Актуално Какво ще се случи...

„Доброта“, еп. 59 : Мурат и Дамла са шокирани от новите си съседи!

Добави коментар

Мурат и Дамла имат нови съседи, които ги канят на парти. Те са шокирани разбирайки, кой живее в съседство до тях. Мурат разбира, че същите съседи са купили и акциите на компанията на Шахика, които той толкова много е искал да купи. Разберете още какво ще се случи в епизод 59 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 17 юни 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

В епизод 58 на турския сериал „Доброта“ Атила прави предложение на Неслихан. Как ще реагира Пойраз? Неслихан започва да се тревожи за Корай. Дамла разбира, че Мурат я използва, за да си върне Неслихан.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 59 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 17 юни 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

Независимо от опитите, които прави Неслихан не може да види децата си.

Мурат разбира, че някой вече е купил акциите на компанията на Шахика, които той толкова много е искал да купи.

Мурат и Дамла имат нови съседи, които ги канят на парти. Двамата са шокирани разбирайки, кой живее в съседство до тях.

Всичко за турския сериал „Доброта“

Шахика пита дъщеря си дали г-н Пойраз ѝ се е обадил. Неслихан поклаща глава и пита какво става. Шахика ѝ казва, че Пойраз е имал идея, но все още не иска да говори за нея, защото не знае дали ще успее, или не.

На телефона на Неслихан пристига съобщение от Айшил, който ѝ съобщава, че тя и децата ѝ отиват в парка.

Неджати не разбира от какво се страхува племенницата му. Дамла обяснява, че Мурат се е развел с майката на децата си и нищо не му пречи да се разведе и с нея. Неджати не вижда нищо лошо в това, защото след развода Дамла ще получи половината от имуществото му. Дамла признава, че преди бракът да бъде регистриран, Мурат я е принудил да подпише предбрачен договор.

Айшил излиза с децата в градината и казва на Дамла, че на децата им е скучно и тя е решила да ги заведе в парка. Дамла казва, че децата са много чувствителни и без разрешението на баща им нямат право да ходят никъде. Неджати хвърля осъдителен поглед към племенницата си. Дамла омеква и им разрешава да отидат в парка, но решава да тръгне с тях, след като отбелязва, че Айшил създава само проблеми.

Айшил не иска Дамла да отиде с тях и решава да се обади на г-н Мурат. В този момент на телефона на Айшил пристига съобщение от Неслихан. Айшил поглежда Дамла уплашено и притиска телефона към себе си. Нехир, разбирайки, че няма да отидат никъде, отвежда брат си в стаята им. Дамла нарежда на Айшил да ѝ приготви чай. Прислужницата влиза в кухнята и оставя телефона на масата.

Неслихан, уморена да чака Айшил в парка, ѝ се обажда, но тя не отговаря на обаждането.

Мурат научава от Балкан, че акционерът е променил решението си да продаде акциите си, без да посочи причина. Мурат решава, че акционерът се колебае за цената и иска от Балкан да разреши въпроса.

Неслихан се обажда на Мурат и се интересува дали децата са вкъщи. Мурат отговаря, че децата са добре. Неслихан пита дали той е вкъщи. Мурат подигравателно обяснява, че не е длъжен да ѝ се отчита. Неслихан се оплаква, че не може да бъде спокойна, когато децата ѝ са около Дамла. Мурат ѝ напомня, че Дамла вече е негова съпруга, и съветва Неслихан да се погрижи за съпруга си.

Започва гръмотевична буря. Бату, уплашен, се вкопчва в сестра си и треперейки от страх, казва, че иска да отиде при майка си. Нехир моли брат си да се успокои и предлага да гледат анимационни филми. Бату си спомня, че слушалките му са счупени. Нехир дава слушалките на брат си и се свива в леглото, като потръпва при всеки гърмеж.

Неслихан тича до бившата си къща и пита Айшил защо не отговаря на обаждането ѝ. Айшил обяснява, че Дамла я следи от сутринта, обикаляйки я. Неслихан пита как са децата ѝ. В този момент Дамла влиза във всекидневната и след като изпраща Айшил в кухнята, се приближава до Неслихан.

- Дамла, повикай децата ми.
- Слушай, ти си като бездомна котка. Ужас.
- Слушай, извикай децата ми. Не мога да живея без тях, не мога да дишам без тях. Повикай ги.
- Има закон и ред.

Неслихан прекрачва прага на къщата и вика децата. Дамла, която държи телефона в ръцете си, предупреждава, че ако Неслихан направи още една крачка, ще се обади в полицията.

Неслихан отстъпва назад. Нехир от стаята си чува как майка ѝ ги вика, но не обръща внимание. Дамла ѝ напомня, че е бременна и не бива да ѝ е студено, и затваря вратата пред Неслихан. Неслихан, измокрена до уши, удря по вратата, крещейки името на децата си. Неслихан се обръща и вижда как колата на Мурат влиза в двора. Неслихан тича при бившия си съпруг и го моли да извика децата ѝ.

Мурат напомня на Неслихан, че тя се е омъжила за Пойраз, така че може да забрави за децата.

