Актуално Какво ще се случи...

От местопрестъплението празнува епизод 300

Добави коментар

„От местопрестъплението” празнува 300-ия епизод в премиерния 14-и сезон по Нова

Спомняте ли си началото на „От местопрестъплението”? Първия криминален случай и първите серийни убийци, срещу които екипът криминолози от Лас Вегас се изправя? Една от най-успешните криминални драми ще върне лентата назад, за да преведе зрителите през най-силните моменти в историята на „От местопрестъплението”. Поводът е 300-ият епизод, който култовата поредица ще отпразнува в премиерния 14-и сезон. Той започва в ефира на Нова от 12 август, всеки делничен ден от 21.00 ч.

От местопрестъплението” празнува епизод 300

С този юбилей „От местопрестъплението” заслужено влиза в списъка с неколцината сериали, стигнали до впечатляващата 300 серия (сред тях са още заглавия като „Закон и ред”, „Спешно отделение”, „Семейство Симпсън” и др.).

В специалния юбилееен епизод в 14-ия сезон зрителите ще се върнат към корените на сериала, за да видят какъв е бил той в началото и какъв е пътят, който извървява продукцията от своя първи епизод до днес, когато заслужено носи признанието „най-гледаният сериал в света”.

В премиерния сезон ще се завърне и едно емблематично за продукцията лице – Мардж Хелгенбергeр, в ролята на Катрин. Тя ще се присъедини отново към екипа, за да помогне при разследването на стар случай, по следите на който екипът върви повече от 14 години. В отбора криминолози зрителите отново ще видят Тед Дансън – Д. Б. Ръсел, който замени Лорънс Фишбърн в 12-ия сезон на поредицата. До него неизменно ще бъде и Елизабет Шу като Джули Финлей (именно тя заменя Мардж Хелгенбергер в 12-ия сезон), Джордж Ийдс като Ник Стоукс и Джорджа Фокс като криминалист Сара Сайдъл. Тук почитателите на криминалните ребуси ще видят и едно ново лице –Патриша Аркет. Именно тя влиза в ролята на  Ейвъри Райън – специален агент, начело на отдела Cyber Crime Division във ФБР, занимаващ се с разследвания на престъпления в онлайн пространството.

Аркет, която е носител на Emmy за ролята си в сериала „Медиум”, оглавява и спинофа на „От местопрестълението” – „CSI: Cyber”.

Освен впечатляващия 300 епизод, премиерният 14-и сезон няма да изневери на максимата „нов сезон – нов случай”. Екипът супердетективи отново ще бъде по следите на серийните убийци в Лас Вегас и ще разплита пъзела на поредица криминалните загадки.

„От местопрестъплението” – 14 сезон, премиера. От 12 август, 21.00 ч. по Нова
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: От местопрестъплението

"От местопрестъплението" се завръща в ефира на Нова с 12 сезон

Тед Дансън в премиерния 12-и сезон на ”От местопрестъплението”

Детектив Хорейшо се завръща в ефира на Нова ТВ

От местопрестъплението - 11 сезон