ТВ анонси Discovery Channels

Седмицата на акулите стартира по Discovery Channel

Добави коментар

Седмицата на акулите e най-очакваното лятно събитие, което се излъчва от 33 години насам.

През 2021 г. зрителите на Discovery Channel ще видят още повече и по-големи акули и рекорди, свързани с тях. Седмицата на акулите стартира на 17 юли, събота, от 00:00 часа по Discovery Channel и ще заведе зрителите до нови места, които изучават поведението на акулите и проследяват действия, които никога не са били заснемани на камера.

Discovery Channel продължава да бъде водещият канал, който излъчва предавания с акцент върху акулите, и работи с много от най-уважаваните морски биолози и научни институции в света. Седмицата на акулите отново ще предостави невероятно иновативно изследване на акулите и завладяваща информация за някои от най-забележителните видове в света, включително първия вътреутробен етикет при бременна тигрова акула, потенциално ново поведение на голямата бяла акула при чифтосване и откриване на неуловим терен за раждане. Записвайки поведението на акулите, което никога досега не е било виждано пред камерата, предаванията ще отведат зрителите на нови места, за да научат повече за поведението им.

Вижте някои от акцентите от Седмица на акулите по Discovery Channel:

“Седмицата на акулите започва” - неделя, 18 юли, 00:00 часа

Робърт Ървин се среща лице в лице с голяма бяла акула за първи път заедно с природозащитниците Пол де Гелдер и Мадисън Стюарт. Следвайки стъпките на баща си, той ще се приближи възможно най-близо до тези невероятни създания, за да определи кой е най-старият хищник - крокодилите или големите бели акули?

„Невероятната седмица на акулите“ – събота, 17 юли, 00:00 часа

Джони Ноксвил изпраща Стив-О, Крис Понтиус и нови членове от екипа на мисия за седмицата на акулите, която ще се помни с години. Те ще съберат поредица от каскади с акули, с помощта на д-р Крейг О’Конъл.

“Челюсти: В търсене на злато” – вторник, 13 юли, 00:00 часа

Крис Роуз, екипът на Air Jaws, Алисън Таунър, Дики Чивел, Крис Фалоуз и Енрико Генари се завръщат в Сил Рок, за да заснемат най-високия скок над водата, регистриран някога. Rocket Shark държи рекорда от 15 фута. Ще се върне ли, за да скочи още по-високо, или нова акула ще вземе титлата за най-високо летяща голяма бяла акула в света?

Oceana и Discovery продължават дългогодишното си партньорство, за да помогнат за защитата на акулите, които са застрашени от глобалната търговия с перки на акули, която засяга включва плавници от 73 милиона акули всяка година. По-рано този месец американският сенат прие Закон за премахване на продажбите на перки.

Пазарът за перки на акули е исторически двигател на прекомерния риболов, поради което е по-важно от всякога тазгодишното сътрудничество на Седмица на скулите с големи марки и създатели на съдържание да помогне за набирането на пари за кампаниите на Oceana и да образова феновете защо световните океани имат нужда от акули. Тази година Discovery си партнира с Beneath The Waves, океанска неправителствена организация, използваща иновативна наука за напредък в научните открития и катализиране на океанската политика с инициативи, фокусирани върху опазването на биологичното разнообразие и силно мигриращите видове като акулите.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър