Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.161: Несрин оказва натиск върху Тюркян!

Добави коментар

Вземайки Тюркян под крилото си, Рючхан предприема действия, за да предотврати развода им със Сомер. От другата страна Несрин, побеснява, когато разбира, че Тюркян работи с Рючхан и оказва натиск върху дъщеря си. Разберете още какво ще се случи в епизод 161 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 160 на „Три сестри“ Тюркян показва на Сомер снимките, които си мисли, че Сомер е направил, за да ѝ вземе детето. Сомер не казва на Тюркян, че снимките са направени от майка му. Тюркян казва ужасни думи на Сомер, които го разбиват.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 161 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 17 юни по Diema Family от 22:00 часа.

Вземайки Тюркян под крилото си, Рючхан предприема действия, за да предотврати развода им със Сомер.

Йозер, който вижда истинското лице на Севилай, прехвърля всичките си акции на Рючхан, за да я накара да ѝ прости.

Несрин, побеснява, когато разбира, че Тюркян работи с Рючхан и оказва натиск върху дъщеря си.

Тюркян се кара с Дьонюш, след като открива булчинския букет на Дерия в стаята ѝ.

Тюркян започва да учи информатика и английски език. Сомер обаче получава пристъп на ревност, когато вижда учителя до Тюркян.

Всичко за „Три сестри“

Рючхан вика Сомер и Тюркян в кабинета си и им казва, че двамата трябва да отидат в командировка двамата.

-Не е възможно! – казват в един глас Сомер и Тюркян.

-И защо да не е възможно? – пита Рючхан.

-Мамо, не може там да отидем като екип – отвръща Сомер.

-Ние се развеждаме, г-жо Рючхан! – добавя Тюркян.

Рючхан въздиша тежко и става от мястото си и се приближава до снаха си и сина си. Тя казва на Тюркян, че ще отиде там като нейна асистентка, а не като жена на Сомер, защото иска по-бързо да навлезе в работата.

-Това е работа на специалистите, а не на Тюркян, мамо! – обръща внимание Сомер.

-Вие там ще бъдете представители на компанията ни! Никой не се интересува от личния ви живот и мен също! – добавя Рючхан.

Сомер предлага да отиде Тюркян заедно със Селчук. Двамата се карат пред Рючхан, а тя ядосан им заповяда веднага да напуснат кабинета ѝ.

Останала сама Рючхан си казва, че знае какво да направи с тях. Тя се обажда в отдел кадри и казва, че ѝ трябва учител по английски и информатика. Рючхан подчертава, че кандидатите трябва да бъдат мъже.

-Аз искам, мъж, мъж! – крещи Рючхан по телефона. В този момент секретарката на Рючхан влиза в кабинета ѝ, а Йозер, който чака, за да се срещне с Рючхан е изненадан от молбата, която Рючхан отправя по телефона.

Действието се пренася в дома на Севилай. Дерия отива за вода. Останали насаме Мустафа пита майка си, защо отново е ядосана, дали не се е скарала с баща му.

-Да, той все още ме обича, но заради това, че ти не искаш, аз му казах, че не може! – лъже Севилай.

-Заради това, че аз не искам?! – пита изненадан Мустафа. -Ти знаеше това от самото начало, но отново отиде при татко! Не ме набърквай в това!

В този момент се връща Дерия с водата, а Севилай казва, че сега не е времето да говорят за това, защото той има гост, а това са семейни проблеми. Мустафа иска да каже на майка си, че са се оженили с Дерия, но Дерия го спира и го моли да не казва на майка си, защото Севилай ще каже на майка ѝ.

Междувременно Йозер влиза в кабинета на Рючхан и я моли да поговорят. Той ѝ казва, че първо иска да ѝ се извини по повод Батал. Заради това, че е спрял да ѝ вярва и заради разочарованието си от нея, той ѝ е взел акциите. Йозер си признава, че е действал импулсивно и е сгрешил, затова иска да поправи това. Йозер връща акциите на Рючхан и я моли да не закача компанията, която е дал на Мустафа, защото това е единственото, което може да направи за него.

-Това ли е всичко, което ще ми кажеш? – пита Рючхан.

Йозер става и напуска кабинета на Рючхан.

Мине води Кираз във фирмата при Сомер и му дава наставления какво да прави, докато тя отсъства, защото трябва да ходи да се види с майка си, но не иска да ѝ показва дъщеря си, защото нито един път, когато Мине е имала нужда, майка ѝ не я е подкрепила като семейство.

В този момент Тюркян излиза от кабинета на Рючхан. Тя ги отминава без да им каже нещо. Мине поглежда въпросително Сомер, а той ѝ казва, че Тюркян работи тук.

-Това не ме интересува! – отвръща Мине. -Довечера ще се видим!

В същото време Рючхан избира учител за Тюркян.

Междувременно Несрин се обажда на Тюркян и побеснява, когато разбира, че тя работи с Рючхан

-Не мога да я разбера Тюркян, до вчера бяха врагове с Рючхан, кога си оправиха отношенията, че работи с нея? – казва Несрин на Незахат. -Ще видиш, Тюркян няма да се разведе!