Мурат грубо бута Неслихан и влиза в къщата. Неслихан пада на асфалта и плаче. Дамла съветва съперницата си да спре да се унижава и да се махне от къщата им. Нехир отива до прозореца и вижда как майка ѝ плаче, седнала на паважа под проливния дъжд. Неслихан вдига поглед и вижда надпис „Продава се“ на къщата на съседа.

Неслихан вдига очи към прозорците на стаята на Нехир и вижда дъщеря си. Неслихан прави знак на дъщеря си, че много ги обича и никога няма да ги изостави. Едва движейки краката си, Неслихан напуска къщата, в която са децата ѝ.

Пойраз се връща у дома. Шахика се чуди дали това, за което са говорили, се е получило. Пойраз иска да съобщи новината в присъствието на Неслихан и пита къде е тя. Шахика казва, че Неслихан е отишла да види децата. Айшил обещава да ги заведе в парка, но навън вали, а Неслихан все още не се е върнала и не отговаря на обажданията си.

Пойраз се оплаква, че е помолил Неслихан да не ходи там сама. В този момент Неслихан се прибира вкъщи мокра. Шахика тича при дъщеря си и я пита дали е успяла да види децата си. Неслихан ѝ казва, че не ѝ е било позволено да види собствените си деца.

Пойраз моли Неслихан да бъде търпелива до съдебния процес. Неслихан хлипайки уверява майка си и съпруга си, че не може да живее без децата си. Шахика ѝ напомня, че нямат друг избор. Неслихан крещи, че има изход.

Неслихан им казва, че една къща близо до бившия им дом се продава и предлага да я купят. Пойраз се съгласява и им съобщава, че е купил и контролния пакет акции на "Аргун Холдинг".

Балкан идва при Мурат и му казва, че някаква компания, наречена Денпой, е купила 51% от акциите. Мурат не разбира как е възможно това и упреква Балкан, че не е способен да се пазари. Балкан уверява, че е отишъл да се види с акционера, но не е имал време. Акциите вече са били продадени. Търсил е информация за компанията, която е купила акциите, но не е намерил нищо. Това е някаква чуждестранна компания и те са платили много пари за акциите. Мурат се оплаква, че сега няма да е собственик на контролния пакет акции и няма да може да оглави "Аргун холдинг".

След няколко седмици

Айшил казва на Мурат и Дамла, че новите собственици на съседната къща са се нанесли днес. Мурат се чуди кои са те. Айшил му казва, че те са собственици на компания, наречена Денпой. Когато чува познатото име на фирмата, Мурат скача от мястото си. Айшил им казва, че новите им съседи организират голям прием и искат да са сред гостите им.

Мурат нарежда на Дамла да се приготви, като решава да разгледа новите собственици на контролния пакет акции на "Аркун холдинг" и тяхната къща.

Мурат и Дамла пристигат в съседната къща за приема. Дамла се оглежда с възхищение, забелязвайки, че тази къща е купена от явно уважавани хора. Мурат отбелязва, че тук е работил архитект. Дамла взема всичко от масата и го слага в устата си. Мурат моли съпругата си да не го излага и да не се възхищава на всичко, което вижда.

Балкан излиза на сцената и кани чудесната двойка, която е събрала всички заедно тази вечер. Мурат гледа изненадано Балкан, без да разбира какво прави тук.

Пойраз и Неслихан слизат в хола. Мурат и Дамла гледат новите си съседи с отворени уста. Пойраз хваща жена си за ръка и се качва на сцената. Шахика минава между Мурат и Дамла и се приближава до сцената. Мурат не осъзнава какво се случва.

Пойраз взема микрофона:

- Доколкото знам, всички вие вече се познавате. Но към нас току-що се присъединиха нови гости. Позволете ми да ги представя. Те означават много за мен и моята любима съпруга. Позволете ми да ви представя: нашият бизнес партньор и съсед Мурат Юджесой и неговата безценна съпруга Дамла Юджесой. Добре дошли. Моля, приближете се към нас.

Мурат преглъща слюнката си, хваща Дамла за ръка и се приближава към сцената. Мурат примигва към Пойраз и Неслихан, а после хвърля осъдителен поглед към Балкан. Балкан свежда виновно очи.

Пойраз подава микрофона на съпругата си.

- Скъпи гости, нека да поздравим тази прекрасна двойка, защото и те са младоженци като нас. Ние ви поздравяваме. Дамла и Мурат, добре дошли в нашия живот. Скъпи гости, днес празнуваме не само нашата сватба, но и факта, че оттук нататък Аргун Холдинг е в много сигурни ръце. С гордост ви представям моята майка, Шахика Аргун. Уважавана бизнес дама, създател на нашия холдинг.

Шахика излиза на сцената. Неслихан казва на майка си в микрофона, че тя и Пойраз, искат тя да бъде почетен председател на техния холдинг. Слизайки от сцената, Неслихан се приближава до Мурат и Дамла и казва с насмешка: "Забавлявайте се."

Мурат прошепва на Дамла, че Пойраз е върнал на Неслихан загубената компания, а също така е купил къща в квартала, за да може тя да вижда децата си. Мурат е сигурен, че Пойраз иска да накара Неслихан да се влюби в него.

