ТВ анонси Нова ТВ

NOVA с извънредно студио “В окопите на войната“ на 24 февруари

Добави коментар

NOVA ще предложи на зрителите извънредното предаване „В окопите на войната“ на 24 февруари от 16:00 ч.

Специалното студио ще проследи хронологията на събитията една година след началото на всеобхватната инвазия на Русия. Водещи на формата ще бъдат Даниела Тренчева от студиото на NOVA в София и Николай Дойнов, който ще се включи на живо от Украйна.

Провали ли се планът на Путин, успя ли Украйна да получи подкрепата на демократичния свят и каква е ролята на България в геополитическия пъзел? В студиото на NOVA ще бъде коментиран ходът на войната и сблъсъкът на военните и политическите сили.

„В окопите на войната“ ще разкрие още разтърсващи истории на децата, загубили дома си и намерили закрила у нас, на бягащите от бомбите и разрухата, както и на тези, които се противопоставиха на Владимир Путин. Зрителите ще видят още свидетелски разкази за преживяната трагедия от хора, намиращи се на територията на Украйна.

В специалния формат на NOVA ще бъде зададен и въпросът за причината през последната година мистериозно да умират руски олигарси, високопоставени служители на Кремъл и хора, приближени до властта, както и кой води войната за умовете ни и как фактите побеждават лъжата.

Каква е равносметката от изминалата една година и какво предстои? Не пропускайте да проследите в специалното студио „В окопите на войната“ на 24 февруари с водещи журналистите Даниела Тренчева и Николай Дойнов от 16:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър