Актуално Какво ще се случи...

Наследство еп.304:„Брат ти не е убиец, Яман!“ Ще каже ли Яман истината на Сехер?

1 коментар

Зия казва на Яман, че си е спомнил, кой е убила Кевсер и го моли да отидат и да кажат на Сехер. Зия е убедена, че Сехер ще прости на Яман. В същото време Сехер изпраща снимките на Фърат, за да може час по-скоро убиецът на сестра ѝ да си получи заслуженото. Ще каже ли Яман истината на Сехер? Разберете какво ще се случи в епизод 304 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 13 юни 2024 по NOVA.

В епизод 303 на турския сериал „Наследство“ Зия се връща в имението и си спомня, най-накрая, кой е убил Кевсер.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 304 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 13 юни 2024 по NOVA

Сехер е бясна, че Яман е бил на гроба на сестра ѝ и му търси сметка.

Зия разбира, че Яман мислейки, че той е убиеца на Кевсер е взел вината му на себе си.

Зия казва на Яман, че си е спомнил, че Икбал е убила Кевсер и го моли да отидат и да кажат на Сехер.

Зия е убедена, че Сехер ще прости на Яман!

В същото време Сехер изпраща снимките на Фърат, за да може час по-скоро убиецът на сестра ѝ да си получи заслуженото.

Ще каже ли Яман истината на Сехер?

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Яман се връща в имението и отива веднага в склада и започва да търси нещо… Той си спомня думите на Юсуф, който казва на леля си, че се страхува, че с времето ще забрави как е изглеждала майка му.

Яман упорито продължава да търси и намира една фотография в рамка, която е покрита с прах. Той я избърсва с ръка и виждаме, че на нея е Юсуф с майка си. Яман си мисли: „Ти няма да я забравиш! Поне това няма да допусна!“

Яман се качва по стълбите, когато в къщата влиза Сехер. Тя го вижда и ядосана тръгва след него, като държи в ръката си писалката, която намери на гроба на сестра си.

Сехер влиза в кабинета на Яман и побесняла го пита, какво е правил на гроба на сестра ѝ, как се е осмелил да отиде там. Тя му забранява, никога повече кракът му, да не стъпва там, поне там сестра ѝ да намери покой.

Поглеждайки към портрета на Юсуф и Кевсер, Сехер крещи, че много добре знае какво иска да направи, да успокой съвестта си.

Зия, който излиза от стаята си, чува крясъците и притеснен се пита, дали Сехер и Яман се карат. Зия се доближава до вратата на стаята на Яман и чува как Сехер обвинява Яман, че е убиецът на Кевсер и това което смята да направи Яман, няма да промени истината.

-Яман?! Какво си направил? Той е казал на Сехер, че той го е направил?! – шокиран е Зия.-Но, това не го е направил Яман… Това го е направила Икбал… Икбал блъсна Кевсер. Тя я уби! Но, защо Яман е казал така? За да ме защити? Разбира се, че е казал така, за да ме защити! Той е казал така на Сехер, заради мен! Не…не… не няма да го позволя… Яман не е направил това! Аз всичко ще разкажа на Сехер, защото тя трябва да знае!

В този момент ядосана Сехер излиза от стаята, дори не забелязва Зия.

Сехер отива в стаята си и изпраща снимките на Фърат и му казва да направи каквото трябва, за да я отърве от Яман.

-Всичко свърши! Ти повече няма да ни караш да страдаме!

Зия влиза при Яман, а Яман е изненадан, че брат му се е прибрал.

-Яман, ти какво, моята вина ли си взел? Затова ли Сехер ти я ядосана? Но, ти не си виновен! Ние нищо не сме направили!
-Какво искаш да кажеш, батко?
-Яман, аз…Яман аз си спомних! Аз видях как Икбал блъска Кевсер…. Икбал, а не аз… Икбал го е направила, Яман! Аз си спомних всичко! Брат ти не е убиец, Яман!

