Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп.191: Йомер и Дефне се сгодяват с благословията на Зюмрют

Добави коментар

Йомер и Дефне се сгодяват с благословията на баба Зюмрют. Мелек е изписана! Джумали и Сеит Али подготвят поредната изненада за Мелек и Халил. Халил, който е измъчван от чувство за вина, пише писмо на Мелек. Вижте какво ще се случи в еп. 190 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 17 юни 2024 по Diema Family.

В епизод 190 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Мелек е все по-добре и по-добре, докато Халил е психическа развалина, тъй като наближава моментът, в който ще трябва да напусне живота ѝ веднъж завинаги. Мелек разбира погрешно поведението му и си мисли, че трансплантацията се е провалила и тя умира... Йомер си спомня всичко и има нов план за Дефне!

НА КРАТКО какво се случва в еп.191 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 17 юни 2024 по Diema Family.

Йомер и Дефне се сгодяват с благословията на баба Зюмрют.

Йомер си спомня всичко.

Мелек се възстановява успешно след трансплантация на костен мозък и е изписана.

Джумали и Сеит Али решават да изненадат Мелек и Халил като правят подготовка, за да отпразнуват годежа на Халил и Мелек.

Халил, който е измъчван от чувство за вина, пише писмо на Мелек, в което ѝ разкрива истината за изнудването на Алпай и я моли да се разведат.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Йомер и Дефне пристигат в конака на Ширхан. Дефне притеснена казва, че няма да влезе, а ще го почака отпред. Йомер ѝ казва да влезе и да го почака вътре, като я успокоява, че на никой няма да позволи да я разстрои.

Йомер влиза в двора, където вижда баба си Зюмрют, която му казва, че толкова много го обича, че би дала живота си за него.

-След като толкова много ме обичаш, бабо, защо се опитваш да ме разделиш с човека, който ме прави щастлив? Правиш всичко възможно, за да ни разделиш с Дефне… Йомер изнася емоционална реч пред Зюмрют и ѝ казва, че ако толкова много обича внук си, то трябва тя да ги сгоди с Дефне. Йомер вади от джоба си кутия с пръстени я дава на Зюмрют.

-Разбрахме ли се? – пита Йомер и тръгва да излиза.

Ръката на Зюмрют, с която държи пръстените започва да трепери…

-Йомер! – провиква се Зюмрют. -Ако го направя, ти нали няма да отидеш да живееш далече от тук?

-Няма! – обещава Йомер, който радостен отива и хваща Дефне за ръка, и двамата застават пред Зюмрют.

-Дефне, баба ще ни сложи пръстените! – казва Йомер.

Зюмрют с треперещи ръце и фалшива усмивка слага първо пръстена на Дефне, а след това на Йомер. Дефне е изненадана от жеста на Зюмрют.

По-късно Йомер признава на Дефне, че си е спомнил всичко. Дефне е на седмото небе от щастие.

Действието се пренася в Хана, където Джумали казва на Сеит Али, че Вилдан е решила да се изнесе от конака, а Фунда, която минава от там чува това и веднага го съобщава на Кенан. Кенан пък си мисли, че Вилдан го прави заради тях двамата.

Дефне и Йомер щастливи хванати за ръце пристигат в Хана. Джумали и Сеит Али ги виждат и се радват, че са се сдобрили.

Дефне им казва, че са дошли, за да им съобщят нещо. Йомер им показва халката на пръста си, същото прави и Дефне.

-Баба ни ги сложи! – съобщава Йомер.

-От едната страна разваля, а от другата поправя! – отбелязва щастлив Джумали.

Йомер и Дефне казват и другата хубава новина, че Йомер всичко си е спомнил. Джумали е много радостен.