Сомер, Рючхан и Йозер се опитват да успокоят Кираз, която не спира да плаче. Тюркян не издържа и отива при тях. Тя взема детето и пеейки му песен, то се успокоява…

Тюркян и Сомер хранят Кираз, когато се връща Мине и разваля семейната обстановка. Тюркян казва на Сомер, че детето добре се е нахранило и му го подава, като казва, че отива да се измие, като не обръща внимание на Мине.

След малко Рючхан запознава Тюркян с учителя си по информатика ѝ казва, че след работа двамата ще започнат уроците.

Тюркян пита Рючхан, дали може да ходи да се види майка си, а след това ще се върне за уроците.

Рючхан ѝ предлага шофьорът ѝ да я закара и след това върне, но както се досещате гордата Тюркян отказва.

Сомер, който изпраща Мине и Кираз, се пита, кой може да е мъжът, който е видял с майка си и Тюркян.

Тюркян отива при Несрин, а тя ѝ казва, че тъй като знае, че се нуждае от работа, тя ѝ е организирала интервю за работа.

-Каква работа, мамо?

-Има една голяма фирма „Картал“, а моя бивша ученичка, ръководи финансовия отдел, аз говорих с нея и шефа ѝ г-н Картал ще те чака – обяснява Несрин.

-Мамо, аз не си търся работа!

-Тюркян, престани, дъще! Ти не може да работиш при Корман!

-Защо? Защото се развеждам със Сомер ли?

-Да, защото се развеждаш със Сомер!

Незахат подкрепя Несрин и казва на Тюркян, че Рючхан я е взела на работа, защото се надява, че те със Сомер няма да се разведат, а след делото, когато разбере, че нищо не е станало, Рючхан няма да я иска до нея.

-Лельо, ние с г-жа Рючхан се договорихме, тя ми каза, че мога да работя там, дори да се разведа със Сомер.

-Боже, Боже, кога се превърна в ангел? – ядосва се Несрин.

-Мамо, Сомер е баща на детето ми, дори да се разведем, аз ще трябва да се виждам с него! Искаш или не, Сомер винаги ще присъства в живота ни!

-Скъпа, кажи ни истината! – настоява Незахат. -Те заплашват ли те?

-Лельо, нима ще допусна това?!

-Не знам, толкова неща станаха, че наум ми идва всичко! – отвръща Незахат.

-Никой не ме заплашва! – казва Тюркян и галейки корема си добавя. – Когато Сомер се роди, г-жа Рючхан ще даде на внук си 15% от акциите на компанията.

-Какво, бебето Сомер ли ще се казва? – пита бясна Несрин.

-Да! За да защитавам интересите на сина си, г-жа Рючхан ми е наела учители, жената се старае! -отговаря Тюркян.

-Тюркян, разбирам, ти няма да се разведеш с този младеж, няма да се явиш на делото, не е ли така? Говори направо! – настоява Несрин.

Тюркян ѝ казва, че като му дойде времето ще разберат. Тюркян става да си ходи, но пита, дали са видели шала, който е забравила вчера. Леля ѝ казва да провери в стаята на Дьонюш. Тюркян отива в стаята, за да потърси шала и намира булчинския букет на Дерия в шкафа.

Тюркян пресреща Дьонюш от училище и ядосана я пита:

-Ти, нали ме обвини, че аз съм виновна, че мама е болна?!

-Да и още смятам така!

-А, това какво е? – пита Тюркян като изважда сватбения букет на Дерия от чантата си.

Тюркян се кара с Дьонюш, че вместо с Дерия са обвиняват и обсъждат брака ѝ със Сомер, да се погледнат двете какво правят зад гърба на родителите ѝ. Защото ако тя е правила нещо, винаги е говорила открито за него с майка си и баща си и добавя:

-Ако мама и татко си отидат, преди да им е дошло времето, то няма да е заради мен, а заради вас! А сега живейте с тази тайна, за да видим колко дълго ще може да я скривате! Оказва се, че трите сестри са умрели преди много години… - разочарована Тюркян си тръгва.

Така трите сестри си обръщат гръб една на друга.

Садък, който научава, че Дьонюш е преследвана от миналото, измисля история с „бебешката ѝ снимка“, която ѝ даде Незахат, за да убеди дъщеря си.

Тюркян започва да учи информатика и английски език. Сомер обаче получава пристъп на ревност, когато вижда учителят до Тюркян.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.182: Сомер се среща с Дефне! Какво ще попита Дефне майка си?

„Три сестри“, еп.181: Сомер се връща! Как ще реагира Тюркян? А Картал?

„Три сестри“, еп.178-180: Несрин умира! – какво ще се случи на финала на сезон 2

„Три сестри“, еп.177: „Дори да умра, не идвай на гроба ми, Дерия!“

„Три сестри“, еп.176: „Ще се казва Дефне!“ – какво ще се случи…