Актуално Други

Домът на дракона: Черни срещу Зелени в епични трейлъри за втория сезон

Добави коментар

Войната за Железния трон започва: HBO пусна два трейлъра за епичния втори сезон на "Домът на дракона".

HBO пусна не един, а два трейлъра за втория сезон на „Домът на дракона“. Единият трейлър е разказан от гледната точка на Черните, поддръжниците на кралица Ренира Таргариен (Ема Д'Арси), а другият - от гледната точка на овдовялата кралица Алисент Хайтауър (Оливия Кук) и Зелените, които се борят да поставят крал Егон II Таргариен (Том Глин-Карни) на Железния трон.

Вторият сезон на "Домът на дракона" ще започне там, където свърши първият, а Седемте кралства ще бъдат потопени в опустошителна гражданска война между рода Таргариен. Ренира Таргариен, законната наследница на престола, е твърдо решена да се бори за наследството си, но срещу нея се изправя полубратът ѝ Егон Таргариен. Войната ще се води с дракони, мечове и политически маневри и ще има опустошително въздействие върху живота на всички във Вестерос.

Фентъзи драматичният сериал е базиран на книгата "Огън и кръв" на писателя Джордж Р.Р. Мартин, в която се описва историята на рода Таргариен. Първият сезон проследява живота на принцеса Ренира Таргариен (Ема Д’Арси) и обявяването ѝ за наследник на крал Визерис I (Пати Консидайн).

В актьорския състав се завръщат Ема Д'Арси в ролята на Ренира Таргариен, Оливия Кук в ролята на Алисент Хайтауър, Мат Смит в ролята на Демон Таргариен, Юън Мичъл в ролята на Емонд Таргариен, Ив Бест в ролята на Ренис Таргариен, Рис Ифанс в ролята на Ото Хайтауър, Стив Тусен в ролята на Корлис Веларион, Фабиен Франкъл в ролята на Кристън Коул и Том Глин-Карни в ролята на Егон Таргариен.

Към тях се присъединяват Том Тейлър в ролята на лорд Крегън Старк, Клинтън Либърти в ролята на Адам от Хъл, Джейми Кенна в ролята на сър Алфред Брум, Киран Бю в ролята на Хю Хамър, Том Бенет в ролята на Улф и Винсънт Реган в ролята на сър Рикард Торн. Другите новодошли са Абубакар Салим като Алин от Хъл, Гейл Ранкин като Алис Ривърс, Фреди Фокс като сер Гуейн Хайтауър и Саймън Ръсел Бийл като сер Саймън Стронг. Актьорският състав включва още Соноя Мизуно, Хари Колет, Фийби Кембъл, Бетани Антония, Фия Сабан, Джеферсън Хол и Матю Нийдъм.

Втория сезон на "Домът на дракона" излиза на 17 юни по MAX.

Всичко, което знаем за втория сезон на "Домът на дракона"

Вижте повече

Всичко, което знаем за втория сезон на "Домът на дракона"

Сериалът "Домът на дракона" ще се върне с още повече екшън, драма и дракони през лятото на 2024. Ето всичко, което знаем за втория сезон на...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът на дракона , Домът на дракона , House of the Dragon , Стрийминг , HBO MAX

Първи тийзър на DUNE: PROPHECY

"Домът на дракона": Нов трейлър разкрива епичната битка за Железния трон

“Властелинът на пръстените: Пръстените на властта” се завръща през август

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има