Актуално Други

Питър Клафи и Декстър Сол Ансел в предистория на „Игра на тронове“

Добави коментар

Питър Клафи и Декстър Сол Ансел ще участват в оригиналния HBO сериал A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight. Клафи влиза в ролята на Дънкан, а Ансел ще играе Ег.

Действието се развива един век преди събитията от „Игра на тронове“ и проследява двама герои, които скитат из Вестерос - младият, наивен, но и смел рицар, сир Дънкан Високия (Клафи), и неговият дребен оръженосец Ег (Ансел). По това време на Железния трон седи родът Таргариен и споменът за последния дракон все още не е изчезнал от паметта на живите. А героите от новия сериал дори не подозират, че ги очакват велики съдби, мощни врагове и смели подвизи.

Питър Клафи е актьор и бивш ръгбист. Той участва в „Bad Sisters“ (2022) и „Wreck“ (2022). Част от предстоящите проекти на Клафи са „Small Things Like These“ и сезон 3 на „Vikings: Valhalla“.

Ансел започва своята актьорска кариера на четири години в „Emmerdale“ (2019). Той участва в трилър сериала „The Midwich Cuckoos“ (2022) и в комедийния филм „Christmas on Mistletoe Farm“ (2022). Съвсем наскоро Ансел влезе в ролята на младия Кориолан Сноу в „Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ (2023). Предстоящите му проекти включват “Here,” “The Moor”, „Hullraisers“ и “Robin and The Hood”.

Сценаристи са Джордж Р. Р. Мартин и Айра Паркър, които също така са и изпълнителни продуценти заедно с Райън Кондал и Винс Джерардис.

Всички 8 сезона на „Игра на тронове“, както и първи сезон на „Домът на дракона“ са налични за стрийминг в HBO Max.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Игра на тронове , Рицарят на седемте кралства , A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knigh , HBO MAX

Първи тийзър на DUNE: PROPHECY

"Домът на дракона": Нов трейлър разкрива епичната битка за Железния трон

“Властелинът на пръстените: Пръстените на властта” се завръща през август

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има