Нова ТВ

От местопрестъплението - 11 сезон

• От 0/5

CSI: Crime Scene Investigation

2010-2011 САЩ


Сериен филм – Сезон 11

От местопрестъплението - 11 сезон

В главните роли:     Лорънс Фишбърн, Мардж Хелгенбъргър, Пол Гилфойл, Джордж Ийдс, Робърт Дейвид Хол, Ерик Шманда, Лорън Лий Смит, Уолъс Лангам и др.

Сценарист:         Антъни Зуикър
                    
Продуценти:        Джери Брукхаймър, Каръл Менделсон, Ан Донахю

От местопрестъплението - 11 сезон


Екипът на „От местопрестъплението: Лас Вегас” работи над случай на перфектно организирана бомбардировка по време на погребението на офицер Франклин Кларк.

Другият случай, който им предстои да разнищят, е на масирана атака от акули в басейна на един от големите хотели на Лас Вегас.

Развръзката, както винаги, всички те ще достигнат заедно, боравейки с всички средства на криминологията, науката и добре обиграния си професионален нюх.

Още за От местопрестъплението, От местопрестъплението /Лас Вегас/, От местопрестъплението: Маями, От местопрестъплението. Ню Йорк

10:45
24.02.2020
От местопрестъплението: Маями - Бавачка на богато семейство е убита по време на пищно парти. Разследването разкрива, че жертвата току-що е била уволнена от ревнивата майка на децата и че 250 000 долара липсват от сейфа на къщата.
15:45
24.02.2020
От местопрестъплението - Грисъм и Сара може и да са тайни любовници, но все още се изненадват един друг, например с религиозните си вярвания, излезли наяве, когато две монахини намират тяло на жена, разпъната на импровизиран кръст.
20:00
24.02.2020
От местопрестъплението: Маями - Трима контрабандисти на оръжие са убити с ново високотехнологично оръжие, наречено Изпарителят. И след разговор на изпълнителния директор на компанията, създала оръжието с Хорейшо, той също се оказва мъртъв.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за От местопрестъплението - 11 сезон (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg