Архив Горещо

Парад на любовта в “Горещо”

Добави коментар

В “Горещо” е евродепутатът Димитър Стоянов, който разказва за съпругата си, за отношенията си с родителите и дядо си Радой Ралин.
Тази събота, 12 ноември, от 22:40 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид “Горещо” е евродепутатът Димитър Стоянов, който разказва за съпругата си, за отношенията си с родителите и дядо си Радой Ралин.

Димитър Стоянов

“Жена ми в момента е най-важното за мен. Тя направи невъзможното да измести партията от първото място. Сега на първото място е малкото човече, което се намира в корема й!” – споделя Димитър Стоянов и разкрива, че двамата със съпругата си Мариела очакват момиче някъде в средата на януари. Той разказва и при какви обстоятелства е съобщил на майка си Капка, че ще става баба.

Боби Сапунджиев-Урсула

През последния месец много се говори, че Боби Сапунджиев-Урсула ще се жени. Затова тази събота “Горещо” е на гости на Боби, който за пръв път представя приятеля си... Боби. “Той ще е красивият, аз ще съм умният!” – шегува се Боби Сапунджиев и споделя: “Щастлив съм! Спокоен съм за това, че не съм сам и че имам сродна душа до себе си!” Боби среща Боби... във Фейсбук. Двамата са заедно повече от година, но едва сега го заявяват официално. Новата светска двойка Боби и Боби с невероятно чувство за хумор разказва как се е развила връзката им и коментира слуховете за предстояща сватба.

„Горещо”, събота, 12 октомври 2011г., 22:40 часа, Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“