Актуално Други Лица Други

Вечните в битка с Девиантите в клип от хита на Марвел

Добави коментар

От днес, 5 ноември, зрителите ще се запознаят с Вечните – едни от най-могъщите герои от вселената на Марвел, които в продължение на хилядолетия воюват с членовете на древна извънземна раса, известна като Девианти.

Вечните живеят на Земята от векове, но досега са останали скрити от хората и не са се намесвали в техните конфликти. Следвайки събитията от Отмъстителите: Краят, неочаквани обстоятелства принуждават Вечните да се разкрият и да се обединят срещу Девиантите, които заплашват да унищожат човечеството.

Специален клип от филма, повдига завесата към предстоящата битка, която ще бъде повече от зрелищна.

Освен страхотен визуален спектакъл, какъвто сме свикнали да очакваме от Марвел, Вечните също така предлага и силен, чисто човешки елемент, олицетворен от дълбоките и пълнокръвни герои. Един от тези герои е Тина, в чиято роля влиза световната звезда Анджелина Джоли. Актрисата разкрива, че Тина е воин, която е засегната от спомените за изминали битки и е принудена да живее със стреса и травмите от тях. Героинята й винаги очаква битка, вместо спокойствие и нещо добро. Голяма част от нейната вътрешна борба е да запази разума си чист.

Тина е част от голямото семейство на Вечните и Джоли не крие вълнението и възхищението си от впечатляващия екип от актьори. Тя отбелязва, че любимият ѝ момент от филма е било да наблюдава страхотните сцени на своите колеги, защото вече ги познава добре – тях и героите – и е станала свидетел на изграждането на семейството.

Толкова е рядко да видиш филм, където всички замесени са имали еднакъв творчески принос. Бях възхитена.“, допълва актрисата.

Джоли също така споделя, че се надява зрителите, които до този момент не са успявали да се идентифицират със супергерои, да успеят да открият себе си във Вечните.

Освен Анджелина Джоли като Тина, в зрелищната продукция ще видим още Ричард Мадън като всемогъщия Икарис, Джема Чан като обичащата хората Серсея, Кумейл Нанджиани като притежаващия космически сили Кинго, Лорън Ридлоф като супер бързата Маккари, Брайън Тайри Хенри като интелигентния изобретател Фастос, Салма Хайек като мъдрия духовен лидер Аяк, Лиа Макхю като вечно младата стара душа Спрайт, Дон Лий като могъщия Гилгамеш и Бари Киогън като сдържания самотник Друиг. Станалият известен с ролята си на Джон Сноу в Игра на тронове Кит Харингтън се превъплъщава в Черния рицар Дейн Уитман, който не е част от Вечните, но има важна връзка с тях.

Режисьор на Вечните е Клои Жао (The Rider, Земя на номади), която е и сценарист заедно с Патрик Бърли (Зайчето Питър: По широкия свят) по образи, създадени от Джак Кърби. Продуцент е Кевин Файги.

Вечните ще променят всичко – от 5 ноември само в кината 3D, IMAX 3D и 4DX.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър