Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.305: Полицията арестува Яман заради Сехер!

1 коментар

Яман иска да направи семеен обяд в чест на Зия, с което предизвиква гнева на Сехер. Какво ще ѝ каже Яман, от което Сехер ще остане без думи. В имението пристигат полицаи, които обвиняват Яман в контрабанда на оръжие и го арестуват. Разберете какво ще се случи в епизод 305 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 14 юни 2024 по NOVA.

В епизод 304 на турския сериал „Наследство“ Зия казва на Яман, че си е спомнил, кой е убила Кевсер и го моли да отидат и да кажат на Сехер. Зия е убедена, че Сехер ще прости на Яман. В същото време Сехер изпраща снимките на Фърат, за да може час по-скоро убиецът на сестра ѝ да си получи заслуженото. Ще каже ли Яман истината на Сехер?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 304 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 14 юни 2024 по NOVA

Ще каже ли най-накрая Яман истината на Сехер?

Яман иска да направи семеен обяд в чест на Зия, с което предизвиква гнева на Сехер. Какво ще ѝ каже Яман, от което Сехер ще остане без думи.

Зия си спомня още моменти и думи на Икбал свързани със смъртта на Кевсер, които Яман смята да проучи.

В имението пристигат полицаи, които обвиняват Яман в контрабанда на оръжие и го арестуват.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Действието продължава от предния епизод. Яман казва на Сехер, че иска да поговорят.

(И така, готови ли сте да разберете, дали Яман ще каже най-накрая истината на Сехер, за да свърши най-накрая това мъчение. Или това ще стане след още 100 серии… 🤣)

-Нещо случило ли се е? - пита Сехер.
-Да, трябва да поговорим… Става въпрос за брат ми… Той не е виновен!
-Какво означава, че не е виновен? – не разбира Сехер. -Това ли искаше да осъдиш с мен?
-Той не е виновен… Колкото и да ме мразиш, той в нищо не е виновен. Ти си тук, в имението и той е много щастлив. Не трябва да мразиш и него както мразиш мен! Брат ми няма да понесе това!
-Ти за това ли дойде при мен посред нощ, това ли да ми кажеш? -ядосва се Сехер.-Много бързо забрави, как ми пречеше да видя батко Зия, когато исках! Аз нищо няма да направя, с което да разстроя батко Зия! Никога няма да стана като теб! - казва ядосана Сехер и се прибира в стаята си, като тряска вратата под носа на Яман.

И така, Яман отново не събра смелост, за да каже на Сехер истината за смъртта на Кевсер.

„Още малко остана, ти всичко ще разбереш“, мисли си Яман.

(Само още 100 епизода 🤣)

Яман излиза на терасата, а Дженгер идва при него.

-Всичко наред ли е? – пита Дженгер.
-Брат ми си спомни всичко, а аз толкова време чаках това, най-накрая се разкри истината! Оказва се, той не е виновен, всичко е направила онази твар Икбал.
-Най-накрая! Ами г-жа Сехер знае ли?
-Трябват ми доказателства, за да ми повярва. Трябва ми нещо по-повече от думата на брат ми…

Сутринта Дуйгу идва в полицейския участък и заявява на Али, че това което е станало между тях двамата вчера е било мимолетна слабост, не са станали приятели, Али не трябва да го разбира погрешно!

-Добре, няма! Какво друго?
-Искам отново да работя по случая с наркотиците, по който ти ме отстрани!
-А, това не може! Грешката ти беше много груба! Няма да се бъркаш в този случай! – казва Али, а Дуйгу ядосана излиза. На вратата се сблъсква с Фърат, който моли Али да поговорят по едно закрито дело свързано с Къръмлъ.

Фърат дава разпечатаните снимки от съобщенията, които Сехер му изпрати. Али изглежда изненадан.

Действието се пренася в имението. Яман и Зия седят на масата. Зия тъжен казва на брат си, че заради него спокойствието на брат му е нарушено. Зия моли брат си да поговори със Сехер, Зия е уверен, че Сехер ще го изслуша и повярва, без доказателства. Яман отговаря на брат си, че без доказателства нищо няма да стане.

Зия притеснен пита Яман, защо Зухал е в имението и му казва, че нейното място не е в дома им. Яман му припомня, че вече му е казал, че Зухал е спасила Юсуф, а Сехер е решила Зухал да остане в имението, докато се възстанови.

-Сехер е много милостива! Тя всичко ще прости! Всичко! – казва Зия. В този момент пристига Сехер с Юсуф. Зия ги подканя да седнат на масата. Юсуф гледа към леля си. Сехер казва на Юсуф да сяда.
-Наистина ли може?! – радостен Юсуф сяда на масата. Зия пита Сехер няма ли да седне да закуси, а тя му обяснява, че вече е закусила и напуска стаята.
-Много ти е ядосана, нали? Затова не седна на масата, нали? – пита Зия Яман.
-Чичо и леля са сърдити, затова ние закусваме поотделно – обяснява Юсуф, а Зия се обвинява, че всичко е станало заради него. Яман го успокоява, че всичко ще се оправи. Яман казва, че днес ще направят семеен обяд в градината в негова чест.

По-късно Яман казва на Дженгер да съобщи на Сехер, че на обяд ще направят семеен обяд в градината в чест на завръщането на Зия и тя трябва да присъства.

В същото време Сехер ядосана си гледа телефона и се чуди, защо няма новини от Фърат. Тя се опитва да му се обади, но телефона на Фърат е изключен.

Дженгер идва при Сехер.

-Г-жо Сехер, г-н Яман иска да организира семеен обяд в чест на г-н Зия и иска и вие да се присъедините!
-Какво, семеен обяд ли? - Сехер не само, че се ядосва много, но и си изкарва целия си гняв върху Дженгер.

Дженгер я пита, какво да отговори на г-н Яман. Сехер му отвръща, че лично ще отговори на Яман.

Сехер бясна отива при Яман.

-Що за наглост е това?! Ти, какво си помисли, че аз с убиеца на сестра си ще седна на една маса ли?
-Това не е заради мен, а заради Зия.
-Ти какво си мислиш, че като използваш брат си, можеш да ме убедиш? Сутринта, за да не го разстроя, разреших на Юсуф да седи на една маса с убиеца на майка си, но нека това да не ти дава сила? Никога няма да се повтори, това което беше преди! – бясна и гневна казва Сехер.

-Погледни го! – крещи Яман като придърпва Сехер към прозореца и ѝ показва Зия, който е в градината и си говори с цветята. -Той се опитва да се хване за живота, за да бъде отново щастлив! Ти с какво в момента се различаваш от мен?! Ти каза, че няма да обиждаш невинните хора! Заради омразата ти към мен, ти нараняваш брат ми и Юсуф! Ти мразиш мен, къде е разликата в отношението ти към него?!

Казаното от Яман оставя Сехер без думи.

Действието прескача на обяда в градината. Яман, Зия и Юсуф са на масата. Адалет, Неслихан и Дженгер също сядат. Зия отбелязва, че като дойде Сехер, всички ще се съберат на една маса.

-Леля ще дойде ли? – пита Юсуф. -Ами ако не дойде?
-Аз дойдох, Юсуф! – казва Сехер, която се приближава към масата. Зия е щастлив, че всички са се събрали на масата.

Докато седят един до друг на масата, и Сехер, и Яман си спомнят красивите спомени от миналото.

Вътре в къщата Зухал разбира от Чичек за това, което става в двора, и много се изнервя, затова моли Чичек да слезе и да разбере за какво е организиран обядът, дали това не е обяд, който има за цел да сдобри Яман и Сехер.

Радостен Зия казва, че нека винаги така да бъдат един до друг и да цари спокойствие в имението.

-Да, надявам се скоро, в имението всичко да бъде спокойно! – добавя Яман.
-Да, много спокойствие ще настъпи в имението! – казва ядосана Сехер като гледа Яман в очите.-И всичко ще се промени, така като никога не сме си ѝ помисляли! - Сехер допълва, че има работа и тръгва към къщата. Сехер влиза вътре, но не е направила и крачка, когато влиза и Яман и ѝ заповядва да спре.
-Какво означава това, какво имаше предвид? – пита той.
-Много скоро ще видиш! – казва Сехер и се качва по стълбите.

Идва и Зия. Телефонът на Яман звъни. Яман вижда, че е лекарят на Зия. „Г-жо лекар“ обръща се Яман, а в съзнанието на Зия се появява друг спомен. Той си спомня накратко някои моменти и думи на Икбал, което кара Яман да се обади на Недим и му казва да проучи лекаря, изготвил доклада от аутопсията на Кевсер, защото най-големите подозрения са, че Икбал е променила този доклад.

Няколко секунди по-късно, в имението се случва нещо неочаквано. Полицаите идват и слагат белезници на Яман като го обвиняват в контрабанда на оръжие.

-Аз не съм свързан с такива работи! Правите грешка! – казва Яман.
-Ние имаме заповед да ви арестуваме, моля ви не създавайте проблеми! – казва един от полицаите.

Зия се опитва да защити брат си, като казва на полицая, че брат му не би извършил такова нещо. Яман успокоява брат си, че това е грешка и много скоро ще се разбере.

-Това е грешка или някой го е оклеветил? Да, със сигурност някой го е оклеветил! – казва Зия. -Брат ми има много врагове, г-н полицай!

Яман поглежда към Сехер, която стои на входната врата.

„Това си ти?! Ти си ми направила този капан, но аз не съм виновен!“, мисли си Яман, като поглежда отново към Сехер, която го гледа в очите и с едната ръка държи медальона подарен от сестра ѝ.

Полиците слагат белезници на ръцете на Яман и го качват в полицейската кола.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.330: „Време е Яман и Али да разберат, че са братя!“

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

Наследство еп.328: Ще успее ли Зухал да съсипе романтичната нощ на Яман и Сехер?

„Наследство“ еп.327: Яман подготвя романтична изненада за Сехер!

„Наследство“ еп.326: Неочаквана изненада за Яман от Сехер! - какво ще се случи..