Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп.168: Йомер отблъсква Дефне и ѝ връща пръстена

Добави коментар

Йомер се чувства задушен от постоянните напомняния за миналото му и отблъсква Дефне. Дефне е отчаяна, когато Йомер не само я отхвърля и ѝ връща пръстена. Вижте какво ще се случи в еп. 168 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 15 май 2024 по Diema Family.

В епизод 167 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Дефне още повече се натъжава, когато вижда колко близка е Гюлшат с Йомер. Дефне се ядосва, когато вижда, че бродираната кърпичка, която е изпратил на Йомер, е в Гюлшат. Зюмрют ѝ се кара и ѝ казва, че трябва да е благодарна на Гюлшат за това, че е спасила живота на Йомер.


НА КРАТКО какво се случва в еп.168 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 15 май 2024 по Diema Family.

Мелек упреква Алпай за лошото му бащинство и му съобщава за бременността на Фунда.

Фунда е объркана и несигурна за бъдещето си с Алпай и не е сигурна, че иска да роди бебето.

Кенан се опитва да спечели Вилдан обратно, като помага на школата.

Сейит Али заминава за Белград, за да разшири изнеса.

Междувременно Митхат открива, че Керем е в голяма беда.

Йомер се чувства задушен от постоянните напомняния за миналото му и отблъсква Дефне. Дефне е отчаяна, когато Йомер я отхвърля и ѝ връща пръстена.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Кадрие, невероятна майсторка на създаването на скандали, пристига в школата и запознава Мелек със случващото се в Хана, където бащата на Аслъ е нападнал Керем и Алпай. Тя я уверява, че всичко е наред, но Мелек настоява да отиде да се увери сама.

Емре се изправя срещу Керем с въпроса за Аслъ; той е изненадан, когато Керем отвръща: - На кого му пука?. Когато Керем си тръгва, е спрян от двама наемници на организатора на мача за залагания, които искат Керем да продължи да играе. Емре наблюдава това от разстояние. Керем казва, че ще върне парите и че няма намерение да играе отново. Те заплашват да кажат на треньора му, че играе в незаконни мачове, ако Керем не се подчини.

Мелек идва в Хана, за да се срещне с Алпай. Тя е ядосана, че той е събрал бащата на Аслъ и Керем. Алпай обяснява, че се е опитвал да направи точно обратното и да държи Керем настрана. Казва ѝ, че Аслъ не е човек, с когото Керем трябва да се свързва, и че е предупредил Керем от самото начало. Мелек му казва, че ако е бил истински баща за децата им, те са щели да го послушат. Ако им беше показал любов, уважение, чувства, утеха и сигурност, тогава щяха да го нарекат баща.

-Най-малкото - добавя тя, - предстои ти да имаш ново бебе,възползвай се от този шанс, за да създадеш връзка и да правиш нещата по правилния начин! - като казва това, разбира се, тя разкрива на Алпай, че Фунда е бременна.

Фунда е на посещение при лекаря си. Тя споменава, че не е сигурна дали иска да задържи бебето. Алпай ѝ се обажда, но тя изключва телефона. Тя казва на лекаря, че иска да има бебе, но не се чувства сигурна и защитена.

На среща на занаятчиите се казва, че патентът за медни изделия се държи от тях в Газиантеп и продуктите, които правят, отиват по всички краища на света. Трябва да се разработят нови пазари и Сеит Али и Джумали трябва да са тези, които да заминат за Белград, за да организират това. Джумали казва, че внукът му е болен и не може да замине. Сеит Али предлага, че Халил и Мирза ще бъдат най-подходящи, но главният занаятчия казва, че не те нямат право да напускат страната, докато тече съдебното дело, и че хората са много чувствителни дори към най-малкия намек за нередност, вярна или невярна, и затова не са подходящи. Сеит Али решава, че ще отиде сам.

В кабинета на майстора на занаятите Сеит Али казва на майстора на занаятите, че да постави себе си и Джумали начело на фирмата им вместо Халил и Мирза, на които имат пълно доверие и вяра, ще бъде срамно. Да се иска от тях да направят това, докато делото все още не е приключило, е равносилно на това да ги накажат предварително. Джумали казва на майстора на занаята, че Халил и Мирза са невинни и извършителят е заловен, обаче ако той не вярва в тях, тогава те трябва да подадат оставка. Ако обаче вярва, че са невинни, да им позволи да продължат да работят и да изчистят имената си.

Кенан пристига в школата с голяма група деца. Той казва на Мелек, че това са деца, за чието образование и благосъстояние той помага и се грижи, и че би искал те да вземат уроци по медни занаяти. Мелек се чуди защо прави това и му казва, че знае за интереса му към Вилдан. Кенан ѝ отговаря, че всичко хубаво в живота му започва и свършва с Вилдан. Тя му казва, че не трябва да очаква, че Вилдан ще се събере с него след всички лоши неща, които е направил. Той я пита какви лоши неща е видяла да прави и че всичко това е бил Алпай. Въпреки това Кенан ѝ казва, че не е довел децата заради Вилдан. Той ги е довел, защото бизнесът и репутацията на студиото са пострадали не по тяхна вина, а в такива времена всеки, който може да помогне, трябва да помогне. Кенан казва, че ще плати таксите на децата и е разговарял със свои познати, които ще насочват всички заявки и поръчки за търговия към Мелек. Той каза, че по този начин ще изкупи грешките си от миналото.

Сейран е щастлива, че Митхат ѝ е намерил помощник, и разказва на Бану колко внимателен е Митхат. Бану, разбира се, не може да понесе това и се изненадва, че толкова бързо са го намерили. Сейран усеща, че нещо не е наред, но Бану я подминава.

Митхат се опитва да даде някакви пари на баща си като част от вноската по заема му. Сеит Али заявява, че бащите не отпускат заеми, а той трябва да задържи парите си. Ако обаче смята, че му дължи нещо, Митхат трябва да дойде и да работи в магазина с Махмут. Двамата братя са доволни от това, но Кадрие не е и се чуди как може да прави това и да работи с фургона си за храна. Митхат казва, че ще се откаже от фургона. Сеит Али е събрал багажа си и е готов да замине за Белград и се сбогува с всички.

Фунда се разплаква, когато Алпай се прибира. Алпай пита Фунда дали е бременна. Тя отрича, затова той е принуден да ѝ каже, че е разбрал от Мелек. Тогава тя признава, но му дава да разбере, че не смята да задържи детето.

-Не мисля, че можеш да бъдеш добър баща. Всеки ден ни забъркваш в още по-големи неприятности - казва му тя.
-Обещавам ти, че ще бъда много добър баща. Няма да се забърквам в повече глупости. Ще направя всичко възможно, за да се променя - уверява я той.

Вечеря в имението Ширхан. Сейит Али-младши е развълнуван да види Йомер, но е объркан, когато Йомер не му говори. Дефне му казва, че Йомер просто е уморен. Когато се канят да седнат, Йомер моли Гюлшат да седне до него. Семейството говори за работа. Кадрие има плашещо предчувствие и става, за да си измие ръцете и лицето.

На мача за залагания Керем е уморен и играе лошо. Митхат минава с фургона си, когато забелязва Керем и го наблюдава. Той разбира, че нещо не е както трябва. В същото време наблизо се крие Емре, който снима Керем, докато играе забранения мач. Когато Керем се отправя към съблекалнята, пристига шефа с охраната си, който не е доволен от начина, по който Керем е играл и заради който е загубил пари. Те започват да го бият, когато Митхат пристига, за да защити племенника си.

Докато семейството седи около масата и разказва стари истории от миналото, Йомер не може да се справи повече и става, за да отиде в стаята си, последван от Гюлшат. Дефне не може да понесе това и тръгва след тях. Тя казва на Гюлшат да си върви и заключва вратата на спалнята на Йомер. Дефне се опитва да накара Йомер да си спомни за нея! Тя му показва видеозаписа, който са направили, на който той ѝ признава любовта си.

-Йомер, толкова много те обичам! Знам, че и ти ме обичаш. Може би си забравил всичко, но аз не мога да го приема!, казва му тя и му дава дневника си, за да може да прочете там историята на тяхната любов. Йомер избухва.
-Стига! Аз не си спомням! Нито колко сме се карали, нито годежа ни, нито жената, която ме роди! Престани да ми разказваш разни неща! - изкрещява ѝ Йомер и я отблъсква.

Когато Дефне не помръдва, той я изхвърля навън и крещи на цялото семейство да спрат да го преследват, че не може да понася да вижда болката им и че трябва да спрат да се опитват да му пълнят главата с минало. На Дефне той казва, че в главата му няма нищо за нея, и ѝ връща пръстена.

-Не се разстройвай и не ме задушавай! - казва Йомер и се връща обратно в стаята си.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.172: Зюмрют разваля годежа между Дефне и Йомер...

„Моето име е Мелек“, еп. 171: Докъде ще стигне Зюмрют, за да се отърве от Дефне?

„Моето име е Мелек“, еп.170: Зюмрют предприема стъпки да раздели Йомер и Дефне

„Моето име е Мелек“, еп.169: Йомер съжалява за думите, които е казал на Дефне!

„Моето име е Мелек“, еп. 167: Дефне е съсипана виждайки Йомер с друга!