Други

Първият белгийски сериал на Нетфликс е сниман в България

0/5

Първият белгийски сериал на Нетфликс е сниман в България

По-рано този месец стрийминг услугата пусна нов сериал от шест епизода от Белгия, озаглавена „Into the Night“, който е сниман в България.

 

Добави описание


Сериалът започва с откриването на фатално слънчево събитие, което необяснимо започва да убива всеки, който влезе в контакт с него. Няколко късметлии пътници на полет успяват да излетят от Брюксел и избягват контакта с дневната светлина. Макар да побира пътници от различен произход, раси и култури, всички сега трябва да се съберат и да се уверят, че ще останат в безопасността на тъмната нощ.

 

Добави описание


Режисиран от белгийския дует Инти Калфат и Дирк Верхее и създаден от Джейсън Джордж ("Наркос"), "Into the Night“" включва огромен международен актьорски състав от Белгия, Франция, Германия, Италия, Полша, Русия и Турция. Като се има предвид сюжета на поредицата, това, което се набива на очи, че почти цялото му действие на сериала се развива в самолет. Въпреки този факт, той е заснет на три отделни места - Скопие, София и Брюксел.

 

 

По-голямата част от снимките са направени в Ню Бояна Филм Студио в България, където е и главната снимачна площадка - самолета, която според видео зад кулисите на Нетфликс е построена за продукцията. Снимките продължават почти един месец.


Летището, включено в „Into the Night“, е международното летище в Скопие, където започват снимките в началото на октомври 2019. Това е първият път, в който се снима оригинална продукция на Netflix в Северна Македония.

Още за Into the Night, Нетфликс, Стрийминг

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg