Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.160: „Сомер Корман, ти си ужасен човек!“

Добави коментар

Тюркян показва на Сомер снимките, които си мисли, че Сомер е направил, за да ѝ вземе детето. Сомер не казва на Тюркян, че снимките са направени от майка му. Тюркян казва ужасни думи на Сомер, които го разбиват. Разберете още какво ще се случи в епизод 160 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 159 на „Три сестри“ Тюркян разбира, че Сомер ще вечеря с Мине. Отива пред къщата на Мине и тайно ги наблюдава. Светът ѝ се срива, когато вижда близкото и интимно поведение на Сомер и Мине. Рючхан разбира от Тюркян за лъжата на Севилай.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 160 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 14 юни по Diema Family от 22:00 часа.

Тюркян показва на Сомер снимките, които си мисли, че Сомер е направил, за да ѝ вземе детето. Тюркян казва ужасни думи на Сомер.

Сомер се прибира и се кара с майка си за снимките.

Йозер напуска Севилай.

Дерия е изхвърлена от общежитието. Мустафа я води при Севилай.

Рючхан е решена да предотврати развода на Тюркян и Сомер.

Йозер прехвърля всичките си акции на Рючхан, за да я накара да му прости.

Всичко за „Три сестри“

Действието продължава от предния епизод. Сомер настига Тюркян и я пита, какво прави, защо го обвинява, че е направил нещо зад гърба ѝ.

-Ела с мен, за да ти покажа! – казва Тюркян и тръгва към колата на Сомер.
-Тюркян, как не те е срам?! – изправя се пред нея Мине.
-Дръпни се от пътя ми! – казва Тюркян на Мине и ядосана се обръща към Сомер. -Сядай в колата, за да ти покажа! -Сомер шокиран наблюдава жена си. -Казах ти да се качиш в колата! – нарежда Тюркян и дърпа Сомер към колата.

Сомер сяда зад волана, а Тюркян се качва до него и потеглят.

В същото време Йозер, който научи истината след посещението на Рючхан, не може да понесе, че Севилай го е измамила. Севилай пада в краката на Йозер, за да му попречи да си тръгне.

-Йозер, аз много съжалявам, аз исках ти да останеш с мен, да бъдеш мой! – реве Севилай.
-Как не те е срам…? Ти си много жалка, Севилай!
-Йозер, моля те, не си тръгвай… Много те обичам… Години страдах по теб… По-добре да не бях се върнала, да не те бях видяла отново!
-По-добре да не се беше връщала, Севилай! Защото аз те помнех, като добра и горда жена, а сега нищо не остана от нея! Ти използва Мустафа, за да се настаниш в дома ми, ти опозори и мен и сина ми! Севилай, ти си егоистка, която се възползва от мен и сина ни, за собствена изгода! Ти си болна Севилай, ти наистина си болна! Но, ти си душевно болна! И престани да тровиш Мустафа с чувствата си, защото ще му разкажа всичко!

Сомер и Тюркян пристигат в дома ѝ. Тюркян изважда снимките, които леля ѝ открадна от Рючхан (снимки, който Рючхан беше поръчала, преди Йозер да я вкара в ареста и Сомер разбра за тях), и ги хвърля в лицето на Сомер.

-Виж! -крещи Тюркян. -Аз ли си измислям, така ли? Това всичко съм си го измислила, така ли? Имаш ли отговор? Кажи ми? Ти ни си ли направил тези снимки, за да ми вземеш детето, не е ли така?
-Тюркян, аз…
-Ти, Сомер Корман, който си баща на детето ми, ти си ужасен човек! Усмихвайки се в лицето ми, искаше да ме злепоставиш и да унищожиш живота ми! - Тюркян събира снимките от пода и крещи. -Виж, виж добре, на тях са брат ти и твоя приятел Сердар! Ти какво искаше да се изправиш пред съдията и да ме опозориш ли? Как съм могла да се влюбя в човек като теб?! Какво съм ти направила?
-Кой ти даде тези снимки? – пита Сомер.
-Това ли, наистина, сега те интересува? Аз ги взех от вас, от къщата! Отидох да видя майка ти! Аз търсих нещо друго, но намерих това!