Шахика се усмихва на Мурат, когато той чува за председателството. Пойраз уверява Шахика, че решението му няма нищо общо с Мурат и Дамла. Той вярва, че тя напълно заслужава поста.

Пойраз забелязва, че Мурат и Дамла ги наблюдават, и с разрешението на Неслихан я целува нежно по бузата. Зениците на Мурат се разширяват. Дамла скача на място и пита Мурат каква е тази целувка, не са ли сключили фиктивен брак.

Дамла лъже Мурат, че отива до тоалетната, и отива в спалнята на Пойраз, за да провери дали бракът между Пойраз и Неслихан е истински или фиктивен. Като влиза в спалнята, Дамла помирисва възглавницата на леглото, а след това забелязва на масата женски и мъжки парфюм. Отваряйки гардероба, Дамла вижда в него вещите на Пойраз и Неслихан и разбира, че те спят в една и съща спалня.

В този момент Неслихан се приближава до спалнята и хваща Дамла. Тичайки към съперницата си, Дамла изисква от нея да се махне от живота на Пойраз.

Пойраз влиза в стаята и нарежда на Дамла да напусне спалнята им.

- Защо ме покани? За да ме разстроиш? Успя, само че познай какво, разстрои не само мен, но и детето си. Нека това да лежи на съвестта ти сега!

Мурат извежда Балкан на двора и го притиска към едно дърво, като го упреква, че го е продал. Балкан разказва, че сутринта до всички във фирмата е било изпратено писмо с покана за посещение на този адрес и той е дошъл в тази къща, само за да разбере що за хора са те.

Шахика се приближава до Дамла и я поздравява по свой начин:

- Ти трябва да бъдеш поздравена, ту Пойраз, ту Мурат. Виждам, че вече имаш навика да забременяваш от мъжете на Неслихан, браво на теб. Какво да ти кажа, късмет ти желая.
- Не съм забременяла от мъжа на Неслихан. Тя се омъжи за бащата на детето ми.
- А, да. Точно това се случи този път. - Шахика се смее в лицето на момичето. Дамла не намира какво да отговори и си тръгва.

Балкан разказва на Мурат, че Неслихан и Пойраз са го разпитвали, като са го питали дали знае за престъпленията на Мурат. Освен това са му предложили да работи за тях, като са му предложили висока заплата и повишение. Мурат смята, че Балкан трябва да приеме. Така той ще остане негов човек и ще докладва за всичко, което прави Неслихан. Когато Мурат забелязва, че в градината идва Пойраз, той хваща Балкан за гърдите и фалшиво го нарича предател. Пойраз отдръпва Мурат от Балкан. Мурат се нахвърля върху Неслихан. Пойраз хваща Мурат за яката и изисква от него да говори с нея с уважение.

Дамла вика, като се хваща за корема и стене, че изпитва силна болка. Неслихан моли да откарат Дамла в болницата. Пойраз, като баща на детето, решава лично да заведе Дамла в болницата. Мурат напомня, че Дамла е негова съпруга, и решава да тръгне с тях, но преди това предупреждава Неслихан, че ще ѝ спретне и на нея шоу.

След като изчаква Мурат да излезе, Неслихан отива в бившия си дом. Неслихан обяснява на Айшил, че Мурат е завел Дамла в болницата и скоро няма да се върне. Айшил съобщава, че децата спят в стаята си. Неслихан откъсва едно цвете и се качва в детската стая. Неслихан целува спящите си син и дъщеря и след като оправя одеялото им, слага откъснатото цвете в ръцете на Нехир. В този момент Неслихан чува звънеца на вратата.

Неджати идва в имението и сядайки на дивана, нарежда на Айшил да му даде таблета и да налее чай.

На ултразвуковото изследване лекарят съобщава, че няма нищо нередно с бебето. Лекарят пита пациентката дали е била нервна. Дамла поглежда Пойраз и признава, че денят е бил труден. Лекарят съветва Пойраз да се грижи по-добре за съпругата си.

Дамла усмихнато поглежда Пойраз. Медицинската сестра моли Дамла да им даде личната си карта. Дамла вдига чантата си и разбира, че личната ѝ карта не е в нея. Дамла казва объркано, чудейки се дали не я е изгубила.

Айшил се качва в детската стая и съобщава на Неслихан, че е дошъл г-н Неджати. Той вече е в тоалетната, така че тя трябва да си тръгне веднага. С поглед към децата Неслихан напуска стаята. Бату отваря очи и вижда силуета на майка си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доброта

„Доброта“, еп. 74 (ФИНАЛ) : Мурат гони Дамла, а Неслихан я приютява в дома си!

„Доброта“, еп.73: Атила и Неслихан имат план как да вземат децата от Мурат

„Доброта“, еп.72: Неслихан е ранена! – какво ще се случи…

„Доброта“, еп. 71: : Хандан е решена да накара Неслихан да страда!

„Доброта“, еп.70 : Дамла губи бебето и иска да се самоубие – какво ще се случи..