Актуално Какво ще се случи...

"От местопрестъплението" се завръща в ефира на Нова с 12 сезон

Добави коментар

От местопрестъплението се завръща в ефира на Нова от понеделник, 10 февруари, с култови актьори и нови криминални загадки от града на греха Лас Вегас.

"От местопрестъплението" се завръща в ефира на Нова от понеделник, 10 февруари, с култови актьори и нови криминални загадки от града на греха Лас Вегас. Точно тогава зрителите ще могат да гледат  епизодите от 12 -тия сезон на сериала, които ще се излъчват всеки делничен ден от 22 часа.

Тед Дансън в премиерния 12-и сезон на ”От местопрестъплението”

'От местопрестъплението' се завръща в ефира на Нова с 12 сезонСезонът ще донесе нова порция динамика за почитателите на криминалните сюжети още с пристигането на новия актьор на снимачната площадка в 12 сезон - а именно Тед Дансън, в ролята на новия супервайзър Ди Би Ръсел. Освен че е номиниран впечатляващите 15 пъти за наградите Еми,  Дансън е известен на света и на българската публика с емблематичната си роля на  бармана Сам Малоун от хитовия сериал "Бар Наздраве".

Новите случаи на "От местопрестъплението" зрителите ще могат да следят всеки делничен ден в ефира на Нова, в епизодите точно в 22.00 часа.

Междувременно още криминални загадки ще продължи да предлага петият премиерен сезон на поредицата "Касъл", с нов начален час на излъчване - от понеделник до петък от 23.45 часа. Сериалът "Закон и ред: Лос Анджелис" ще се излъчва отново в делничните дни, с променен начален час -  от 00.45 часа

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тед Дансън , От местопрестъплението

От местопрестъплението празнува епизод 300

Тед Дансън в премиерния 12-и сезон на ”От местопрестъплението”

Детектив Хорейшо се завръща в ефира на Нова ТВ

От местопрестъплението - 11 сезон