ТВ програма Discovery Channel - Днес

00:00Треска за злато: Риск печели (Gold Rush: Hazard Pay) Търсачите на злато по р. Юкон се завръщат и залагат всичко с надежда да забогатеят. С нови търсачи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога!60 мин.
Документално
01:00Опасно за живота: Любители на силата (You Have Been Warned: Power Junkies) 20 маниакални клипа от YouTubе - високоговорители, китари, човешки вълни в Япония и пеещи свещи.60 мин.
Документално
02:00Опасно за живота: Херцозите на хаоса (You Have Been Warned: Dukes of Havoc) 20 господари на хаоса от YouTube, сред които създатели на смъртоносен лазерен лъч и майстор на прашката. Виждаме още и какво е да те прострелят с Калашников.60 мин.
Документално
03:00Тунинг в Лас Вегас: Проклятието на призрачното возило (Vegas Rat Rods: Curse Of The Haunted Rod) Обитаваният от духове род е прокълнат. Окачването и двигателя не съвпадат, което води до много работа и когато двигателят не запалва, екипът пропуска крайния 60 мин.
Документално
04:00Улични престъпници: Начело (Street Outlaws: Top Dom) Състезателите от 405 се затрудняват да подготвят колите си след трудните изминали седмици. Фармтрък и AZT се отправят към града за Обиколката на издръжливостта.60 мин.
Документално
05:00Да продадеш колата си: Порше 914 (Wheeler Dealers: Porsche 914) Майк намира Порше 914 в един хамбар и вижда потенциал за печалба под цялата мръсотия. Ед стяга спортната кола от 70-те години и й намира купувач.60 мин.
Документално
06:00Да продадеш колата си: Г-ваген (Wheeler Dealers: G Wagen) Майк търси популярния немски джип Г-ваген. Когато го намира, Ед го ремонтира и му инсталира фарове и стопове от 2012 г. Дали ще успеят да го продадат на печалба?60 мин.
Документално
07:00Как се прави...: Пастели/Дървен каяк/Косачка/ Златна верижка (How It`s Made: Crayons/Wooden Kayaks/Lawnmowers) Пастели, дървени каяци, косачки и златни ланци: под микроскопа на Как се прави?30 мин.
Документално
07:30Мъжете от Юкон: Кръв по ръцете (Yukon Men: Blood on Their Hands) Жителите на Танана, Аляска, се борят с отрицателни температури, дебнещи глутници вълци и постоянното търсене на храна: и нещата са така от поколения.60 мин.
Документално
08:30Аляска: Последната граница: Денят, в който се срути ледникът (Alaska: The Last Frontier: The Day The Glacier Fell) Ац Лий и Шарлът се втурват да спасят крава преди да е станало късно. Баща и син на лов за скариди се озовават в смъртна опасност, когато тря60 мин.
Документално
09:30Автоработилницата на аутсайдерите: На камиона с Трейо (Misfit Garage: Truckin` It With Trejo) Екипът опитва да продаде поправения Ford Econoline на известния Дани Трейо, но дали Томас ще приключи сделката? Освен това Том се заема с легендарен латино борец60 мин.
Документално
10:30Как се прави...: Епизод 46 (How It`s Made: Episode 46) Ако се питате как се правят баналните предмети от ежедневието, тази програма ще ви даде отговорите. Показваме как и защо се правят някои предмети.30 мин.
Документално
11:00Тираджии в пустошта: Епизод 10 (Outback Truckers: Episode 10) Ужасното време и рушащата се инфраструктура създават проблеми на Марк в Микронезия. Слъдж пътува през дълбоката пустош към станции за добитък с нужда от дизелово гориво.60 мин.
Документално
12:00Ловци на трофеи: Епизод 7 (Salvage Hunters: Episode 7) Експертът по трофеи Дрю Причард се отправя към Малвърн Хилс и открива една от най-големите си находки. При известен каменоделец в Ливърпул, той намира рядка каменна резба.60 мин.
Документално
13:00Ликвидаторът: Искам сделка (The Liquidator: Cut Me a Deal) Италиански колекционер води семейството си, за да се опита да сплаши Джеф и той да му предложи добра сделка. Дали Джеф ще успее и да спечели, и да се измъкне жив?30 мин.
Документално
13:30Ликвидаторът: Плуване или потъване (The Liquidator: Sink or Swim) Кралят на ликвидаторите Джеф Шуорц, който обича да се пазари, има сделка за вас! Но преди това се опитва да превърне яхта с висока цена в централния елемент на предстоящ търг.30 мин.