Сеит Али казва на Дефне, че е разбрал от учителя ѝ, че е поканена от консерваторията в Истанбул да се яви на изпит. Дефне отговаря на дядо си, че е решила да продължи да учи тук, защото не иска да се разделя с близките си, а също така на вуйна си Кадрие е обещала да се грижи за ресторанта. Нека майка ѝ се оправи и Кадрие се прибере с близнаците, тя тогава ще реши. Сеит Али ѝ казва, че каквото ѝ да реши, той ще я подкрепи.

Йомер се връща на работа в болницата. Дефне и Йомер щастливи посещават Мелек и съобщават, че отново са сгодени.

Действието на сериала прескача след 1 седмица.

В болницата Мелек лежи подтисната и тъжна. Лекуващият лекар и Йомер ѝ съобщават, че днес ще ѝ направят последните изследвания.

-Какво искате да кажете? – не разбира Мелек.

-Пресаждането на костен мозък е успешно, како Мелек – казва Йомер.

-Йомер, ти искаш да ме разведриш ли? – пита Мелек, която заради поведението на Халил си мисли, че трансплантацията ѝ не е успешна.

Лекуващият ѝ лекар потвърждава думите на Йомер, че съвсем скоро ще се оправи, че лошото е останало зад гърба ѝ.

-Това означава, че аз няма да умра, така ли? – пита изненадана Мелек.

-Сега няма медицински показатели за това, но ние ще следим за състоянието ти! Аз никога не съм те лъгал за заболяването ти, Мелек, дори в най-безнадеждната ситуация, аз всичко съм ти казвал! Но, ти си сега си добре и аз спокойно мога да ти го кажа! Йомер ще те изпише и ти може да си ходиш в къщи! – отговаря лекарят.

Йомер се обажда на чичо си, че Мелек я изписват. Халил съобщава хубавата новина на Мираза и тъжен добавя, че Мелек се е преборила с коварната болест, а сега той трябва да я огорчи с новина, която ѝ каже. Мираза му казва, че сега Алпай като разбере отново ще го притисне. Халил му казва, че ще чака Мелек да се прибере у дома и тогава ще говори с нея, защото няма друг изход.

Действието се пренася в Хана, където Дефне разбивайки от Йомер хубавата новина, съобщава на дядо си и останалите, че майка ѝ днес ще я изпишат.

-След като я изписват, довечера ще дойдем у вас, хем ще я поздравим, хем ще отпразнуваме годежа! Зюмрют и без това се ядосваше, че не е присъствала! – предлага Джумали.

Сеит Али се съгласява, а Дефне ги моли да не казват на майка ѝ и батко ѝ Халил, за да бъде изненада.

Дефне радостна отива в конака, за да помогне на леля ѝ, за да се подготвят. Алпай я вижда и я пита, какво е станало, а тя му казва, че днес изписват майка ѝ.

И докато в конака текат приготовления, Кадрие е в лошо състояние в болницата. Махмуд е постоянно до нея, а Мелек, точно преди да си тръгне, се отбива в стаята ѝ, за да ѝ вдъхне кураж.

Действието прескача. Сеит Али докарва Мелек в конака, където е посрещната от децата и близките си. Мелек е щастлива да се върне в родния си дом.

Всъщност Алпай и Фунда също пристигат там, за да доведат Али при нея и да ѝ пожелаят бързо възстановяване..

В същото време съсипаният Халил пише писмо на Мелек, в което ѝ казва цялата истина за изнудването на Алпай и я моли да се разведе с него...

Алпай се обажда на Халил, за да му напомни за споразумението, което са сключили.

Фунда се вслушва в разговора им и разбира, че Алпай отново е замислил нещо.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.212: Алпай иска конака на Карадаа! - какво ще се случи..

„Моето име е Мелек“, еп.211: Алпай идва в съзнание! Ще даде ли показания?

„Моето име е Мелек“, еп. 209 и 210: Зюмрют гони Дефне от конака!

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!

„Моето име е Мелек“, еп.207:Зюмрют обвинява Мелек за всичко, което се е случило!