Лица Други Актуално Други

Мейзи Уилямс разкри дали би се завърнала в ролята на Аря Старк

Добави коментар

Звездата от "Игра на тронове" Мейзи Уилямс разкри дали би изиграла ролята на Аря Старк в бъдещ спиноф.

© Depositphotos

В интервю за GQ Уилямс беше попитана дали някога би се завърнала в света на "Игра на тронове". Въпреки че не го изключва, тя не забравя да каже, че в момента не се работи по такова завръщане.

“Не казвам, че това никога няма да се случи, но не го казвам и в това интервю, за да може всички да кажат: “Идва спин-оф! Защото не е така. Трябва да дойде подходящото време и подходящите хора. Трябва да е точното време в контекста на всички останали спин-офи и вселената на "Игра на тронове”… Трябва да е подходящото време за мен.”
"Не мисля, че е здравословно [да ми липсва], защото го обичах", каза Уилямс за сериала, който приключи след 10 години през 2019. "Гледам на него с такава обич и с такава гордост. Но защо бих искала да се чувствам тъжна за най-великото нещо, което някога ми се е случвало? Не искам да го свързвам с чувство на болка".

В интервюто Уилямс разкри още, че през тийнейджърските си години е изпитвала "неприязън" към емблематичната си героиня.

Фентъзи сериалът на HBO, адаптиран по поредицата романи на Джордж Р.Р. Мартин "Песен за огън и лед", продължи осем сезона от 2011 до 2019. "Игра на тронове" държи рекорда за най-много награди Emmy за драма и макар че осмият сезон се оказа противоречив, мнозина все още го смятат за един от най-великите телевизионни сериали, създавани някога. Аря Старк беше една от най-популярните героини в сериала.

HBO разработва още три сериала в света на “Игра на тронове”

Вижте повече

HBO разработва още три сериала в света на “Игра на тронове”

HBO работи по още три предистории на “Игра на тронове”.

През август отново ще можем да се потопим в света на "Игра на тронове" в новия сериал „Домът на дракона“. Базиран на романа “Огън и кръв“ на Джордж Р. Р. Мартин, сериалът се развива 200 години преди Аря Старк да се роди. Очаква се шоуто да се фокусира върху разрушителната гражданска война „Танцът на драконите“, която разкъса кралското семейство и води до края на драконите. Във водещите роли влизат Пади Консидайн, Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д’Арси, Стив Тусен, Ив Бест, Соноя Мизуно, Фабиен Франкел и Рис Ифанс.

Домът на дракона с премиера в България  на 22 август в HBO Max

Вижте повече

Домът на дракона с премиера в България на 22 август в HBO Max

Дългоочакваната премиера на оригиналната драма на HBO „Домът на дракона“ е насрочена за 22 август в новата стрийминг платформа HBO Max у нас.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мейзи Уилямс , Игра на тронове

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има

Питър Клафи и Декстър Сол Ансел в предистория на „Игра на тронове“

"Рицарят на седемте кралства" галопира към HBO през 2025

HBO разработва сериал за завладяването на Вестерос от Егон Таргариен

HBO представи първия трейлър на втория сезон на "Домът на дракона"