Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.292: Яман и Сехер се озовават в ареста! – какво ще се случи

Добави коментар

Сехер е на ръба да признае, че тя е стреляла в Яман, когато ядосан, Яман пристига в полицейския участък, за да защити жена си. Скоро двамата се оказват в ареста. Какво ще си кажат Сехер и Яман? Какъв е планът на Яман, за да я измъкне от ареста? Дали Сехер ще приеме помощта от убиеца на сестра си? Разберете какво ще се случи в епизод 292 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 28 май 2024 по NOVA.

В епизод 291 на турския сериал „Наследство“ Сехер прави всичко възможно да попречи на Юсуф да се сближи с чичо си. Сехер не осъзнава, че така наранява и Юсуф, който много обича чичо си. Дуйгу разкрива, че Сехер е стреляла в Яман и издава заповед за арестуването на Сехер.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 292 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 28 май 2024 по NOVA

Сехер е на ръба да признае, че тя е стреляла в Яман, когато ядосан, Яман пристига в полицейския участък, за да защити жена си. Скоро двамата се оказват в ареста.

Какво ще си кажат Сехер и Яман? Как ще реагира на жестоките обвинения на Сехер.

Какъв е планът на Яман, за да я измъкне от ареста? Дали Сехер ще се съгласи с него? Дали ще приеме помощта от убиеца на сестра си?

Каква е връзката между Дуйгу и Сехер?

На сцената отново излиза Зухал, която не се е отказала да спечели Яман за себе си!

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Действието продължава от предния епизод. Ядосан Яман пристига в полицейският участък. Сехер е подложена на непрекъснатия натиск от страна на Метин, полицая, който я разпитва, докато Яман е пред вратата на стаята, в която я разпитват. Сехер тъкмо да си признае, че тя е стреляла, Яман влиза в стаята за разпити. Яман говори много грубо на Метин, като му казва, че той е бил застрелян от мъж, следователно нямат право да арестуват жена му.

-Къръмлъ, веднага излез от тук! – заповядва Метин.
-Аз ще изляза от тук, само с жена си! – заявява уверено Яман.
-Добре, ти сам си го пожела! Сложи му белезници, нека е до жена си! – казва Метин на колегата си.

Полицаят приковава един към друг Яман и Сехер с белезниците си.

Метин се обажда на Дуйгу и ѝ докладва какво е направил Яман. Тя му нарежда да го арестува. Така Яман също е вкаран в ареста.

-Стана, това което искаше, Къръмлъ! Без жена си няма да излезеш! – заявява Метин.

В същото време Дуйгу най-накрая намира майка си пред училището, където тя не иска да пусне момичето, което мисли за дъщеря си Ясемин.

Дуйгу пристига навреме, преди майката на детето да се обади в полицията.

Дуйгу им обяснява психическото състояние на майка си, а също така показва полицейската си карта и те са снизходителни към майка ѝ. След като изпраща майка си в хотела, просълзена, Дуйгу се връща на работа.

Междувременно в полицейският участък Яман и Сехер са затворени в различни килии, които са една до друга. Сехер нервно ходи напред-назад, я Яман седи на пейката в килията си с гръб към нея.

-Всичко наред ли е? – пита Яман.
-Не! – казва Сехер, като се хваща за решетките. -Ти, защо дойде? Какво си мислиш? Какво си намислили? Какъв ти е проблемът?
-Аз бях длъжен да дойда! Ако не бях дошъл, ти сигурно…
-Какво сигурно? Или се страхуваше, че ще разкажа всичко? Аз и без това щях да го направя, аз почти всичко разказах, но ти ми попречи с идването си! Разбира се, това е Яман Къръмлъ, той е тук, за да ме спаси, нали?
-Аз просто попречих да стане трагедия!
-Ти на нищо не си попречил! Просто го забави!

Яман се обръща към Сехер и я пита, какво означава това. Тя му отговаря, че те всичко знаят, че тя се е обадила в бърза помощ, че е била с него, имат доказателства от камерите и показания, и тя няма как да се измъкне от това.

Ядосан Яман става от пейка и ѝ казва, че ще се измъкне, ако каже, че е невинна, има шанс да се измъкне и добавя:

-Ти си искала да си тръгнеш, но аз съм бил против! Ти си избягала, но аз съм те намерил! Там сме се скарали, но ти независимо от всичко си си тръгнала. Но, там един от враговете ми ме е намерил и виждайки, че съм без охрана е стрелял в мен, а ти си чула изстрела, и си се върнала обратно, и си извикала бърза помощ. Ето това е нашата история, ти това ще им разкажеш! Не забравяй, не ти си стреляла в мен! Ако трябва ти ще се накараш сама да повярваш в това!
-Така ли? Не, този път няма да бъде така както искаш ти! - крещи Сехер.
-Да, ти ще им разкажеш това!
-Не! Ти си убиецът на сестра ми, и ако трябва да приема помощта ти, по-добре да остана тук! Има ли някой тук?! – започва да крещи Сехер. -Аз искам да призная вината си, че аз стрелях в него, аз! -повтаря Сехер.

Яман я придърпва през решетките към себе си и слага ръката си на устата ѝ.

-Какво правиш? – пита я Яман.

Сехер иска да се отскубне от хватката на Яман, но той по-силно я придърпва към себе си или по-точно към решетката на килията, която ги разделя. Яман ѝ припомня, че като влезе в затвора, ще ѝ отнемат правата върху Юсуф и добавя:

-Заради омразата си към мен, не трябва да унищожаваш себе си и Юсуф! Сега ще те пусна, но ти ще си мълчиш! Ти си длъжна да мълчиш! -Яман си маха ръката от устата на Сехер като казва: -С теб и Юсуф нищо няма да се случи! – след миг маха и ръката си от кръста на Яман, с която беше придърпал Сехер към себе си.

Между двамата настъпва мълчание, което е нарушено от Сехер, която му казва да погледне до какво състояние я е докарал, в каква яма е затънала, заради него. Яман ѝ обръща гръб и отново сяда на пейката в килията си.

-Аз се опитвах да се отърва от теб, а ти постоянно ми пречеше! Аз не мога да се спася от теб! – Сехер също сяда на пейката в килията си и плачейки обвинява Яман, че не е само убиец на сестра ѝ, но и техен, като добавя, че всичко хубаво между тях със собствените си ръце е убил и унищожил, затова не тя, а той е трябвало да бъде на нейното място.

Действието се пренася пред някакво заведение. Виждаме Зухал, която чака някой да излезе от там. След малко от там излиза Недим, а Зухал тръгва към него и се прави, че случайно го е срещнал. Недим е изненадан да я види и я пита, какво прави. Тя му казва, че преподава испански и е решила да пие кафе и е започнала живота си от нулата.

Действието се връща назад. Зухал е на гроба на сестра си, където се заклева, че ще завърши всичко, което те двете с Икбал са оставили недовършено:

-Яман ще бъде мой! Заради това ще направя всичко и няма да се спра, а Сехер ще изправя в ада!

Действието се връща в ареста. Сехер плаче на пейката си. Яман става и казва:

-Може в близкото бъдеще всичко…
-За нас няма нито бъдеще, нито минало! Разбра ли! Причината да съм тук, това си ти! Аз почти не те убих! А, това което ти казах, като майка ти… Навярно също ти… Ти ме принуди да стана човекът, който не искам да бъда! Аз се превърнах в отвратително чудовище! - Сехер хваща Яман за ризата му и му заповяда да я погледне, в какъв жесток човек се е превърнала тя заради него.

Яман хваща ръцете на Сехер и поглеждайки я в очите ѝ казва, че той не бяга от нея и никога няма да избяга. Не може да върне назад, това което се е случило, затова е съгласен всеки ден да търпи нейното наказание и като пуска ръцете ѝ добавя: -Затова не стой, хайде, бий!

Държейки Яман за ризата, бясна тя го пита, защо е направил това със сестра ѝ, тогава ризата на Яман се откопчава и погледът на Сехер пада върху белега от куршума, с който тя го простреля. Сехер мълчаливо маха ръцете си от Яман.

Мълчанието им е нарушено едва от пристигането на Дуйгу, която е напълно шокирана, когато вижда Сехер.

Разбираме, че двете са приятелки от детинство, но Дуйгу не познава Сехер заради фамилията Къръмлъ. След като се прегръщат, Дуйгу ги отвежда с Яман в стаята за разпити, където в последната секунда Сехер решава да изпълни плана на Яман, защото се страхува, че ако я вкарат в затвора, тогава Юсуф ще бъде върнат в детския дом, тъй като ще загуби попечителството над него.

Яман казва, че вече е дал показания и описал човекът, който е стрелял в него, и това което сега те правят не е законно.

-Този разпит не е заради вашите показания г-н Яман, а защото бяха открити пропуски и ако не бяхте скрили, че г-жа Сехер е била там, това нямаше да се случи! – казва Дуйгу.
-Аз скрих тази информация, казва Яман като слага ръката си върху ръката на Сехер, - защото не исках да се оказва в ситуацията, в която сега се намира!
-Има един последен въпрос. В този ден позвънихте ли…
-В този ден Сехер е чула изстрела, прекъсва Яман Дуйгу, - и се е върнала, а след това повикала бърза помощ – поглеждайки Сехер добавя. – Сега ако съм жив, то е благодарение на нея! Ако нямате други въпроси, а и при това, че сте приятелки, да закрием тази тема.
-Това което сте направили е неправилно, но е разбираемо, вие сте искали да предпазите жена си, затова нямам повече въпроси към вас! Вие сте свободни!

Сехер и Яман излизат от полицейския участък. Сехер се отдалечава от Яман.

-Къде си тръгнала, колата е в другата страна!
-Стига вече! Дръж се по-далече от мен! Не се бъркай в живота ми! Ние с теб нямаме дом, където заедно да се приберем! Нямаме общ път! – крещи Сехер. -Престани да ме защитаваш! Ти всички може да излъжеш, но не и мен! Аз познавам звяра, който се крие под маската на герой! Аз нямам нужда от теб! Повече не заставай на пътя ми!

Яман с болка чува тези думи от Сехер, но не смята да се откаже:

-Аз не заставам на пътя ти, защото вървя до теб! Добре запомни това!
  • Ще успее ли Яман да спечели обратно доверието на Сехер? Ще успеят ли двамата да преодолеят препятствията и да бъдат заедно?
  • Какво смята да направи Зухал?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.330: „Време е Яман и Али да разберат, че са братя!“

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

Наследство еп.328: Ще успее ли Зухал да съсипе романтичната нощ на Яман и Сехер?

„Наследство“ еп.327: Яман подготвя романтична изненада за Сехер!

„Наследство“ еп.326: Неочаквана изненада за Яман от Сехер! - какво ще се случи..