Яман пита Зия, дали не му се е привидяло или пък да го е сънувал. Зия му отговаря, че е видял как Икбал е блъснала Кевсер… и други неща е чул. Яман го моли да му разкаже. Зия казва, че първо Кевесер е казала, че всичко ще разкаже на Яман, а Икбал е отвърнала на Кевсер, че никой няма да ѝ повярва, а Кевсер отговорила, че това ще го реши Яман, а след това…

-Кевсер е искала да ми разкаже за клеветата, която Икбал и е измислила! – досеща се Яман. -А, за да не се разкрие истината Икбал я е блъснала и гледайки ме в лицето си е продължила спокойно да живее! Каква гадина, а на мен ми каза, че е било нещастен случай!

Зия казва на брат си, че Икбал и на него така е казала, да си мълчи, защото това е нещастен случай. Но, той е искал да му разкаже. Излязъл е от имението и дълго време е вървял…

Яман успокоява Зия, че всичко ще се оправи, че е невинен и благодарение на него истината ще се разкрие и всичко ще бъде като преди!

В същото време в стаята си бясна Сехер ходи напред-назад и си мисли, че нищо няма да бъде като преди, че всичко е свършило. Тя ще отдели Юсуф от убиеца на майка си.

Фърат се обажда на Сехер. Тя го пита, дали ще дойдат да арестуват Яман.

Фърат ѝ отговаря, че няма да могат, защото заминават за важна операция, затова тя трябва да потърпи един ден, тъй като утре ще го задържат и всичко ще приключи.

Зия моли Яман да разкажат на Сехер и да не чакат повече, за да спре Сехер да го смята за убиец. Зия казва, че сърцето на Сехер е като памук и тя веднага ще му прости.

-Не, не сега! -казва Яман. -Засега всичко ще си остане тайна между нас! Ние толкова много преживяхме, че тя няма да повярва!
-Сехер е добра, тя ще повярва на думите ти!
-Не, думите няма да ни спасят! Нужни са доказателства!
-Ами тогава да намерим доказателства, Яман!

Яман моли брат си да си спомни нещо, което Икбал да е казала, което да потвърди тяхната невинност.

Яман моли Недим да му намери цялата история на телефона на Икбал след смъртта на Кевсер.

Яман отива при Зухал и ѝ заповядва да му даде всички бележници на Икбал. Зухал отговаря, че след като сестра ѝ им е причинила всичко това, тя не е запазила нейните вещи.

Чичек пита Зухал, защо е излъгала, че не пази нещата на сестра си. Зухал казва, че между Яман и Сехер има някакъв проблем, който явно ще реши сестра ѝ. Но, тя няма да го допусне и ще направи всичко, което е по-силите ѝ, за да може Яман и Сехер по-скоро да се разделят.

В същото време Дуйгу седи пред болницата и се ядосва, че е прегърнала Али, след като е разбрала, че починалото момиче не е сестра ѝ.

Сехер гледа снимката, на която е със сестра си и ѝ казва, че е останал още един ден…

Действието прескача във вечерта. Али седи в градината и си мисли за това, което се случи в моргата.

-Ти не си случаен човек Ясемин, ти си сестра на Дуйгу! – досеща се Али.

Сехер не може да заспи. Тя не е спокойна…, но се е успокоява, че това се случва с нея от вълнение, а не заради нещо друго.

В същото време Яман също не спи. Той ходи напред-назад и си мисли, че му трябва само едно доказателство….

Яман си спомня думите на Сехер: -Ако сега ми кажеш, че не си го направил, аз съм готова да ти повярвам! Последен път те питам! Кажи ми го в очите, ти ли го направи?

„Тя ми каза, че е готова да ми повярва! Това е най-правилното!“ – мисли си Яман и излиза от стаята си. Доближава се до вратата на стаята на Сехер.

В този момент Сехер излиза!

-Нещо станало ли е? – пита Сехер.
-Да, трябва да поговорим…

Дали Яман ще каже истината на Сехер?

Много скоро ще разберем….

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.330: „Време е Яман и Али да разберат, че са братя!“

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

Наследство еп.328: Ще успее ли Зухал да съсипе романтичната нощ на Яман и Сехер?

„Наследство“ еп.327: Яман подготвя романтична изненада за Сехер!

„Наследство“ еп.326: Неочаквана изненада за Яман от Сехер! - какво ще се случи..