Документално
14:00Съкровища в склада: Великобритания: Епизод 3 (Storage Hunters UK: Leamington) Аукционерът Шон Кели прекосява океана и се отправя на пътешествие из Великобритания, за да изрови скритите съкровища от забравени складове. Нека наддаването започне!30 мин.
Документално
14:30Съкровища в склада: Великобритания: Епизод 4 (Storage Hunters UK: Buckinghamshire) Аукционерът Шон Кели прекосява океана и се отправя на пътешествие из Великобритания, за да изрови скритите съкровища от забравени складове. Нека наддаването започне!30 мин.
Документално
15:00Съкровища в склада: Епизод 13 (Storage Hunters: Episode 13) Съпрузите Брандън и Лори залагат сериозни суми в най-големите търгове в складове в Америка. Но дали в тези мистериозни контейнери се крият богатства или никому ненужни боклуци?30 мин.
Документално
15:30Съкровища в склада: Изкуството на наддаването (Storage Hunters: The Art Of The Bid) Лори и Брандън печелят един от двата контейнера за съхранение на разпродажбата, но мотористът Дан се сдобива с другия. Ще успеят ли да направят сделка помежду си?30 мин.
Документално
16:00Войни за имоти: Пълен напред (Property Wars: Wipe Out) Проследява агресивните купувачи сред горещината на пустинята на Финикс, Аризона. Те се надпреварват за къщите, продавани от местните съдилища, които ще донесат най-добра печалба.30 мин.
Документално
16:30Войни за имоти: Странно допълнение (Property Wars: Puzzling Addition) Проследява агресивните купувачи сред горещината на пустинята на Финикс, Аризона. Те се надпреварват за къщите, продавани от местните съдилища, които ще донесат най-добра печалба.30 мин.
Документално
17:00Да продадеш колата си: Алфа Ромео Спайдер Куадрифолио от 1987 г. (Wheeler Dealers: 1987 Alfa Romeo Spider Quadrifoglio) Майк и Ант се заемат с Алфа Ромео Спайдер Куадрифолио от 1987 г. с рядък покрив. Налага се да направят сериозен ремонт, включително да 60 мин.
Документално
18:00Боуман Грей: Нощта на състезанието: Епизод 3 (Race Night At Bowman Gray: Episode 3) Състезателният сезон на стадион Боуман Грей в Уинстън-Сейлъм, Северна Каролина, е в разгара си. Хиляди зрители се стичат към една от най-хубавите модифицирани писти в Амер60 мин.
Документално
19:00Автоработилницата на аутсайдерите: Епизод 3 (Misfit Garage: X Marks The Parts) Механиците от екипа на Автоработилницата на аутсайдерите са твърдо решени да превърнат бизнеса в машина за правене на пари. Ще успеят ли да конкурират съперника си Gas Monkey?60 мин.
Документално
20:00Нови скорости с Арън Кауфман: Епизод 7 (Shifting Gears With Aaron Kaufman: Rally Time) Арон Кауфман се завръща! Брадясалото чудо се впуска в нова авантюра, премествайки се от автоработилница Gas Monkey и Бързи и шумни, за да отвори нов магазин.60 мин.
Документално
21:00Островът на 16-те с Беър Грилс: Епизод 2 (The Island with Bear Grylls: Episode 2) Беър Грилс изоставя на самотен остров две групи хора, разделени според доходите си на богати и бедни. Без пари в дивата природа, коя от двете групи е по-подготвена да оцелее60 мин.
Документално
22:00В дивата пустош с Беър Грилс: Узо Адуба (Running Wild with Bear Grylls: Uzo Aduba) Актрисата Узо Адуба придружава Беър в невероятно 48-часово приключение в Пиринеите в Испания, известни с най-стръмните върхове и най-опасните хищници в света.60 мин.
Документално
23:00Голи и уплашени: Забраненият плод (Naked And Afraid: Forbidden Fruit) Уменията за оцеляване на Гари и Кара са поставени на изпитание в бразилската савана. След дни гладуване, изяждането на неузрял плод води до сериозно заболяване на един от тях.60 мин.
Документално

Програма на Discovery Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Discovery Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

„Discovery Channel“ е името на излъчван по целия свят телевизионен канал, чиито програми излъчват главно научно-популярни и документални филми. Собственност на компанията Дискавъри Комуникейшънс. още...

Популярно в poTV.bg