Лица Други

Впечатляващият екшън „G.I. Joe: Змийски очи" - от днес в кината

Добави коментар

От днес, 23 юли, само в кината ще се запознаем с историята на един от най-известните и обичани от феновете герои от популярния франчайз G.I. Joe. Вдъхновен от комикса Тихата интерлюдия на легендарния Лари Хама, G.I. Joe: Змийски очи ни отвежда във времето преди Змийски очи (Хенри Голдинг) да се превърне в емблематичния воин, когото познаваме днес.

Със забележителен екшън и бойна хореография, както и с несравнимия дух на Япония, филмът ще предложи вълнуващо изживяване както на феновете, така и за тези, които за първи път се запознават с вселената на G.I. Joe.

Станал свидетел на смъртта на баща си като невръстно момче, Змийски очи (Хенри Голдинг, Crazy Rich Asians, Последната Коледа) води самотно съществуване, движен единствено от желанието за отмъщение. Когато спасява живота на Томи – наследника на древен японски клан, наречен Арашикаге, Змийски очи получава шанс да поеме по нов път. Томи отвежда Змийски очи в Япония, където, въпреки че е външен човек, Арашикаге го приемат в редиците си и го обучават да бъде нинджа-воин, като същевременно му дават нещо, за което той копнее: дом, цел и усещане, че е намерил своето място, за първи път в живота си.

Кланът Арашикаге, заедно с техните съюзници G.I. Joe, са пазители на мира в Япония от стотици години и имат нужда от воини като Змийски очи, за да спрат най-голямата терористична организация в света – Кобра. Но когато тайни от миналото на Змийски очи излизат наяве, неговата чест, лоялност и братско приятелство с Томи ще бъдат поставени на изпитание.

G.I. Joe: Змийски очи атакува кината, IMAX и 4DX от 23 юли.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: G.I. Joe: Змийски очи