ТВ анонси Discovery Channels

​ Discovery Channel ще излъчи новата поредица „100 дни в дивата природа“

Добави коментар

Новата поредица на Discovery Channel “100 дни в дивата природа” обръща поглед към едно ново поколение, което оставя дома си и всякакъв вид комфорт зад гърба си, поемайки към необятната шир на Аляска.

Те трябва да работят заедно, за да създадат общност, където определят сами правилата - и всичко това преди да настъпи зимата. Премиерата на първия епизод е на 13 декември от 22:00 часа.

Групата никога не е работила заедно и дори не се е срещала лично преди да реши да се присъедини към Дженифър и Андрю - двойка, която се е установила на място далеч от цивилизацията. През последните пет години те търсят хора, които са достатъчно издръжливи, за да създадат заедно една нова общност. Двамата знаят, че новите хора носят свежи идеи и притежават ценни умения, но двойката има свои собствени правила и очаквания за живот в тази тежка среда.

Адам, Оливър, Герид, Кристин и Евън са петимата решителни, независими пионери, които се присъединяват към Дженифър и Андрю. Произходът им е разнообразен – сред тях има ветеран от армията, продавач на спортни стоки, земеделец и планинар. В долината Танана – диво и неопитомено кътче на Аляска на 300 км от цивилизацията – тази малка група ентусиасти се опитва да създаде нов живот. Те имат само 100 дни да работят заедно и да ловуват, берат и строят преди арктическото замръзване. Едно е сигурно - няма да оцелеят през зимата, ако не могат да живеят един с друг.

С понижаването на температурите групата се опитва да добие природните ресурси на долината - лос, сьомга, мечка и птица. За да се случи това, те ще трябва да изградят четири зимоустойчиви локации в цялата речна долина. Целта е да се улови и да се събере достатъчно количество храна, което да стигне за преживяване на минусови температури.

Потопени в идеята за номадски живот, тези смелчаги напускат модерния свят с неговите удобства и проблеми, стремейки се към нов начин на живот и общата си. Всеки член на групата има желание да тества способността си да живее, а не просто да оцелява извън зоната си на комфорт и в напълно нова среда. Но могат ли да преодолеят различията си и да се подкрепят взаимно по време на страховит 100-дневен спринт преди зимата?

Групата няма установен лидер и идеалите им за всеобщо равенство бързо биват тествани от суровата Аляска. Възникват се приятелства, налице е романтика, сблъскват се личности. Общата мечта за самоподдържаща се общност е обединила членовете на групата, но всички те скоро ще разберат, че това може би е единственото общо нещо между тях.

Discovery Channel ще излъчи три нови епизода от поредицата с премиери в неделя – 13, 20 и 27 декември от 22:00 ч. Повторенията на епизодите ще се излъчват в неделя от 04:00 ч. и в понеделник от 21:00 ч. и от 03:00 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: 100 дни в дивата природа