ТВ анонси Нова ТВ

Ексклузивни интервюта очакват зрителите в следващите седмици в „Събуди се“

Добави коментар

Деси Банова-Плевнелиева ще представи поредица от ексклузивни интервюта със световно известни личности.

Журналистът на NOVA присъства на Десетия глобален форум в Баку, посветен на темата „Светът днес: Предизвикателства и надежди“. В столицата на Азербайджан Деси Банова-Плевнелиева се срещна с президента на Украйна между 2005 и 2010 г., наследниците на две исторически фамилии, променили световната политическа карта, както и с носител на Нобелова награда. Какво споделиха те пред нея, зрителите ще научат в следващите седмици в авторската й рубрика „Тук и сега“ в съботно-неделния сутрешен блок „Събуди се“.

Още тази събота президентът на Украйна Виктор Юшченко (2005 – 2010 г.) открито и емоционално разказва през какво е преминал след опита за убийството му през 2004 г., когато лицето му беше обезобразено.

„Беше много трудно. Политическа кампания, отравят те, но не можеш дори да кажеш някому, защото никой не иска болен президент. Трябва обаче да продължиш, защото без това няма бъдеще“, споделя президентът. Юшченко ще даде отговор и на въпроса дали Путин може да нападне други страни или да натисне копчето за ядрено оръжие.

Гледайте ексклузивните разговори на Деси Банова-Плевнелиева всяка събота в поредицата „Тук и сега“ в предаването „Събуди се“ по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Събуди се

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

Гари Каспаров с ексклузивно интервю по NOVA

Деси Банова-Плевнелиева се завръща на екран с авторска поредица в „Събуди се“

Моника Белучи говори пред NOVA

NOVA посреща 24 май със специална програма