Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.291: Сехер е арестувана! – какво ще се случи

1 коментар

Сехер прави всичко възможно да попречи на Юсуф да се сближи с чичо си. Сехер не осъзнава, че така наранява и Юсуф, който много обича чичо си. Дуйгу разкрива, че Сехер е стреляла в Яман и издава заповед за арестуването на Сехер. Разберете какво ще се случи в епизод 291 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 27 май 2024 по NOVA.

В епизод 290 на турския сериал „Наследство“ Сехер вече е в имението, но поведението ѝ се е променило напълно, дори към онези, които нямат никаква вина за случилото се. С действията и заплахите си Сехер започва да преминава границите и нервите на Яман са на ръба.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 291на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 27 май 2024 по NOVA

Сехер прави всичко възможно да попречи на Юсуф да се сближи с чичо си. Сехер не осъзнава, че така наранява и Юсуф, който много обича чичо си. Как ще реагира Юсуф на опитите на леля си да го отдалечи от чичо му?

Дуйгу разкрива, че Сехер е стреляла в Яман и издава заповед за арестуването на Сехер.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“
„Наследство“ еп.292: Яман и Сехер се озовават в ареста! – какво ще се случи

Вижте повече

„Наследство“ еп.292: Яман и Сехер се озовават в ареста! – какво ще се случи

Сехер е на ръба да признае, че тя е стреляла в Яман, когато ядосан, Яман пристига в полицейския участък, за да защити жена си. Скоро двамата...

Яман влиза сутринта в кухнята, където Адалет му казва, че до минути закуската ще бъде готова и са приготвили всичко, което обича Юсуф.

След малко пристигат Сехер и Юсуф.

-Добро утро, юначе!
-Добро утро, чичо!
-Масата още не е готова, но леля ти Адалет ти е направила всичко, което обичаш!
-Всичко наведнъж ли? – радва се малчуганът.
-Да! Хайде, сядай!
-Не, миличък! – спира го Сехер. Яман я поглежда изненадан.
-Какво е станало, лельо?
-Ние с теб двамата ще закусваме в кухнята!
-Но, чичо… - Юсуф е объркан, защото с едната си ръка е хванал чичо си, а с другата леля си.
-Казах ти, Юсуф! Заедно ще закусваме в кухнята! – казва нервно Сехер. Юсуф поглежда към чичо си.
-Отиди с леля си, юначе! – казва Яман.

Юсуф с нежелание тръгва с леля си. Яман вика Адалет и ѝ казва да прибере масата, и излиза.

Действието прескача в кухнята. Юсуф седи недоволен на масата, че чичо му не закусва с тях, въпреки че любимата му храна е пред него. Сехер го подканя да започне да се храни.

-Знам, че ти си сърдита на чичо, но аз искам да закусвам с него!
-Ние, с теб трябва да закусим тук! Хайде започвай! – нарежда Сехер.
-Не искам!
-Виж, миличък…
-Чичо се разстрой, че аз не седнах на масата! Ти винаги се ядосваш на чичо, разстройваш го, но аз много го обичам! Аз ще бъда като чичо! Няма да бъда като „братовчед“ си, а като Юсуф Къръмлъ!

Сехер иска да каже нещо, но Юсуф е категоричен:

-Аз ще закусвам с чичо! – Юсуф сърдит напуска кухнята, като взема две питки и излиза на двора при чичо си.
-Чичо, аз ти нося питка! Хайде да закусваме заедно!
-Ти, не закусва ли вътре? – пита Яман като поглежда към входната врата.
-Не, аз исках да закуся с теб! Леля ти е ядосана, но аз не съм и много те обичам! Хайде след това да направим, това което планирахме вчера!
-Хайде, да го направим, с какво ще започнем!
-За начало да простреляме с лъка!

Яман и Юсуф са в градината, където Яман учи Юсуф да стреля с лък. Към тях се приближава Сехер.

-Ти ще бъдеш по-добър от мен по-всички въпроси! – казва Яман.

Сехер побеснява като чува това. Юсуф тръгва да вземе една от стрелите, Яман и Сехер се втурват към него, но той Юсуф отказва помощта им, като казва: -Аз ще бъда силен като чичо, няма да се страхувам, няма да плача!

Думите на Юсуф вбесяват Сехер.

-Не, ти няма да бъдеш като чичо си! Ако ти се плаче, ще плачеш, ако те е страх, ще се страхуваш! Когато падаш, ако някой иска да ти помогне, ти няма да му отказваш! Нали? – Юсуф мълчи. Сехер крещи: -Ти разбра ли ме, Юсуф!

Юсуф кима с глава, а Сехер му нарежда да отиде да си измие.

-Но..
-Никакво, но, аз ще дойда след малко! – бясна е Сехер. Юсуф с нежелание тръгва да изпълни нареждането но леля си.

