ТВ анонси Discovery Channels

​Най-новата лимитирана поредица „Коледни елхи във въздуха” стартира

Добави коментар

Пригответе се за ракети с клонки от имел, катапултиращи захарни бастунчета и летящи снежни човеци! Discovery Channel започва празниците в духа на Коледа с най-новата лимитирана поредица в три епизода - „Коледни елхи във въздуха”.

Премиерата на първия епизод е в събота, 19 декември, от 01:00 часа, а на втори и трети – съответно на 20 и 21 декември. Всяка седмица отбори от декориращи смелчаги ще изпитват своите умения за ракетостроене в епично ракетно състезание с празнична тематика. Те се включват в поредица от експлозивни състезания, за да определят кой може да повдигне празничното си настроение до нови висоти и да си тръгне с желания трофей „Златна ракета-коледна елха“.

Водещ на поредицата е YouTube-звездата и любител на науката Ник Ухас, а отборите от супербързи ракетостроители варират от търсещи тръпка аматьори до авиокосмически инженери. Те ще приложат изключителния си опит и набор от умения, като поемат тези супер вълнуващи предизвикателства, за да изпратят експлозивно 2020 г. така както заслужава.

Един от отборите е Чудатите ракетостроители. Той е съставен от дългогодишните приятели Макс Каукер и Алекс Морено, които се запознават в ракетния клуб на университета си и се сприятеляват „от пръв полет“. Друг екип, Алекс и Лидия Йекли от Снегознайковците, е неповторимо дуо от баща и дъщеря машинни инженери, които са готови да тестват натрупания опит от състезания по роботика. Съпрузите Майрън и Тиера Флетчър, известни като екип Ракетите на семейство Флетчър, са готови да приложат висшите си научни степени в областта на инженерството и да пуснат в действие мотото си „Вяра, любов и ракети“.

Предизвикателствата включват всичко от изстрелване на изкуствени коледни елхи високо в небето в опит да се доставят писма до Дядо Коледа, взривяване на играчки-войници в купчината подаръци на Дядо Коледа, изстрелване на захарни бастунчета на максимална скорост и впечатляващи разстояния до опит за безопасно транспортиране и приземяване на 50 фини орнамента без да се счупят, използвайки стандартни модели ракетни комплекти.

"Коледни елхи във въздуха” е истински коледен ракетен екшън, от който всички се нуждаем преди да изпратим годината. Празничното настроение е във въздуха... а скоро изкуствените коледни елхи и декорациите също ще са там. Но не се притеснявайте – нито една истинска коледна елха не е пострадала при създаването на това изпитание.

„Коледни елхи във въздуха” е продуцирано за Discovery Channel от Public House Pictures, чиито изпълнителни продуценти са Роб Хамърслей и Кристофър Айрън. За Discovery Channel изпълнителен продуцент е Уайът Ченъл, а продуцент - Андрю Леснер.

Поредицата включва 3 епизода, като първият от тях ще се излъчи премиерно на 19-ти, вторият – на 20-ти, а третият – на 21-ви декември, от 01:00 часа. Повторения на епизодите ще се излъчват съответно от 24-ти до 27-ми декември по Discovery Channel.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Коледни елхи във въздуха