Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп.190: Алпай притиска Халил! Йомер има нов план за Дефне!

Добави коментар

Мелек е все по-добре и по-добре, докато Халил е психическа развалина, тъй като наближава моментът, в който ще трябва да напусне живота ѝ веднъж завинаги. Мелек разбира погрешно поведението му и си мисли, че трансплантацията се е провалила и тя умира... Йомер си спомня всичко и има нов план за Дефне! Вижте какво ще се случи в еп. 190 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 14 юни 2024 по Diema Family.

В епизод 189 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Вилдан, решена да предпази Йомер от поведението на баба му, решава да напуснат конака. Тя съобщава на Джумали за решението си.


НА КРАТКО какво се случва в еп.190 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 14 юни 2024 по Diema Family.

На Дефне ѝ е дошло до гуша от опитите на Зюмрют да раздели нея и Йомер и казва на Йомер, че заминава за Истанбул, за да учи в консерваторията. Тогава Йомер си спомня, че Дефне вече го е напуснала веднъж преди и е отишла в Истанбул.

Йомер си спомня всичко! Йомер е решен да спечели Дефне.

Мелек е все по-добре и по-добре, докато Халил е психическа развалина, тъй като наближава моментът, в който ще трябва да напусне живота ѝ веднъж завинаги.

Мелек разбира погрешно поведението му и си мисли, че трансплантацията се е провалила и тя умира...

Йомер води Дефне при Халфети и ѝ казва, че е искал да ѝ предложи отново, но е размислил, защото има по-добър план.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Дефне и Юнзиле вървят към пазара, за да купят продукти за ресторанта на Кадрие. По пътя се обажда учителя на Дефне и ѝ казва, че е получил обаждане от консерваторията в Истанбул, канят я на изпит и днес трябва да подаде онлайн документи. Усмивката на Дефне грейва на устните за секунди, а след това става сериозна и казва на учителя си, че не може да замине, защото не може да остави майка си. Юнзиле ѝ казва, че не е трябвало да се отказва, Дефне ѝ признава, че много е объркана и дори да се яви на изпит, няма да се справи.

В този момент към тях се приближава Йомер, който моли Дефне да поговорят. Тя му отговаря, че има работа в ресторанта.

-Спешна ли е?

-Да, имам работа, а също така заминавам спешно за Истанбул, трябва да се подготвя!

-За Истанбул ли? – изненадан е Йомер.

-Да! Хайде да тръгваме, Юнзиле! – казва Дефне.

Отдалечавайки се Юнзиле пита Дефне за какъв Истанбул е говорила на Йомер, като преди малко, друго е каза на учителя си.


Камерата ни показва Йомер, който си спомня, че Дефне и преди е заминала за Истанбул, без да му даде възможност да говорят...

Действието се пренася в болницата Сеит Али отива при лекуващия лекар и притеснен го моли да му каже, че Мелек се оправя. Лекарят му съобщава, че дъщеря му се възстановява по-бързо отколкото са очаквали и днес са я преместили в обикновена стая. Радостен Сеит Али отива и съобщава радостната новина на Мелек.

Междувременно Йомер се връща в конака и прочита в дневника на Дефне, че тя наистина е заминала за Истанбул с Аднан и Фунда.

„Не, не мога да те загубя отново!“ – мисли си Йомер.

Кенан чува, как Митхат си говори със Зейнел и му казва, че иска да изненада Сейран за рождения ѝ ден с антикварни аптекарски принадлежности, но не може да намери.

Кенан решава да му намери и се обажда на едни от доставчиците си, а той му казва, че в момента няма такива предмети, но ако е дошъл на търга, е имало много, той дори е искал да му изпрати някой неща, но не е имало представители от Антеп.

Кенан е учуден, че Алпай не е бил там, така Кенан разбира, че Алпай не е бил на изложението в Истанбул, както му каза.

В същото време след като Алпай разбира от Дефне, че майка ѝ се оправя, той отива в школата и притиска Халил да развали годежа си с Мелек, в противен случай ще трябва да се сбогува с имуществото си. Халил го пита за къде се е забързал, като Мелек е все още в болницата.

-О-хо, ако мислиш така, няма да се справиш, старците ще поискат веднага да ви оженят, а ти ще бъдеш притиснат и ще загубиш имуществото си, правя го за теб! – отвръща Алпай.

Халил му отговаря да не мисли за него, защото не може да каже това на Мелек, която доскоро е била в интензивното. Алпай му казва, че Халил търси начин да се измъкне, но Алпай няма да се хване. Ядосан Халил хваща Алпай за реверите и го притиска в стената, като му казва: -Уж, говориш, че мислиш за децата си?! Мелек е тяхна майка! Остави я да се оправи! Децата да бъдат щастливи! Казах ти, че няма да се оженя за нея! Бъди човек!

-Аз постъпих човешки за майката на децата си! Веднага като изпишат Мелек, говори с нея и развалете годежа! Това е последната му човешка постъпка! -казва Алпай и си тръгва.

Мираза, който е чул разговора на Халил и Алпай идва и ядосан съветва приятеля си: -Като се оправи Мелек се оженете, как така ще се договаря за имоти, негодник!

Халил казва на приятеля си, че в споразумението е написано и ако Алпай се заинати ще вземе конака и дюкяна в Хана. На него не му пука за имотите, ще срине света ако Мелек пострада, но дюкяна е наследство от дядо му, а конака е семейната крепост, която се предава от поколения. Халил е готов да умре за Мелек, но не може да накара семейството си да плаща!

Мелек е все по-добре и по-добре, докато Халил е психическа развалина, тъй като наближава моментът, в който ще трябва да напусне живота ѝ веднъж завинаги.

Мелек разбира погрешно поведението му и си мисли, че трансплантацията се е провалила и тя умира...

Йомер води Дефне в Халфети и ѝ признава, че е искал да ѝ предложи отново, но е размислил, защото има по-добра идея.

Мираза съветва Халил да каже на Мелек истината, защото тя си мисли, че ще умре.

-Как да ѝ каже, че за да живее съм се отказал с брака си с нея?! Не знам, кое е по-правилно, да крия или да ѝ кажа? - пита се Халил.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.212: Алпай иска конака на Карадаа! - какво ще се случи..

„Моето име е Мелек“, еп.211: Алпай идва в съзнание! Ще даде ли показания?

„Моето име е Мелек“, еп. 209 и 210: Зюмрют гони Дефне от конака!

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!

„Моето име е Мелек“, еп.207:Зюмрют обвинява Мелек за всичко, което се е случило!