Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.306: Сехер отива да се сбогува с Яман в ареста!

1 коментар

Сехер смята, че е постъпила правилно, тъй като Яман е убил сестра ѝ, а тя се е погрижила той да бъде наказан. Сехер отива да се сбогува с Яман в ареста. Какво ще си кажат двамата? Разберете какво ще се случи в епизод 306 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 17 юни 2024 по NOVA.

В епизод 305 на турския сериал „Наследство“ Яман иска да направи семеен обяд в чест на Зия, с което предизвиква гнева на Сехер. Какво ще ѝ каже Яман, от което Сехер ще остане без думи. В имението пристигат полицаи, които обвиняват Яман в контрабанда на оръжие и го арестуват.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 306 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 17 юни 2024 по NOVA

При разпита на Яман са предоставени доказателства за участието му в контрабанда на оръжие. Сега, дори и самият Яман да не признае вината си, доказателствата са достатъчни, за да го вкарат в затвора за дълго време.

Яман не се страхува от нищо и предупреждава Фърат, че рано или късно истината ще излезе наяве.

Сехер смята, че е постъпила правилно, тъй като Яман е убил сестра ѝ, а тя се е погрижила той да бъде наказан.

Сехер отива да се сбогува с Яман в ареста. Какво ще си кажат двамата?

На Юсуф много му липсва чичо му.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Действието на новият епизод продължава от там откъдето свърши стария. Полицейската кола с Яман напуска имението. Зия гледа след отдалечаващата се кола като повтаря, че брат му не е виновен и скоро ще разберат, че е така.

Камерата ни показва Чичек, която наблюдава скришом случващото се.

Сехер се приближава до Зия им му обяснява, че този, който е извършил престъпление трябва да понесе своето наказание според закона.

-Той не е виновен, Сехер! Яман не е виновен, нищо лошо не е направил! – повтаря Зия. -Аз знам всичко, той не е направил нищо лошо!
-Какво означава това, батко Зия?
-Аз знам, Сехер! Аз знам! – отвръща Зия, който си спомня разговора с Яман, който му казва, че на неговите думи Сехер няма да повярва, а трябва да намерят доказателство, което ще потвърди думите му.
-Истината ще се разкрие, Сехер! Яман не е виновен! Аз вярвам на брат си! Той не е виновен! Скоро всички ще разберат, че брат ми не е виновен! – повтаря Зия и се прибира в къщата.
„Аз направих това, което бях длъжна да направя! Всичко свърши, како! Този, който те лиши от живота, отива там, където му е мястото!“, мисли си Сехер.

Действието се пренася в полицейския участък. Али и Дуйгу се карат. Дуйгу заявява на Али, че той не може да ѝ каже какво да прави, защото не стой по-горе от нея.

-Ти разбираш ли, че действаш като се ръководиш от чувствата си, а не от ума и не само на себе си вредиш, но и на екипа, затова аз трябва да се намеся!?! – отвръща Али. Бясна Дуйгу отива да говори с шефа им. Фърат идва и съобщава на Али, че Яман Къръмлъ е арестуван и след малко ще го докарат в участъка. Али му казва, че трябва да действа както са се разбрали, а той ще се върне след малко. Али тръгва след Дуйгу.

Началникът казва на Дуйгу, че е поверил операцията на Али и след като Али е преценил така, той нищо не може да направи. Дуйгу ядосана казва на Али, че засега той печели и излиза от управлението.

Али намира Дуйгу да седи на една пейка, карай морето и сяда до нея. Дуйгу разказва на Али за сестра си, която е изчезнала преди 7 години.

Чичек разказва на Зухал, че са арестували Яман, а Сехер е гледала отстрани и нищо не е направила.

Зухал се ядосва, че сега вместо да лежи тук е трябвало да бъде до Яман.

Зухал е уверена, че Сехер е виновна за ареста на Яман, но все още не знае защо го е направила.

Сехер влиза в къщата и си мисли, че всичко е свършили и сега, и тя, и Юсуф са свободни. А, убиецът никога няма да се докосне до този, който ѝ е останал в наследство от сестра ѝ. Сехер е уверена, че Яман няма да се върне никога в имението.

В този момент по стълбите слиза Юсуф с рисунка, която показва на леля си като ѝ обяснява, че е нарисувал всички обители на имението и всички са щастливи. Юсуф тръгва да го покаже на чичо си, като си мисли, че той е все още в градината.

Виждайки, че масата в градината е празна, тъжен Юсуф пита леля си, къде са всички, къде е неговият чичо.

