Архив Горещо

Един “ку-ку” на средна възраст в „Горещо”

Добави коментар

Тази събота, 11 февруари, от 22:20 в „Горещо” е един човек, който рядко дава интервюта - Август Попов.
Тази събота, 11 февруари, от 22:20 специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е един човек, който рядко дава интервюта - Август Попов.

Август Попов

“Сега казвам, че аз повече на интервю – след това – без да ми се плаща, няма да ходя!” – заявява Август.

- “Много ме кефи как се разплакват всички при теб! Защо така? Няма къде да плачат ли?... Аз между другото обичам да плача на неколози, макар че другото, което най-много мразя са некролозите!”

Август Попов обяснява защо не участва в телевизионните проекти на бившите си колеги Слави и Камен. “Аз съм чепата лопата! Плюс това не ми харесва статута, който винаги са се опитвали да си слагат – винаги да са те отгоре, а пък някой друг да бачка за тях.”

Той се връща назад във времето на “Ку-ку” и бунтът на младото поколение и признава, че в последните години е осъзнал доста неща и се чувства много използван.
Джина Стоева

Тази събота в един горещ разговор една от сексбомбите в попфолка Джина Стоева коментира слуховете, че е гадже с шефа на тотото и на “Левски” Иво Тонев. “Имам си гадже, с което сме вече повече от половин година –почти една година. Нещата са сериозни – ще видим на къде ще ги изкараме... А пък това за Иво Тонев – аз не знам как можеш да забременееш от човек, който не познаваш – ей така просто, от разстояние.” Получила ли е Джина Стоева предложение за брак? Кой е мъжът до нея и как е спечелил сърцето й?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“