Актуално Какво ще се случи...

“Скъпа мамо“, еп. 54 - Мелек се бори за контрол, а Оя се бори за живота си!

Добави коментар

Мелек се преструва на разстроена след инцидента с децата. Оя е намушкана в затвора. Вижте какво ще се случи в еп. 54 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Мелек се прави на разстроена и се оплаква на Мурат за инцидента. Тя иска да засили контрола си над децата, за да не се повтори подобно нещо. Тя му казва, че нейният основен приоритет е тяхната безопасност и здраве, и е готова да ограничи игрите им, ако е необходимо. Асуде потвърждава, че Мелек е търсила децата из цялата къща. Мурат благодари на Мелек за всичко. На Назлъ не ѝ остана нищо друго, освен също да ѝ благодари. Тя излиза и отива при Зейнеп.

Сонгюл се събужда от кошмар, крещейки за помощ. Халит, който е до нея, я успокоява. Сонгюл разказва на Халит за съня си, в който Оя е в беда в затвора и вика за майка си. Тя е сигурна, че нещо лошо се е случило с дъщеря ѝ. Халит се опитва да я убеди, че е само сън, но Сонгюл е обзета от тревога за Оя.

Зейнеп трябва да даде кръв за контролните си прегледи, но тя упорито не иска. Въпреки усилията на всички, Назлъ е тази, която в крайна сметка успява да я убеди. Мелек продължва да се опитва да спечели доверието на Зейнеп и да се покаже пред Мурат. Назлъ постепенно остава на заден план. В същото време Мелек не пропуска шанс да се сближи с Мурат.

Оя е намушкана от затворничката, с която се е скарала. Тя е откарана в спешна хирургия, губейки много кръв. Сюмбюл и Халит са в шок, когато научават за инцидента. Керем се чувства виновен за случилото се с Оя, която е арестувана заради грешка на уредения от него адвокат. Операцията на Оя е успешна и Сюмбюл е решен да направи всичко възможно дъщеря ѝ да не се връща в затвора.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 79 - Фуркан напуска!

„Скъпа мамо“, еп. 78 - Скандал между Мурат и Фуркан!

„Скъпа мамо“, еп. 77 - Фуркан между лоялността и любовта!

„Скъпа мамо“, еп. 76 - Мелек е готова на всичко, за да раздели Мурат и Назлъ!

„Скъпа мамо“, еп. 75 - Зейнеп задава трудни въпроси!