Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" еп. 141 - Анупама и Анудж стават родители!

Добави коментар

Анупама и Ануж решават да осиновят Ану. Барха се появява неочаквано и създава напрежение. Вижте какво ще се случи в епизод 141 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Ану моли Анупама и Ануж да се молят за нея и да призоват Бог да ѝ изпрати родителите. Те я успокояват и Ану се чуди какво ли е чувството да имаш родители и дали това те прави по-емоционален. Анупама пита Ану за многобройните ѝ въпроси и Ану признава, че Абхай я е научил как е важно да задава въпроси. Абхай пристига и се запознава с Анупама.

Самар завършва урока си по танци и Паритош изразява желанието си да се учи от Самар. Те танцуват заедно и Паритош се разчувства, признавайки, че се гордее със Самар. Самар забелязва сълзите на Паритош, а Паритош се отърсва от тях, хвали Самар и признава, че са го наричали неудачник, но всъщност той е победител.

Ану изразява желанието си да отиде на плажа, а Анупама и Ануж обещават да я заведат. Паритош моли Самар за разрешение да използва лаптопа му, за да си намери работа. Самар се съгласява, като споменава, че е важно да се грижи за семейството, включително за Ванрадж. Ванрадж подслушва.

Ануж се ядосва, като научава, че Ану е била изоставена в сиропиталището, защото е момиче и цени сиропиталището за това, че осигурява подслон на сираците. Анупама застава на страната на Ануж, подчертавайки колко е важно да се отстоява това, което е правилно.

Кинджал разговаря с нероденото си бебе, изразявайки вълнението си да види лицето му, но губи равновесие, което притеснява Паритош. Абхай предлага на Ануж и Анупама, които вярват, че всяко дете заслужава семейство, да осиновят дете. Ануж казва, че осиновяването трябва да е нещо нормалн0.

Здравословното състояние на Кинжал се подобрява, но тя се чуства притеснена. Паритош я оспокоява. Ануж прави дарение на сиропиталището. Той и Анупама искат разрешение от Абхай да заведат Ану на плаж, което той дава, правейки Ануж и Анупама щастливи. Анупама благодари на Ануж, че ѝ е разказал за миналото си.

На плажа Ану написва името си на пясъка, но то се отмива от вълните и я разстройва. Анупама я развеселява, мотивирайки я, и след това Ануж ги кани на обяд. Анупама напомня на Ану да внимава на плажа, докато Ану се забавлява. Ануж гледа Ану неспокойно и Анупама го вика да поговорят.

Междувременно Кавия разговаря с бившия си съпруг Анируд, като му благодари за късното нощно парти. Ванрадж се намесва, критикувайки Кавия, че говори с бившия си пред него. Кавия отвръща, като сравнява общуването на Ванрадж с Анупама. Ванрадж защитава връзката си с Анупама и Кавия решава да продължи напред.

Ануж изразява разочарованието си пред Бог, припомняйки си собственото си сиромашко детство и задавайки въпроса защо децата сираци трябва да страдат. Той признава на Анупама, че Ану му напомня за миналото му, и изразява желанието си да я осинови, оставяйки Анупама зашеметена.

Девика се среща с Кавия и ѝ предлага лекарството на Хасмук, след което обсъжда положението на Кавия с Ванрадж. Тя съветва Кавия да се справи с положението си с достойнство, като ѝ предлага или да оправи отношенията си с Ванрадж, или да го напусне грациозно, както Анупама.

Ану благодари на Анупама и Ануж, че са направили деня ѝ специален, и изразява желанието си да има родители като тях, изненадвайки и двамата. Кавия помага на Кинджал и те разговарят.

Девика се обажда на Анупама, за да ѝ съобщи, че семейство Шах е добре, и забелязва разсеяността на Анупама. Анупама се доверява на Девика за желанието на Ануж да осинови Ану/ Девика я съветва да си даде време да вземе решение. Тя се моли за напътствие от боговете.

Ануж и Анупама се прибират вкъщи, където Ануж отново повдига темата за осиновяването и Анупама е изненадана. Кинджал съветва Кавия да преосмисли решенията си, като ѝ предлага да се погрижи за връзката си зряло, както е направила Анупама.

Анупама се доверява на Ануж за страховете си от майчинството, като изразява съмнение в способността си да отново да стане майка.

Междувременно Кавия изразява несигурност пред Кинджал, която ѝ предлага да изчака раждането на бебето, преди да вземе решение. Кинджал отбелязва с чувство за хумор, че бебето може да нарича Кавия " готина баба", което предизвиква смях. Лила отбелязва сложния характер на Кавия, но иска да говори с Анупама. По-късно Лила решава да не въвлича Анупама в семейните дела, смятайки, че е по-добре тя да остане щастлива в собствения си свят.

Анупама споделя тревогите си с Ануж, като изразява страха си да стане баба и поставя под въпрос способността си да бъде отново майка. Ануж съжалява, че й създава допълнителен стрес, и оценява откритото им общуване. За негова изненада Анупама се съгласява да осинови Ану.

Анупама изразява решението си отново да стане майка на Ануж и го моли за подкрепа в отглеждането на Ану. Ануж е щастлив и благодари на Анупам. Той се притеснява как обществото ще възприеме осиновяването на Ану, но Анупама го уверява, че решението им е лично и тя разбира истинските му мотиви. Ануж признава, че също е притеснен, и двамата се съгласяват да се откажат от лошите си навици, преди да осиновят Ану. Ануж смята, че първо трябва да се уверят, че Ану ги иска в живота си.

Абхай казва на Ану, че желанието ѝ за родители е изпълнено. Ану е развълнувана да види Ануж и Анупама и Ануж съобщава, че я осиновява, което води до щастлива прегръдка. Анупама е трогната до сълзи, докато тримата се прегръщат. Ануж обещава да заведе Ану у дома, щом Абхай даде съгласието си. Анупама предлага да отпразнуват рождения ѝ ден, когато тя пристигне. Ану очаква с нетърпение деня. Внезапната поява на Барха изненадва Ануж и Анупама.

Ануж се радва да види Барха, а Анупама също се чувства радостно. Ануж представя Барха на Анупама, която с уважение докосва краката на Барха. Ануж моли Барха да благослови Анупама, а Барха споделя, че културните практики в САЩ се различават. Въпреки това Анупама вярва, че човек трябва да носи своята култура навсякъде. Междувременно Лила забранява на Кинджал да отиде на концерт, въпреки настояването на Пахи, Паритош и Самар.

Арун изненадва Ануж и Анупама, като им предлага да отпразнуват срещата си. Барха прави снимка, но след това се усмихва злобно. Кинжал разбира притесненията на Лила и решава да не ходи на концерта, което кара и Паритош да остане вкъщи. Арун отбелязва красотата на Анупама, което я разчувства. Анупама изразява щастието си от това, че е не само съпруга, но и снаха, и намира радост в това, че има семейство.

Арун прави комплименти за качествата на Ануж като съпруг, което води до неловка размяна на реплики между Арун и Барха. Приятелката на Самар го вика да си тръгне, а Пахи го уверява, че ще се справи. По-късно Пахи се чувства неудобно от ухажването на едно момче, но ѝ помага друго момче. Тя му благодари и е смаяна. Междувременно Самар критикува картина на свой приятел, но е впечатлен от интерпретацията на едно момиче.

Анупама и Ануж метат пода, а Арун се извинява за всички недоразумения. Анупама предлага да сготви, но Барха разкрива, че вече е приготвила храната, като в същото време се възхищава на връзката на Анупама и Ануж. Арун признава тяхната любов и уважение един към друг.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" еп. 145 - Анупама и Ванрадж се карат за Кинджал!

"Свободна да избира" еп. 144 - Анупама и Барха се сблъскват за...

"Свободна да избира" еп. 143 - Нов дом, стари проблеми

"Свободна да избира" еп. 142 - Анупама е разкъсана между две семейства

"Свободна да избира" еп. 140 - Сиропиталище, изненади и трогателни истории