Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп.83: Сабах предлага на Халил да се обединят срещу Дюндар

Добави коментар

Халил се среща със Сабах, защото тя има свои собствени планове да заграби семейното богатство и предлага на Халил да обединят усилията си. Зейнеп ревнува и не иска Халил да има нищо общо със Сабах, НО дали ще промени мнението си, когато чува, че Сабах има доказателства за невинността на Али Фуат. Вижте какво ще се случи в еп. 83 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

В епизод 82 на турския сериал „Преплетени съдби“ Следвайки съвета на Джем, Халил кара Дюндар да си мисли, че няма търпение да се ожени, защото е хвърлил око на богатството му. Тогава Дюндар се отказва от плана за брак, но Сабах не го прави, защото тя си има собствен план. Зейнеп ревнува и не иска Халил да има нищо общо със Сабах.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 83 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

Фериде вечеря с брат си и сестра си с надеждата да разбере нещо за Салкъм, но вместо това научава историята на Солмаз, което я разстройва. Тя започва да се колебае, дали обича баща си или се страхува от него.

Халил се среща със Сабах, защото тя има свои собствени планове да заграби семейното богатство и предлага на Халил да обединят усилията си. Зейнеп ревнува и не иска Халил да има нищо общо със Сабах, но дали ще промени мнението си, когато чува, че Сабах има доказателства за невинността на Али Фуат.

Действието продължава от предния епизод, след като Сабах се обади на Халил, за да му каже, че иска да се видят, независимо, че баща ѝ не иска тя да се омъжва за него, тя има нещо за него, което ще му вдигне настроението. Двамата се уговаря да се видят утре в заведението. Преди да му затвори тя му казва: -Целувам те скъпи!

Тъй като разговорът Халил го е пуснал на високоговорител пред Зейнеп и Джем. Зейнеп побеснява от ревност.

-Какво означава „Целуват те скъпи“? Кога се сближите, Халил? – ревнува Зейнеп.

-Добре, добре, но ти сама разбра, че това момиче има нещо – казва Халил.

-И аз така мисля – отвръща Джем.

-Добре, да направим така. Аз също ще дойда утре! – заявява Зейнеп.

-Добре! – съгласява се Халил.

Халил казва на Зейнеп да разкаже на Джем за Джанер, защото той може да им помогне, защото е много добър в тези работи. Зейнеп се съгласява с Халил. Джем пита дъщеря си, дали може да види какви доказателства има Джанер, с които да измъкне Йълмаз.

Зейнеп му признава, че нищо не е намерила и си мисли, че Джанер го е направил само, за да ги ядоса.

-След като Джанер е замесен от него може да се очакват всякакви гадости, затова трябва да бъдем много внимателни! – казва Джем.

Халил казва, че има един детайл, за който не са помислили. Колата на Фериде си стои на едно и също място. Джам казва, че ако някой не е направил снимка през деня няма да има проблем. Халил се чуди, кой може да снима улицата, но казва, че независимо от всичко, не трябва да оставят Джанер без да го следят.

В същото време Джанер показва на Йълмаз две снимки на колата на Фериде пред къщата му. Едната е през деня преди инцидента, а втората през нощта след инцидента, на които се вижда, че автомобилът стои на едно и също място, и няма как ако Йълмаз е убил Кадер, да я е качил и изхвърлил някъде, а след това да остави автомобила на същото място.

-Много добре! – доволен е Йълмаз.

-В съда ще държим за тези улики, колата не е мръднала от мястото си, а тялото на Кадер го няма и няма да се появи, нали така? – пита Джанер. Йълмаз отново повтаря, че нищо не е правил и го моли по-скоро да го измъкне от тук.

-Ти май си забравил? Преди това трябва да ми дадеш, това което ти поисках – подсеща го Джанер.-Трябва да ми дадеш Халил, иначе и пръста няма да си помръдна, да те измъкна от тук!

Вечерта Халил, Зейнеп и Тургут местят Кадер на сигурно място. В същото време Фериде и Къванч пристигат в дома на Бирсен на вечеря. Фериде пита, къде е брат ѝ, а Бирсен ѝ отговаря, че Халил има много работа, но е обещал да дойде за вечерята.

Действието прескача. Бирсен и Серай слагат масата. Всички хапват от яденето, а Серай пита леля си и чичо си, дали им харесва. По физиономията им личи, че не им харесва, но Фериде казва, че интересен вкус има. В този момент идва и Халил, който казва, че е гладен като вълк. Фериде му сипва и му подава чинията. Халил хапва и пита сестра си, какво е това.

