Актуално Какво ще се случи...

Детектив Хорейшо се завръща в ефира на Нова ТВ

Добави коментар

Детектив Хорейшо Кейн се завръща в ефира на Нова ТВ от утре, 9 август вторник. След края на пети сезон на „Престъпни намерения”....
Детектив Хорейшо се завръща в ефира на Нова ТВДетектив Хорейшо Кейн се завръща в ефира на Нова ТВ от утре, 9 август вторник. След края на пети сезон на „Престъпни намерения” разследващата тематика в късните часове продължава с хитовия „От местопрестъплението – Маями” и неговия осми сезон.

Всеки делничен ден от 22.00 ч., в продължение на 24 епизода, екипът на детектив Хорейшо ще ни отвежда в Южна Флорида и изпълнения с изненади и престъпления град Маями. Най-добрите криминолози ще продължат да ни правят свидетели на заплетени престъпни казуси, които ще разкриват както с помощта на впечатляващи научни методи, така и благодарение на обичайната си полицейска работа.

Детектив Хорейшо се завръща в ефира на Нова ТВ

Южняшката красавица и специалист по балистика Калей Дюкейн, също толкова впечатляващия експерт по подводни огледи Ерик Делко (когото може да гледаме и в излъчвания в момента по Нова последен 4-ти сезон на „Грозната Бети”), присъединилият се преди две години към отдела Раян Улф заедно с Алекс Уудс, съдебен лекар, Наталия Боа Виста, лаборантка и специалист по ДНК анализи, и детектив Франк Трип – всички те заедно ще събират и анализират улики, ще разкриват престъпници, ще търсят справедливост в името на жертвите, ще ни отвеждат на местопрестъплението и ще ни показват и другата страна на слънчева Флорида.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: От местопрестъплението , От местопрестъплението /Лас Вегас/ , От местопрестъплението: Маями , От местопрестъплението. Ню Йорк

От местопрестъплението празнува епизод 300

"От местопрестъплението" се завръща в ефира на Нова с 12 сезон

Тед Дансън в премиерния 12-и сезон на ”От местопрестъплението”

Джъстин Бийбър дебютира в 11-ия сезон на „От местопрестъплението”

От местопрестъплението - 11 сезон