ТВ анонси Нова ТВ

Джъстин Бийбър дебютира в 11-ия сезон на „От местопрестъплението”

Добави коментар

Любимецът на тийнейджърите Джъстин Бийбър прави своя екранен дебют в 11-ия сезон на хитовия сериал „От местопрестъплението”, който Нова ТВ ще завърти от 12 април
Любимецът на тийнейджърите Джъстин Бийбър прави своя екранен дебют в 11-ия сезон на хитовия сериал „От местопрестъплението”, който Нова ТВ ще завърти от 12 април. В криминалната поредица младата звезда ще влезе в ролята на бунтуващ се и объркан тийнейджър, който е изправен пред тежко решение относно брат му.

Джъстин Бийбър дебютира в 11-ия сезон на „От местопрестъплението”

От следващия четвъртък най-добрите криминалисти отново ще превземат ефира на Нова ТВ, като всеки делничен ден от 22.30 ч. ще разкриват поредица от заплетени случаи и мистериозни убийства. Начело на екипа е Лорънс Фишбърн (като Рей Лангстън), а в разгадаването на криминалните пъзели ще му помагат актьорите Мардж Хелгенбъргър, Джим, Пол Гилфойл, Джордж Ийдс, Робърт Дейвид Хол, Ерик Шманда, Лорън Лий Смит и Уолъс Лангам.
„От местопрестъплението”

В 11-и сезон Лангстън отново ще се срещне със злодея Нейт Хаскел. Двамата ще се изправят един срещу друг и ще се върнат към случилото се преди. Перфектно организирана бомбардировка, масирана атака от акули в басейна на един от най-големите хотели в Лас Вегас, както и зловещ случай с вампири и върколаци са само част от предизвикателствата, които екипът ще трябва да разнищи.

„От местопрестъплението”

Любопитно около сериала е, че това е последният сезон, в който зрителите ще могат да гледат Лорънс Фишбърн като ръководител на екипа. Миналата година известният актьор отказа на поднови договора си с CBS, за да се фокусира върху кариерата си в киното. Неговото място бе заето от не по-малко известния и също познат на българските зрители – Тед Дансън.  
„От местопрестъплението”

Криминалната поредица на Джери Брукхаймър е една от най-успешните в световен мащаб. В края на миналата година тя бе обявена за най-гледаната лента – излъчвана е в над 200 държави по цял свят, включително и у нас, а около 80 милиона души са ставали част от разплитането на престъпни загадки.
„От местопрестъплението”

Вече 30 години продукцията държи летвата на изключително високо ниво – изминалата година бе 12-ият сезон на „От местопрестъплението”, 10-ти за „От местопрестъплението: Маями” и 8-ми – за "От местопрестъплението: Ню Йорк".  Така напълно заслужено тя печели признанието на една от най-добрите криминални драми в световния телевизионен бизнес.

„От местопрестъплението”
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: От местопрестъплението /Лас Вегас/ , Джъстин Бийбър

Джъстин Бийбър споделя тайни с Опра

Джъстин Бийбър (Justin Bieber) с ново видео към "Boyfriend"

Детектив Хорейшо се завръща в ефира на Нова ТВ

От местопрестъплението - 11 сезон