ТВ анонси Discovery Channels

Търсенето на “Милионите на Ескобар“ продължава

Добави коментар

Търсенето на “Милионите на Ескобар“ продължава с пълна сила по Discovery Chanel


Повечето хора знаят, че прословутият господар на престъпността Пабло Ескобар внасял скандални суми пари по време на управлението си. В разгара на силата си Ескобар трупал милиарди долари годишно, което го прави един от най-богатите мъже в света. Наркодилърът стратегически заравя купчините си с пари в цяла Колумбия, но голяма част от нея не е намерена. С безпрецедентен достъп и разрешение от колумбийското правителство двама бивши агенти на Администрацията за борба с наркотиците (DEA), Крис Фейстл и Джери Саламех, които прекараха кариерата си в лов на колумбийски наркодилъри, сега се завръщат в Колумбия в търсене на заровеното съкровище на Пабло Ескобар. Новият сезон на „Милионите на Ескобар“ започва в събота, 9 ноември, в 23:00 ч. по Discovery Channel.

 

Крис Фейстл и Джери Саламех играят важна роля за свалянето на Кали Картел - известните наркотрафиканти, които завзеха бизнеса с кокаин след смъртта на Ескобар. Сега те се завръщат в Колумбия с крайна цел - да намерят скритото богатство на Ескобар и да го върнат на хората от Колумбия, много от които претърпяха неговото управление. Но това е надпревара с времето за Крис и Джери, които познават съвременните картели, и други иманяри също след милиони на Ескобар. Влезли в дълбоката си мрежа от активни източници, Крис и Джери няма да се спрат пред нищо, за да намерят заровеното богатство, претърсвайки тайни летища, лаборатории за кокаин и отдалечени ферми, притежавани от картели, във враждебни райони.

 

Бившите агенти на DEA ще работят с Гилермо Пенья, бивш служител на реда и военен ветеран, и Рамон Ириарте, местен колумбийски разследващ репортер, за да се ориентират в местната колумбийска общност, много от които все още са верни на наследството на Пабло Ескобар. Крис и Джери също така ще бъдат оборудвани с иновативна технология за наблюдение, която им позволява да виждат под земята и да определят най-добрите места за копаене. През целия сезон те ще търсят Колумбия за улики, които Ескобар оставя след себе си и ще използват всеки ресурс, който имат в търсенето на заровените милиони на Ескобар.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Милионите на Ескобар

В програмата:

00:00 23.05.2022
Тв програма Discovery Channel