността.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.201, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.200, (Diema Family) - какво ще се случи...

Мелек е спасена! „Ти разкажи, Черно море“, еп.199 - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.198, (Diema Family) - какво ще се случи...

Мелек изчезва! „Ти разкажи, Черно море“, еп.197 - какво ще се случи...