Актуално В програмата

Как ще завърши "Есента на демона"?

Добави коментар

Напрежение до последната секунда в големия финал на „Есента на демона“

© NOVA/Красена Ангелова

След 11 епизода, изпълнени с множество мистериозни обрати, смразяващи улики и интензивни емоции, този четвъртък в 22:00 ч. предстои дългоочакваната развръзка в „Есента на демона“. Хитовата криминална поредица ще държи феновете под напрежение до последната секунда. Разкриването на убиеца ще бъде съпътствано от много драматични моменти и критични ситуации, а животът на голяма част от героите ще бъде поставен в опасност.

Темата за справедливостта в големия финал на „Есента на демона“ ще бъде пречупена през необичайна призма. Всеки от персонажите ще преосмисли значението на тази дума, а различното тълкувание на убиеца ще се окаже водещо при всяко от зловещите му действия и зловещи убийства.

Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) ще открият скривалището на престъпника, но това ще е само началото на едно от най-напрегнатите и емоционални събития в целия сезон. Двамата ще се озоват в неочаквана клопка и ще им се наложи да платят непосилна цена, за да получат отговори на въпросите си.

© NOVA/Красена Ангелова

Междувременно Харитонов (Димо Алексиев) и Заимова (Христина Апостолова) също ще опитат да стигнат до убиеца, но първата им среща с него ще се превърне в истински екшън. Опасна престрелка ще покаже уменията на опитните полицаи, но въпреки това един от тях ще бъде ранен. Каква ще бъде развръзката за двамата разследващи?

Кой ще се окаже серийният убиец? Дали е действал сам, или е имал съучастници? Какво ще се случи с Мия и Филип? Ще бъде ли заловен извършителят или ще успее да се измъкне? Коя ще е последната му жертва? Защо е извършил зловещите убийства и какво е искал да демонстрира с тях?

Не пропускайте и специалната рубрика за „Есента на демона“ утре в „На кафе“. Деси Жаблянова ще разговаря с Теодора Духовникова на снимачната площадка на сериала във Велико Търново. Преди това в „Здравей, България“ зрителите на NOVA ще разберат какво още могат да очакват от финала от актьора Асен Блатечки и режисьора на криминалната поредица Павел Г. Веснаков.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Есента на демона

Липсващи останки разкриват името на убиеца в „Есента на демона“

Мия и Филип – отстранени от разследването в „Есента на демона“

Отвличане и шокиращо прощално писмо в „Есента на демона“

Две тежки престъпления разтърсват Велико Търново в „Есента на демона“

Разтърсващо разкритие заплита мистерията в „Есента на демона"