Лица Други Актуално Други

Тази Коледа се завръщаме в Матрицата!

Добави коментар

Една от най-култовите поредици, преобърнала напълно представите за жанра, се завръща на голям екран! Години след като Нео победи „Матрицата“, отново ще трябва да последва белия заек, за да разбере коя реалност е истинската.

Режисьорът визионер Лана Уашовски представя дългоочаквания четвърти филм от революционната поредица, която преобърна представите за жанра. Филмът отново ще събере на голям екран Киану Рийвс и Кери-Ан Мос в най-култовите им роли – Нео и Тринити.

С “Матрицата: Възкресения” се завръщаме в свят с две реалности: едната, на обикновеното ежедневие и другата, с това което се случва отвъд него. За да разбере дали неговата реалност е истинска, Томас Андерсън ще трябва още веднъж да избере да последва белия заек. А ако Томас… Нео… е научил нещо през всичките тези години то е, че макар изборът да е илюзия, той е единственият път извън – или в – Матрицата. Това, което Нео не знае е, че Матрицата е по-мощна, по-защитена и по-опасна от всякога. Дежавю.

Във филма се завръщат Киану Рийвс, Кари-Ан Мос и Джада Пинкет Смит, които се превъплъщават в емблематичните си роли на Нео, Тринити и Ниоба. Ламбърт Уилсън и Даниел Бернхард също се завръщат в злодейските си роли на Меровингите и агент Джонсън.

Към тях се присъединяват новодошлите във франчайза Приянка Чопра Джонас, Джесика Хенуик, Нийл Патрик Харис, Тоби Онвумере, Кристина Ричи и Яхия Абдул-Матин II.

Тази Коледа се завръщаме в Матрицата! Очакваме новия филм от една от най-успешните и култови поредици в кината и IMAX от 22 декември.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър