Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 114 - Кой е бащата на бебето на Пелин?

1 коментар

Халис е ядосан на Орхан за това, което е направил, и отказва да го измъкне от затвора. Вижте какво ще се случи в еп. 114 на турския сериал "Златно момче”.

Сейран и Ферит се срещат. Ферит се опитва да запази спокойствие, докато говори с нея. Той казва, че не смята, че заслужава всичко, което му се е случило заради нея. Каквото и да му каже Сейран сега и каквото и да направи в бъдеще, са все неща, които той по никакъв начин не е заслужил. В очите му се появяват сълзи. Той се обръща и си тръгва. Когато Ферит я оставя, една сълза се стича и по бузата на Сейран.

Халис кипи от ярост, като гневът му е насочен единствено към Орхан. Ифкат се опитва да го успокои. Тя казва, че Орхан има нужда от баща си и че той трябва да бъде до сина си, за да го подкрепя. Халис отива в полицейския участък и отказва да помогне на Орхан. Казва на сина си, че трябва да плати за безотговорността си. Казва, че е щяло да бъде много по-добре, ако той беше умрял вместо брат си. Чувайки това, Ферит е ужасен. Орхан, отчаян, моли баща си за помощ на колене, но Халис остава категоричен в решението си.

Ифакат обвинява Суна за случилото се с Орхан, наричайки я предателка. Тя изгонва нея и Кая. Кая припомня на Ифакат кой има власт над домакинството. В болницата Сейран среща красив мъж.

Междувременно Сертер продължава да се обажда на Пелин. Той се появява в имението ѝ, което кара Пелин да припадне. Ферит е ядосан на дядо си, че не е подкрепил баща му. Той научава от Латиф, че Пелин е припаднала и е била хоспитализирана.

Зерин пристига в болницата, където е дъщеря ѝ. Пелин признава, че е прекарала една нощ със Сертер, но настоява, че Ферит е баща на детето ѝ, основавайки се единствено на вярата и чувствата си. Зерин реагира гневно, като удря дъщеря си. Ферит пристига в болницата и бърза да отиде в стаята на Пелин. След като чува виковете на Зерин, той ѝ казва да си тръгне.

Пирил и Зеррин оставят Ферит и Пелин сами в стаята. Зерин, разтревожена, пита Пирил как Пелин може да не знае кой е бащата на детето ѝ. Тя пита дали Пелин ѝ е споделила някакви подробности. Пирил отговаря, че Пелин настоява, че Ферит е бащата от началото на бремоността ѝ. Зерин се притеснява за последствията, ако слуховете се разпространят, и се оплаква от действията на дъщеря си.

Междувременно Гюлгюн научава, че прислужницата ѝ Сасиде я шпионира за Ифакат.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 117 - Кязим отказва да помогне на Орхан!

„Златно момче“, еп. 116 - Ферит лъже Орхан!

„Златно момче“, еп. 115 - Ферит моли Сейран да спаси баща му!

„Златно момче“, еп. 113 - Орхан е арестуван!

„Златно момче“, еп. 112 - Кязим търси отмъщение!