ТВ анонси Discovery Channels

​Discovery представя филм за Зеленски в вечер, посветена на войната в Украйна

Добави коментар

Три премиерни документални филма и благотворителният концерт „Заедно за Украйна“, който набра над 2 милиона долара дарения, ще бъдат излъчени на 27 март по Discovery Channel

Discovery представя специална вечер от програмата си, посветена на събитията, които се случват в Украйна. Поредицата репортажни филми започва със „Зеленски: Човекът, който се опълчи срещу Путин“, който ще се излъчи по Discovery Channel на 27 март (неделя), в 22:00ч.

За да покаже случващото се и да увеличи осведомеността около конфликта, Discovery ще излъчи редица подбрани документални филми, посветени на представянето на борбата на украинския народ. Програмите включват „Зеленски: Човекът, който се опълчи срещу Путин“, „Бягство от Ирпен“, специална версия на концерта за набиране на средства „Заедно за Украйна“, който се проведе в Полша на 20 март, и „Тайните на отравянето в Солсбъри“.

На 20 март, в Лодз (Полша) Discovery организира уникален LIVE благотворителен концерт, обединявайки полски и украински артисти в една обща кауза: да се наберат средства в подкрепа на жертвите от войната. Пред публика от над 12 000 души и милиони телевизионни и онлайн зрители, артистите отправиха своите послания и изпълнения. Събитието бе излъчено на живо по Discovery Channel в повече от 50 държави в Централна и Източна Европа и САЩ. Бяха събрани над 2 милиона долара, като даренията продължават да се събират. Discovery направи дарение от 500,000 долара, като дари и всички приходи от рекламния блок преди излъчването на концерта в Полша и Румъния.

Зеленски: Човекът, който се опълчи срещу Путин,

22:00 ч., 27 март

Един нов 30-минутен портрет на украинския президент Владимир Зеленски. Филмът разказва за неговите млади години и живота му преди да стане президент, както и какво е да си лидер на Украйна под обсада.

Бягство от Ирпен,

22:26 ч., 27 март

Михал Пшедлацки е журналист, напуснал Украйна преди една седмица. Неговата цел е да покаже отблизо съпротивата на украинската армия и цивилните граждани, както и ужасяващата опасност от руската военна агресия, с която живеят нормалните хора. Един от злощастните символи на войната е разрушеният мост в Ирпен, който е единственият начин жените, децата и възрастните хора да избягат от руските бомби и куршуми.

Тайните на отравянето в Солсбъри,

22:55 ч., 27 март

През 2018 г. двойният агент Сергей Скрипал и дъщеря му са отровени в Солсбъри, Англия. Замесени хора и ексклузивни нови доказателства разказват историята на тези трагични събития, които превърнаха едно малко градче в сцена на глобален заговор за убийство.

Заедно за Украйна,

00:00 ч., 28 март

Благотворителен концерт, провел се на 20 март в Лодз (Полша), по време на който се събраха над 2 милиона долара дарения за страдащите от войната в Украйна.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър