Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 33 - Назлъ спасява Синем от пожар

Добави коментар

Назлъ спасява Синем от пожара. Мурат се обръща към Назлъ с истинското ѝ име пред Зейнеп… Вижте какво ще се случи в еп. 33 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Назлъ спасява Синем от пожара, но самата тя изпада в безсъзнание от преживяното. Откарани са в болницата, където Синем е прегледана и освободена, без да са открити сериозни травми. Злият план на Мелек не само, че сближава Мурат и Назлъ, но и кара Асуде да преосмисли отношението си към сестрата близначка на Джемре.

След бягството си от болницата Оя е преследвана от престъпници. Само навременната намеса на Керем я спасява. Той я отвежда на безопасно място в къщата на свой приятел. Там Оя може да остане, докато реши какво иска да прави с живота си. Керем се грижи за нея, купувайки ѝ храна и дрехи. Оя е благодарна за неговата помощ, но не може да го остави да спи навън в студа и го кани да остане при нея.

Мурат и Назлъ се връщат в имението, където ги очакват Асуде и Мелек. Синем се приближава до Назлъ, за да ѝ благодари, че я е спасила. Мелек е разочарована, че планът й е провален. Тя ще се опитва да измами всички, като обвини Назлъ за пожара

Асуде отвежда Зейнеп в друга стая, за да може Назлъ да си почине. Мурат й напомня да си пие лекарствата, като я нарича с истинското ѝ име. В този момент влиза Зейнеп и пита коя е Назлъ. Момичето, любопитно и объркано, започва да задава въпроси. Назлъ бързо обяснява, че това е просто прякор с който я нарича Мурат.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 36 - Назлъ се сбогува със Зейнеп

„Скъпа мамо“, еп. 35 - Мелек манипулира Мурат, за да прогони Назлъ

„Скъпа мамо“, еп. 34 - Мелек обвинява Назлъ за пожара

„Скъпа мамо“, еп. 32 - Ще успее ли злия план на Мелек?

„Скъпа мамо“, еп. 31 - Оя в болница!