-Какво има? Аз го сготвих, не ти ли харесва? – пита Серай.

-Не ти се е получило – откровен е Халил.

-Стига де? – отвръща Серай.

-Мисля, че останалите не са ти го казали, за да не те разстройват, но… Мисля, че трябва да се съсредоточиш върху училището?

-Серай, наистина, Халил е прав – казва Къванч. -Може би трябва да обърнеш внимание на уроците си? В нито един закон не е написано, че жената е длъжна да готви в дома. Не знам, може Юсуф да готви?

-Не, не! Сестра ми много добре готви, много ми хареса – казва Юсуф.

Бирсен казва, че дъщеря ѝ, хем ще готви, хем ще гради кариера. Серай отвръща, че в живота си повече няма да готви за тези неблагодарници.

Халил се обръща към Фериде, и я пита как вървят нейните работи.

-Добре – отговаря Фериде.

-Нима на края не трябва да има вълшебна думичка? – пита Халил. Фериде смеейки се се поправя. -Добре, батко!

-Точно така, не се отдалечавай от нас. Виж, даже тази вещица ни приготви лоша вечеря, защото ти дойде – смее се Халил.

-Е браво, вуйчо! – отвръща Серай.

-Ти в къщата на Йълмаз ли живееш? – пита Халил.

-Да, Халил, ние за известно време ще бъдем там, защото Фериде иска да бъде близо до семейството си – отговаря Къванч.

-Браво! – отвръща Халил. -Какво иска Йълмаз от теб? – пита Халил направо Фериде.

Фериде му отговаря, че нищо, а Халил ѝ казва, че е разбрал, че Джанер ще го измъкне. Фериде потвърждава и казва, че Джанер има доказателство. Халил я пита, дали знае какво е доказателството, а тя му отговаря, че нищо не ѝ е казал. Фериде казва на брат си, че мисли, че баща ѝ не е убил тази жена. Халил се съгласява с нея, но ѝ казва, че трябва да знае, че Кадер е имала сестра Солмаз.

Фериде признава, че е видяла Кадер на гроба на Солмаз и е казала на баща си.

-Много добре си направила! Браво! – казва Халил.

-Аз не разбрах, коя е Солмаз? – пита Фериде.

Бирсен ѝ казва, че е била малка и не си спомня, когато тя е избягала от къщата на мъжа си и се е върнала при баща си и майка си… И тогава майка ѝ я е скрила в къщата на Солмаз. Но, когато Йълмаз разбрал, той е отишъл там…

-Жената е живяла прикована към леглото 20 години, а след това починала. Заради Йълмаз. – казва Халил.

-Йълмаз пребил жената – добавя Бирсен. -Тя е била парализирана от шията надолу. Последните 20 години ги е живяла без да помни нищо.

-Как така, заради татко? – не може да повярва Фериде, но си спомня, това което чу днес в ареста от баща си. „Все едно аз исках да направя това със Солмаз? Кълна се, това беше нещастен случай!“

-Разбира се, ние не искаме насила да те убедим в това – казва Бирсен. -Ние ти разказахме, каквото знаем

Фериде си спомня как баща ѝ я е завел в болницата и тя е видяла Солмаз... Разстроена от всичко това Фериде моли Къванч да си ходят, защото не се чувства добре.

Бирсен се извинява на сестра си, ако са я разстроили. Фериде отговаря, че няма нищо и си тръгва с Къванч.

-Аз не знаех, че това така ще ѝ въздейства – казва Бирсен.

-Честно казано и аз не очаквах това… Тя май се е променила… – отвръща Халил.

-Ние няма да се откажем от нея, независимо от всичко, нали така? – пита Бирсен.

-С любовта си ти ни научи, че не трябва да се отказваме – отговаря Халил. -Малка Джанет!

Фериде и Къванч вървят към къщата на Йълмаз. Тя го пита, дали според него баща ѝ може да е извършил това. Къванч ѝ отговаря, че отговорът не е у него.

-Според теб, аз лош човек ли съм, Къванч?

-Виж, на този въпрос отговорът е у мен. Ти не си лоша! Защо ме попита?

-Не знам, те ми разказаха, какво се е случило. Пред очите ми застана разстроеното лице на татко.

-Но, това не те прави лош човек. Ти просто си объркана.

-Аз не разбирам. Ако Солмаз – сестра Кадер, защо Кадер се омъжи за татко? Какво е целяла с това?

-Мисля, че за това трябва да поговориш с Йълмаз. Поговори с него открито! Попитай го за всичко, което ти дойде наум! Не се притеснявай, че ще го ядосаш!

-Но, аз много се страхувам!

-Ако се страхуваш, значи не го обичаш! Ако го обичаш, никога няма да се страхуваш от него!

-Мисля, че вече на знам! Дали много обичам баща си или много се страхувам от него…

-Виж, това е хубаво! Затова поговори с баща си и ще разбереш какво чувстваш към него.

Действието прескача на другия ден. Зейнеп придружава Халил до заведението му, където той трябва да се срещне със Сабах. Ревнива Зейнеп казва на Халил, че ще слуша разговора им със Сабах през телефона. Тя си намира скришно местенце в заведението и слага слушалките, когато пристига Сабах.

Сабах виждайки Халил иска да го прегърне, но той страхувайки се от Зейнеп я отдалечава от себе си, като казва, че явно много тренира, защото ръцете ѝ са много мускулести.

-Какво? – засяга се Сабах.

-Казвам, че се занимаваш със спорт. Но, хайде сядай!

-Ти, днес си много странен! – отбелязва Сабах, а Зейнеп ядосана си говори сама, какво е трябвало да направи Халил, да я целунели.

-Как така странен, не те разбрах? Аз всъщност не съм странен, а съм разстроен от тава, че Дюндар не ме иска за зет.

-Това е твоя грешка!

-Как ще е моя грешка? Аз му дадох 51% от акциите, 49 % взех за себе си, какво трябва да направя още?

-Браво! Ти направи това, което никога не трябваше да правиш!

-Как така?

-Той искаше да те ожени за мен, защото ти притежаваше 51 % от акациите. А сега като му даде 51 % вече няма проблем!

-Виж го ти г-н Дюндар?! Но, това което направи баща ти, е неприлично. Трябва да се срамува от това!

-Защото ти не криеше алчността си. Той си помисли, че ти ще му вземеш богатството, като станеш негов зет! Той няма да ме даде на теб, даже и да умре!

-Стига де!

-Но, аз не мисля така! Аз ще се омъжа за теб!

-Но, сега… Сабах, аз не искам, да ме разбереш неправилно, но баща ти не е съгласен… Не мога да се оженя за теб без негово съгласие.

-Ако искаш да кажем без богатство, а не съгласие.

-Не, какво си мислиш ти, как може?

-Може и още как! Защото за мен парите също са важни. Аз израснах в богатство. Има такива бедни деца, които гълтат слюнките си, когато техните приятели ядат шоколад. Защото нямат пари и не могат да си го позволят. Моята ситуация е още по-лоша от тяхната. Аз бях беднячка сред богатство. Аз съм богата повече от всички около мен! Но, аз не мога да направя нищо, от това което правят те! Можеш ли да повярваш? Той все още ми дава джобни пари? Така е било и така ще бъде! Но… - Сабах слага ръката си върху ръката на Халил…-Ако се обединим, това може да се промени! Ти готов ли си? Ти не се страхуваш от него? Аз имам много надежден, но малко опасен план! Ако всичко се получи, ти ще имаш много пари!

Халил вижда, че Зейнеп му прави знак да отиде при него.

-Добре, аз съм готов! Но… трябва да отида до едното място, че нещо стомахът ми…

Халил отива при Зейнеп, а тя го пита, защо позволява Сабах да му държи ръката, но гневът на Зейнеп утихва, защото чува как Сабах говори с майка си по телефона и дава една от слушалките си, за да чуе и Халил.

-Добре, мамо, имай ми доверие! Аз ще избавя и двете ни от този проблем. Записът, че татко е убил жената и детето на Али Фуат, аз ще дам на Халил. Всичко ще уредя. Каква полиция, мамо? Ако направим така, ние отново ще бъдем без пари! Ще замесим Халил. И вземем от баща ми парите, които той не ни дава дори да помиришем.

-Момиче, това е! - казва Халил на Зейнеп. Работата ни е в кърпа вързана! Най-накрая ще докажем, че баща ти е невинен!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп.90 - какво ще се случи на ФИНАЛА…

„Преплетени съдби“, еп.89: Йълмаз е сам и отчаян… - какво ще се случи

„Преплетени съдби“, еп.88: Единствената надежда на Йълмаз остава Фериде!

„Преплетени съдби“, еп.87: Халил и Зейнеп казват на Йълмаз, че Кадер е жива

„Преплетени съдби“, еп. 86: Фериде разбира, че Кадер е жива!