-Чичо ти излезе! – казва Сехер.
-На работа ли? – пита Юсуф.-Тогава ще ходя да покажа рисунката си на чичо Зия. Той на терасата ли е? - Юсуф не чака отговори и тичайки тръгва към терасата.

Неслихан пита Сехер, къде наистина са отишли всички. Сехер моли Неслихан да не оставя Юсуф сам, тя по-късно ще дойде при тях.

„Аз знам, че ти много ще се разстроиш, но това е най-правилното решение“, мисли си Сехер. „Дори сега да не ме разбираш, като пораснеш ще ме разбереш!“

Сехер се сеща, че е забравила да се сбогува с Яман.

Междувременно Яман е доведен в полицията. Виждайки Фърат Яман му казва, че иска веднага да го разпита и да му покаже какви доказателства има срещу него.

-Ще почакаш малко, Яман Къръмлъ! – казва Фърат. -Всичко ще бъде проведено съгласно процедурите, като свършим с документите ще започнем и разпита.

Яман е затворен в ареста.

-Аз свикнах с решетките, дори да ме държиш тук за това, което не съм правил! Нямам нито минута свободно време, или ще докажете вината ми или ще ме пуснете?!
-Както ти казах ще потърпиш! – казва Фърат с омраза в гласа си.-Но, трябва да си уверен, че много време ще прекараш зад тези решетки и ще се научиш на търпение!

Действието прескача Сехер отива в ареста при Яман.

-Сетих се, че не се сбогувах с теб… За последен път исках да те погледна в лицето и да ти кажа колко те мразя! Не искам без да знаеш това, да напуснеш живота ни! Аз ти казах…, че като се върна в имението, ти ще съжаляваш за това. Казах ти, че с нетърпение ще чакам тези дни! Аз ти казах, че ти ще съжаляваш, че си убил сестра ми! Удържах на думата си!
-Ти не знаеш…. опитва се да каже Яман.
-Аз знам всички! – ядосана го прекъсва Сехер.- Нима не си този, който уби сестра ми, без да ти мигне окото?
-Аз..
-Да ти?! Какво ти?

Яман не му стига смелост, за да каже на любимата си жена, че той не е убил сестра ѝ.

-Надявам се до края на дните си, да останеш зад решетките! Да бъдеш далече от Юсуф!

След като Сехер напуска ареста Яман е отведен в стаята за разпит.

Фърат показва на Яман снимки и му заявява, че с тези доказателства дълго време ще прекара в затвора. Фърат, въобще не се съмнява, че този път Яман няма да успее да се измъкне. Сега, дори и Яман да не признае, доказателствата са достатъчни, за да го вкарат в затвора за дълго време. Когато Фърат показва на Яман снимките, Яман му казва, че оръжието не е негово, че Фърат също много добре знае това, че Яман го е откраднал, за да спаси Сехер и Юсуф от Селим. Но Фърат казва, че не знае нищо и освен това никога няма да повярва на тази лъжа.

Яман му заявява, че може да го докаже със съобщения, но преглеждайки телефона си, се оказва, че цялата кореспонденция е изтрита.

Яман не се страхува от нищо и предупреждава Фърат, че рано или късно истината ще излезе наяве.

Сехер се връща в имението. Каквото и да прави, постоянно си спомня за хубавите моменти, които е прекарала с Яман.

„Аз ще се отърва от него и от спомените, и от това безсмислено безпокойство, също ще се избавя!“, обещава си Сехер.

Неслихан съобщава на Сехер, че не е могла да накара Юсуф да си легне в стаята, а е заспал в стаята на чичо си Яман.

-Сехер, знам, че ще ти бъде много трудно да му обясниш, че чичо му повече няма да се върне!
-Той ще свикне да живее без него! – заявява Сехер. -Аз ще ходя да пренесе Юсуф в неговата стая.

Сехер влиза в стаята на Яман. Юсуф е заспал прегърнал сакото на чичо си.

„Бедничкият ми, Юсуф, аз знам, че ще ти липсва, но знам, че всичко трябва да бъде така! Ти ще се научиш да живееш без него!“, мисли си Сехер, докато гледа Юсуф. Тя взема сакото от Юсуф и ядосана го захвърля настрани.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.330: „Време е Яман и Али да разберат, че са братя!“

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

Наследство еп.328: Ще успее ли Зухал да съсипе романтичната нощ на Яман и Сехер?

„Наследство“ еп.327: Яман подготвя романтична изненада за Сехер!

„Наследство“ еп.326: Неочаквана изненада за Яман от Сехер! - какво ще се случи..