Яман се приближава до нея и ѝ напомня, че омразата ѝ е към него, а не към Юсуф и я моли да не забърква Юсуф в тази работа, защото не е нужно.
-Нужно е! – крещи Сехер. -Знаеш ли защо? Защото Юсуф ще расте с врага, който не познава! С теб! Аз ще направя всичко, което ми е по силите, за да не прилича на теб! На убиеца на майка му! Спомняш ли, когато майка ти си е тръгвала, ти е казала да не приличаш на баща си! Аз сега същото ще говоря на Юсуф, ще му кажа „Недей да приличаш на чичо си!“.

Търпението на Яман свърши! Той сграбчва с две ръце Сехер и ѝ казва, че никой досега не го е обиждал така, защото на никой не е позволявал така близко да се приближи до него, както на нея! Яман отблъсква Сехер и ядосан ѝ заявя:

-Празнувай победата си, сега!

Сехер влиза в къщата, отива в банята, измива лицето си и се пита: -Какво направих? Защо толкова далече отидох?

Сехер започва да осъзнава, че отива твърде далеч и наранява не само Яман, но и Юсуф.

В същото време Дуйгу открива, че именно Сехер е стреляла в Яман от близко разстояние с намерението да го убие, затова издава заповед за ареста ѝ.

Дуйгу не може да отиде да арестува Сехер сама, защото получава телефонно обаждане, в което ѝ съобщават, че майка ѝ е избягала от хотела. Дуйгу върви по улиците, за да я търси, точно както в момента майка ѝ се скита по улиците. Опасно е, че майката на Дуйгу се спира в едно училище и се опитва да отвлече чуждо дете, като го взема за дъщеря си Ясемин.

Сехер чува, че се звъни на външната врата и отива да отвори. Пред нея стоят двама полицая. Единият от тях пита, дали тук живее Сехер Къръмръ. Сехер отговаря, че това е тя.

-Вие сте арестувани по подозрение, че сте искали да убиете Яман Къръмлъ! – казва полицая и ѝ слага белезниците. -Трябва да дойдете с нас! Имате право да запазите мълчание. Всичко, което кажете, може и да бъде използвано срещу вас в съда. Адвокатът ви може да присъства на разпита. Ако не можете ако не можете да си наемете адвокат, ще ви бъде предоставен държавен защитник.
-Моля ви, племенникът ми е горе сам – казва Сехер.
-Г-жо, не усложнявайте ситуацията! -казва полицая.

В този момент притеснени от вътрешността на къщата идват Дженгер и Адалет. Дженгер пита полицаите, защо я арестуват. Полицаят обяснява на Дженгер, че г-жа Сехер е задържана по подозрение, че е искала да убие Яман Къръмлъ! Аделет изпада в истерия и казва, че това е невъзможно и моли Дженгер да направи нещо.

Сехер си спомня думите на Яман: „Никой от враговете ми, не ми е причинил такава болка като теб… А, сега празнувай победата си!“ и подозира, че той я е издал, за да я вкара в затвора, за да ѝ вземе Юсуф.

Дженгер веднага се обажда на Яман, но той не отговаря, защото е при Ариф.

Сехер е изпратен в полицейския участък, където още щом започват да я разпитват, ѝ дават да се разбере, че наказанието ѝ ще бъде от 10 до 15 години затвор.

Ще бъде наказана не само Сехер, но и Али.

Фактът, че са били скрити толкова силни доказателства, става причина Али да бъде отстранен от полицейската операция, в която участва, и да бъде подложен на проверка дали е по-достоен за работната си позиция или не!

Яман най-накрая вдига телефона си и Дженгер му съобщава:

-Г-жа Сехер, я отведоха в полицейския участък, аз се опитах да се свържа с вас, но…
-Какво говориш? – побеснява от чутото Яман.

Ариф пита Яман какво ще прави сега, а той му казва, че ще направи каквото трябва и няма да позволи Сехер и минута да седи в ареста.

Ядосан Яман пристига в полицейският участък.

В същото време разпитващият полицай казва на Сехер, че ако не си признае, че тя е стреляла в Яман Къръмлъ, ще съсипе бъдещото не само на себе си, но и на племенника.

-Хайде, говори, заради племенника си! – крещи полицаят.
-Да бях там! – казва уплашена и разплакана Сехер.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.305: Полицията арестува Яман заради Сехер!

Наследство еп.304:„Брат ти не е убиец, Яман!“ Ще каже ли Яман истината на Сехер?

„Наследство“ еп.303: Зия си спомня най-накрая, кой е убил Кевсер!

„Наследство“ еп.302: Юсуф обръща гръб на леля си! Сехер е бясна на Яман!

„Наследство“ еп.301: „Леля е стреляла в чичо!“ - какво ще се случи...