ТВ анонси Discovery Channels

Седмицата на акулите стартира по Discovery Channel

Добави коментар

Седмицата на акулите e най-очакваното лятно събитие, което се излъчва от 33 години насам.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

През 2021 г. зрителите на Discovery Channel ще видят още повече и по-големи акули и рекорди, свързани с тях. Седмицата на акулите стартира на 17 юли, събота, от 00:00 часа по Discovery Channel и ще заведе зрителите до нови места, които изучават поведението на акулите и проследяват действия, които никога не са били заснемани на камера.

Discovery Channel продължава да бъде водещият канал, който излъчва предавания с акцент върху акулите, и работи с много от най-уважаваните морски биолози и научни институции в света. Седмицата на акулите отново ще предостави невероятно иновативно изследване на акулите и завладяваща информация за някои от най-забележителните видове в света, включително първия вътреутробен етикет при бременна тигрова акула, потенциално ново поведение на голямата бяла акула при чифтосване и откриване на неуловим терен за раждане. Записвайки поведението на акулите, което никога досега не е било виждано пред камерата, предаванията ще отведат зрителите на нови места, за да научат повече за поведението им.

Вижте някои от акцентите от Седмица на акулите по Discovery Channel:

“Седмицата на акулите започва” - неделя, 18 юли, 00:00 часа

Робърт Ървин се среща лице в лице с голяма бяла акула за първи път заедно с природозащитниците Пол де Гелдер и Мадисън Стюарт. Следвайки стъпките на баща си, той ще се приближи възможно най-близо до тези невероятни създания, за да определи кой е най-старият хищник - крокодилите или големите бели акули?

„Невероятната седмица на акулите“ – събота, 17 юли, 00:00 часа

Джони Ноксвил изпраща Стив-О, Крис Понтиус и нови членове от екипа на мисия за седмицата на акулите, която ще се помни с години. Те ще съберат поредица от каскади с акули, с помощта на д-р Крейг О’Конъл.

“Челюсти: В търсене на злато” – вторник, 13 юли, 00:00 часа

Крис Роуз, екипът на Air Jaws, Алисън Таунър, Дики Чивел, Крис Фалоуз и Енрико Генари се завръщат в Сил Рок, за да заснемат най-високия скок над водата, регистриран някога. Rocket Shark държи рекорда от 15 фута. Ще се върне ли, за да скочи още по-високо, или нова акула ще вземе титлата за най-високо летяща голяма бяла акула в света?

Oceana и Discovery продължават дългогодишното си партньорство, за да помогнат за защитата на акулите, които са застрашени от глобалната търговия с перки на акули, която засяга включва плавници от 73 милиона акули всяка година. По-рано този месец американският сенат прие Закон за премахване на продажбите на перки.

Пазарът за перки на акули е исторически двигател на прекомерния риболов, поради което е по-важно от всякога тазгодишното сътрудничество на Седмица на скулите с големи марки и създатели на съдържание да помогне за набирането на пари за кампаниите на Oceana и да образова феновете защо световните океани имат нужда от акули. Тази година Discovery си партнира с Beneath The Waves, океанска неправителствена организация, използваща иновативна наука за напредък в научните открития и катализиране на океанската политика с инициативи, фокусирани върху опазването на биологичното разнообразие и силно мигриращите видове като акулите.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър