Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.307: Яман отново е на свобода! Как ще реагира Сехер?

1 коментар

Сехер се измъчва от вина и безпомощност. Тя направи всичко възможно, за да се отърве от Яман, но той отново се измъкна. Омразата на Сехер към Яман е толкова силна, че тя е готова на всичко, за да го изхвърли от живота им с Юсуф. Разберете какво ще се случи в епизод 307 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 18 юни 2024 по NOVA.

В епизод 306 на турския сериал „Наследство“ Сехер смята, че е постъпила правилно, тъй като Яман е убил сестра ѝ, а тя се е погрижила той да бъде наказан. Сехер отива да се сбогува с Яман в ареста. Какво ще си кажат двамата? На Юсуф много му липсва чичо му. Какво си мисли за това Сехер?

НА КРАТКО какво се случва в епизод 307 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 18 юни 2024 по NOVA

Сехер е шокирана от завръщането на Яман.

Яман е решен да докаже своята невинност.

Сехер е обзета от омраза и е решена да се бори с Яман.

Чичек разбира и веднага разкрива на Зухал, че сестра ѝ е убила Кевсер.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Действието продължава от предния епизод. Сехер върви напред-назад в стаята си, като чупи пръсти, се опитва да се убеди, че е постъпила правилно:

„Изпратих го там, където му е мястото! Днес е денят, в който молитвите ми бяха чути. От днес отново мога да дишам спокойно! Аз постъпих правилно! Правилно! Той уби сестра ми, а аз направих така, за да го арестуват. Днес трябваше да празнувам…“, мисли си Сехер и се поглежда в огледалото.
„Неговото двуличие, лъжи, лицемерие е повлияло на всички! Дори да го няма, нищо няма да се промени! Но аз ще успея да го изтръгна и от живота ни, както успях да го изхвърля от имението! На Юсуф много скоро ще му разкажа, че чичо му няма повече да бъде с нас. И тогава, той напълно ще излезе от живота ни!“

Сехер отново е обзета от безпокойство.

Али споделя на Дуйгу, че момичето, за което е трябвало да се ожени е било убито с 11 куршума от брат си и починало в ръцете му. Така Али е загубил жената, която е обичал.

-Как? Защо брат ѝ ще я убива? – не разбира Дуйгу.
-Искаше насила да я омъжи… Тя избягала, а той тръгнал след нея… Аз много добре те разбирам, комисар Дуйгу! Аз знам какво е да се страхуваш за любимия си човек! Тогава,… не знаех какво да правя… Понякога не трябва да се отказваш от ръката, която ти е протегната за помощ.
-Аз съм разстроена за теб, но аз все още не съм паднала и не се нуждая от ничия помощ, както и съжаление! – отвръща Дуйгу и си тръгва.

Дуйгу се прибира в къщи и гривната на Ясмин изпада от джоба ѝ. Майка ѝ я намира и веднага пита Дуйгу откъде има тази гривна или с надежда в глася си я пита, дали не е намерила Ясемин, защото тя не би свалила гривната си, дори да умре или...

Дуйгу казва на майка си, че Ясемин е жива, че тя е намерила гривната в друго момиче, но е сигурна, че Ясемин е някъде около тях и тази гривна е знак за това.

-Ти я изгуби, ти ще я намериш и доведеш при мен! – крещи майката на Дуйгу.

Действието прескача във вечерта. Някой отваря вратата на имението, виждаме сянката му, той тръгва към къщата, като стъпките му отчетливо отекват в притихналата нощ. Няма как да не се досетим, че това може да бъде само Яман.

Действието се пренася в стаята на Сехер, която продължава да върви напред-назад неспокойна, а след това сяда и се опитва да се успокой като взема да чете. Но, разбирайки, че не може да се съсредоточи, оставя книгата. Тогава вратата се отваря и при нея идва Юсуф.

-Защо не спиш миличък?
-Аз се наспах, ще чакам чичо и след това ще поиграя с него. Защо, чичо все още не се е върнал?

В този момент входната врата на къщата се отваря. Яман с уверени стъпки се качва по-стълбите.

Действието се връща при Сехер и Юсуф.

-Или има работа? – продължава с въпросите към леля си Юсуф. -Вие сте скарани, затова не знаеш къде е, затова ще отида да попитам чичо Дженгер!

Сехер спира племенника си с думите: -Няма нужда да питаш напразно!

-Защо? Какво се е случило, лельо? Искаш да ми кажеш ли нещо?
-Да, миличък, аз трябва да ти кажа нещо!
-Какво?
-Чичо ти… - Сехер чува стъпките в салона.
-Лельо, какво искаш да ми кажеш?

В този момент Яман влиза в стаята на Сехер.

-Ти… - шокирана е Сехер виждайки Яман.
-Чичо, чичо се върна – крещи радостен Юсуф и тича към чичо си.

Яман взема Юсуф на ръце и казва: Аз съм тук, юначе! Аз се върнах!

-Защо толкова много закъсня? – пита Юсуф.
-Имах работа, но впоследствие възникнаха малко трудности! Но аз реших всичко! – обяснява Яман като гледа Сехер в очите.
-А, аз се страхувах, че няма да се върнеш, затова дойдох да попитам леля?
-Ти не трябва да се страхуваш, защото каквато и трудност да ми се изпречи на пътя, така или иначе винаги ще се връщам при теб! – заявява Яман като отново поглежда Сехер.

Разплакана от безсилие Сехер излиза от стаята.

-Не мога да остана тук! Не мога! – казва си Сехер и излиза от имението. -Как е възможно това? Как е възможно това? Аз всичко направих, за да не може да се измъкне! – повтаря Сехер.

В този момент до нея спира колата на Фърат. Той излиза и казва, че е направил всичко, което е било по силите му.

-Ти ми обеща, че този път няма да се измъкне! – плаче Сехер. Фърат я моли да се успокой. -Фърат, аз не мога да държа Юсуф по-далече от него, не мога да изпълня обещанието, което дадох на сестра си!
-Всичко ще мине, сестра! – опитва се да я успокой Фърат.
-Как ще мине? Аз стрелях в него, избягах.. нищо не стана! Върнах се, борих се, направих му капан, отново нищо не се получи! Какво трябва да направя още?! Аз отново загубих, а той не може да си понесе наказанието, за това което причини на сестра ми!

Сехер пита Фърат, как е станало, че Яман отново се е измъкнал. Фърат ѝ обяснява, че Яман е представил доказателства, че е подпалил камиона с оръжие, след като тогава ги е намерил с Юсуф. Така Яман е доказал, че няма нищо общо с контрабандата с оръжие, дори обратното, Яман е направил всичко това, за да ги спаси.

Фърат моли Сехер да потърпи още малко, ще намерят отново нещо, за което да се хванат и ще вкарат Яман там където му е място.

-Аз не знам, Фърат, какво да направя, за да отделя Юсуф от убиеца на майка си?! Този път така съм паднала, Фърат, че не знам как ще стана и за какво да се хвана? Аз дори не знам как сега да се върна в имението! Нищо не ми остана, нито сила, нито търпение! Но, докато Юсуф е там, аз няма къде да ходя! Аз съм принудена!

Сехер плачейки се връща в имението.

В същото време Недим се обажда на Яман, за да му съобщи, че са намерили адреса на лекарката, която е подправила доклада за смъртта на Кевсер. Яман иска веднага да отиде при нея, но Недим му казва, че жената е на почивка и ще се върне утре.

Яман се надява, че утре истината ще излезе наяве.

Яман излиза навънка и вижда Сехер да седи в градината.

„Аз знам, че ме мразиш и ме ненавиждаш, че не можеш да се спасиш от мен! Но, утре ще ти докажа, че съм невинен! Дръж се!“, мисли си Яман като гледа към нея.

От мъка, че „убиецът на сестра ѝ“ е в къщата и е до Юсуф, Сехер остава навън цяла нощ без да мигне. Рано сутринта, когато Яман се приближава до нея. Сехер ядосана му заявява, че тя въобще не съжалява, че е направила това и ако ѝ се отдаде възможност ще ги направо отново, защото убиецът на сестра ѝ няма място в нейния и в този на Юсуф живот. Тя се заклева, че до края на живота си ще воюва с него, за да го махне от живота им.

-Аз не воювам с теб! – отвръща Яман.
-Ти какво си мислиш, че си се отървал ли, че повече няма да разреша да те арестуват ли?! Може и моят план да не се получи, но аз ще намеря начин да те изхвърля от живота ни! Аз не се страхувам от теб, трябва вече да си го разбрал! – казва Сехер и се прибира в къщата.
„Аз нямам какво да губя! Времето ми е ограничено! Аз ще се боря до последно!“, мисли си Сехер, докато се качва по стълбите.

Тя влиза в кабинета на Яман и започва да се рови в документите оставени отгоре, като си мисли, че нищо няма да прави тайно, а ще се бори явно и пред очите му ще го унищожи.

Яман влиза в кабинната си, а Сехер му заявява, че ще разкрие всичките му мръсни работи и тогава няма така спокойно да я наблюдава.

„Няма нищо сред тези документи, но дори и да имаше, аз нямаше да те спра! Да ти си права да се ядосваш! Още малко остана, скоро всичко ще приключи! Дръж се!“, мисли си Яман.

Сехер взема няколко папки от бюрото и излиза. Дженгер я среща, иска да ѝ каже нещо, но тя не му обръща внимание. Дженгер отива при Яман, двамата разговарят за случващото. Чичек ги подслушва и разбира защо Сехер е бясна на Яман. Тя отива веднага при Зухал и ѝ разказва какво е разбрала, че Яман е взел вината за смъртта на Кевсер на себе си, за да предпази брат си, но Зия не е убил Кевсер.

-Това не беше ли нещастен случай? Кой тогава е убил Кевсер? – пита Зухал.

-Сестра ти! – отговаря Чичек.

  • Как ще реагира Зухал на разкритието на Чичек?
  • Ще успее ли Яман да докаже своята невинност?
  • Какво ще се случи със Сехер? Ще успее ли, да се пребори с омразата си?
  • Как ще се справи Юсуф с цялата тази драма?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.330: „Време е Яман и Али да разберат, че са братя!“

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

Наследство еп.328: Ще успее ли Зухал да съсипе романтичната нощ на Яман и Сехер?

„Наследство“ еп.327: Яман подготвя романтична изненада за Сехер!

„Наследство“ еп.326: Неочаквана изненада за Яман от Сехер! - какво ще се случи..