Сомер, поема отговорността за снимките, направени от майка му, като казва на Тюркян, че снимките са направени, когато тя е напуснала имението, защото се е интересувал от нея, но не е имал намерение да ги използва в съда.

-Аз наех човек, който да те следи, за да знам кой идва при, за да те защитя!
-Ти не се възползва от тях, защото аз не отидох на делото, а се върнах при теб! Но, колко съм била глупава, че да не разбера какъв си ти! Сега взех оръжието ти, но още един път разбрах, че решението ми е правилно, да си тръгна от теб! Сега ти също можеш да си вървиш!– крещи Тюркян. Сомер си тръгва.
-И не забравяй, Сомер Корман, не смей да посягаш на детето ми, защото аз не съм Мине! Аз ще изчезна така, че ти никога през живота си, няма да видиш сина си! – заявява Тюркян.

Сомер се прибира и пита майка си, къде са снимките, които тя е поръчала да направят пред къщата на Тюркян. Рючхан отваря шкафа, в който ги е оставала, но не ги намира.

-Снимките са в Тюркян! – казва Сомер.
-Как е възможно? Кой ги е дал?
-Тя сама ги е взела! Намерила ги е, когато е търсила нещо.
-Само това ни липсваше!
-Мамо, никога не съм се чувствал толкова зле пред нея, не знаех какво да ѝ кажа! Тя ми каза толкова лоши думи!
-Синко, защо си ме защитил, защо не си ѝ признал, че това безумие на майка ти, че съм ги направила, когато тя си е тръгнала от имението?! По-добре нашите отношения с Тюркян да се бяха развалили, синко!
-Мамо, тя знае, че аз съм го направил и нека така да остане!
-Ех, синко, защо не ги унищожих тези снимки веднага?!
-Да беше! Но защо въобще си решила да направиш това?

Рано сутринта Сомер и Тюркян пристигат по едно и също време в компанията.

Сомер признава на Тюркян, че е прекарал ужасна нощ, не е могъл да заспи, защото е виновен пред нея. Но, тя трябва да знае, че всичко не е така както тя си мисли. Той никога не си е и помислял да ѝ вземе детето.

В същото време Дерия, която не можела да се разбере с новата си съквартирантка, влиза в конфликт с нея, когато вижда, че тя рови в личните ѝ вещи. Ръководството на общежитието изхвърля Дерия от общежитието, защото преди това Дерия е била предупреждавана няколко пъти.

Дерия се обажда на Мустафа и го моли да дойде. Мустафа взема Дерия и вещите ѝ и я отвежда в къщата на Севилай. Дерия не иска да отиде при майка му, но Мустафа я моли да направи жест заради него и да се сдобри с майка ми. Севилай, която никога не е искала Дерия, също трябва да я приеме, за да не загуби Мустафа. Севилай започва да притиска Дерия всеки път, когато Мустафа не е вкъщи.

Вземайки Тюркян под крилото си, Рючхан предприема действия, за да предотврати развода им със Сомер.
Йозер, който вижда истинското лице на Севилай, прехвърля всичките си акции на Рючхан, за да я накара да ѝ прости.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.182: Сомер се среща с Дефне! Какво ще попита Дефне майка си?

„Три сестри“, еп.181: Сомер се връща! Как ще реагира Тюркян? А Картал?

„Три сестри“, еп.178-180: Несрин умира! – какво ще се случи на финала на сезон 2

„Три сестри“, еп.177: „Дори да умра, не идвай на гроба ми, Дерия!“

„Три сестри“, еп.176: „Ще се казва Дефне!“ – какво ще се случи…