Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.169, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Нефес решава да разкаже историята си по радиото, за да даде сили на останалите жени, които са насилвани и не смеят да говорят за това. Нюлюфер се опитва да разбере от Мелек, какво е направил Генджо с нея. Но, Генджо прекъсва разговора им, защото ги подслушва и не иска Нюлюфер да разбере, какво е причинил на дъщеря ѝ. Какво е причинил Генджо на Мелек? Разберете още какво ще се случи в епизод 169 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 26 октомври 2023 по Diema Family от 21:00 часа.

Тахир, Нефес

Тахир, Нефес

© Ти разкажи, Черно море

В епизод 168 на „Ти разкажи, Черно море“ Ийт бяга от къщи, когато разбира, че Тахир го е преместил в друг клас. Генджо се оказва по-голям психопат от Ведат.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 169 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 26 октомври 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Нюлюфер се опитва да разбере от Мелек, какво е направил Генджо с нея. Но, Генджо прекъсва разговора им, защото ги подслушва и не иска Нюлюфер да разбере, какво е причинил на дъщеря ѝ.

Хазан посещава майка си и сестра си и забелязва, че те крият нещо от нея

Нефес идва при Есма и двете разговарят за жените, които търпят побоищата на мъжете си и не казват на никого за това. Нефес решава да се вземе в ръце и да разкаже на всички своята история, за да даде сили на другите жени, които са преживели или преживяват това, което тя е преживяла. Дали Тахир ще одобри решението ѝ?

Фикрет се обажда на Тахир и му казва да държи Мурат далече от Генджо. Нефес разказва на Асие и Сание за решението си. Тя иска да разкаже историята си по радиото. Сание е против, защото се страхува, че хората ще я одумват.

Генджо прави Мурат шеф на транспортна компания

Генджо прави Мурат шеф на транспортна компания

© Ти разкажи, Черно море

Мурат се среща с Генджо и му признава, че му е омръзнало да му гостува. Мурат го моли да му каже какво ще прави. Генджо му отговаря, че ще направи Мурат шеф на транспортна компания, която се занимава с превози от Русия.

Мурат пита какво превозват. Генджо го уверява, че всичко е напълно законно: те се занимават с превоз на зърнени храни. Мурат трябва да контролира превозите и да ги придружава до Истанбул.

Генджо също така ги информира, че утре ще дойде нотариус, за да прехвърли пълните права върху автомобила на Мурат.

Тахир, Нефес

Тахир, Нефес

© Ти разкажи, Черно море

Нефес казва на Тахир, че Тюркян е дошъл да ги види и им е казал, че Мурат е станал шофьор на Генджо. Тахир разказва, че се е срещнал с Мурат в хотела.

Тахир смята, че сега не бива да се оказва натиск върху Мурат, тъй като брат му го е унижил.

Психопатът Генджо

Психопатът Генджо

© Ти разкажи, Черно море
Генджо наблюдава Мелек от кабинета си.

Нюлюфер влиза в стаята на дъщеря си. Мелек се извинява на майка си, обяснявайки, че се е уплашила, в момента, в който той го е направил....

Нюлюфер пита какво е направил Генджо с нея. Какво?

Генджо, след като чува разговора между двете жени, влиза в стаята на доведената си дъщеря и прекъсва разговора им. Нюлюфер пожелава лека нощ на дъщеря си и отива в стаята си.

Генджо се приближава до доведената си дъщеря и я пита:

- Няма да ме разочароваш, нали? Да сме семейство означава да спазваме определени правила. Всичко, което се случва у дома, трябва да остане в рамките на този дом и в никакъв случай не можеш да разказваш нищо на никого. Особено на Хазан. Не би изложил на риск любовта и доверието ми към теб, нали?
- Да.
- Това е добре. И не само на Хазан. Това не трябва да се казва на никого, без изключение. Лека нощ, моя Мелек.

Щом Генджо си тръгва, Мелек с треперещи ръце взема ключа за вратата, които е скрила в шкафчетото си и заключва вратата на стаята си.

Сутринта Генджо слиза на закуска и нарежда на Мелек да не излиза от къщи днес, а да се упражнява малко върху цигулката. Момичето не смее да се противопостави на доведения си баща.

Тахир и Мустафа водят синовете си в спортния клуб в Трабзон.

Тахир и Мустафа водят синовете си в спортния клуб в Трабзон.

© Ти разкажи, Черно море

Мурат и Тахир решават да прекарат деня със синовете си. Асие се притеснява дали съпругът ѝ ще успее да се справи с бебето. Нефес напомня на Асие, че самата тя мрънка, че Мустафа не прекарва достатъчно време със сина си.

Тахир и Мустафа водят синовете си в спортния клуб в Трабзон. Ийт разглежда с интерес наградите на местните спортисти. Футболист от Трабзон се приближава до тях и дава на Ийт топка с автограф.

Нюлюфер, Мелек

Нюлюфер, Мелек

© Ти разкажи, Черно море

Мелек превързва ръката на майка си. Нюлюфер моли дъщеря си да не ядосва Генджо, защото мъжът е способен на много неща. Нюлюфер е сигурна, че ако не ядосват Генджо, всичко ще бъде наред. Мелек с горчивина отговаря, че ако само това беше така. Нюлюфер моли дъщеря си да ѝ разкаже какво е направил Генджо с нея. Вместо да отговори, Мелек пита дали Генджо е способен да ги убие. Нюлюфер навежда глава и отговаря, че и окото му няма да мигне. Нюлюфер признава на дъщеря си, че много се страхува от Генджо, но най-много се страхува за Мелек.

© Ти разкажи, Черно море

Хазан пристига в дома на Генджо и забелязва превързаната ръка на майка си. Хазан настоява за обяснение какво се случва в къщата. Нюлюфер спокойно отговаря, че Хулия е забравила гореща тава за печене, а тя я хванала и си е изгорила ръката. Хулия излиза на терасата. Хазан казва на майка си, че се притеснява за това, което се случва с тях. Хулия се намесва в разговора и обяснява на Хазан, че майка ѝ е хванала нагорещена маша и си е изгорила ръката. Хазан поглежда майка си подозрително и я моли да уточни дали е изгорила ръката си с машата или с тавата за печене. Нюлюфер обяснява, че е казала на Генджо, че е изгорила ръката си с маша, за да не ругае Хулия. Хулия не е знаела това и затова е помислила, че всъщност се е изгорила с машата.

Хазан предлага на Мелек да отиде във фермата, за да провери коня си. Нюлюфер ѝ напомня, че Генджо е забранил на Мелек да напуска къщата. Хазан не вижда нищо лошо в това Мелек да се разходи със сестра си, при това във фермата на Генджо.

Есма, Нефес

Есма, Нефес

© Ти разкажи, Черно море

Нефес се среща с Есма и ѝ казва, че вчера е видяла Генджо, когато в къщата на Хазан уплашена е дошла сестра ѝ, а след нея и доведеният им баща Генджо. Макар че Генджо се опитвал да бъде учтив, по погледа му е разбрала всичко. Нефес уверява Есма, че тя би разпознала този поглед навсякъде.

Нефес се чуди какво могат да направят, за да помогнат на момичето.

Есма обяснява, че докато няма оплакване от Мелек, не могат да направят нищо. По правило жените, които преживяват домашно насилие, мълчат за това.

Есма обяснява, че има фонд за подпомагане на жени, който се нарича "Бяла орхидея". Този фонд е създаден, за да помага на жени, които са се сблъскали с насилие. Тя е била поканена в радиопредаване и там е била поканена и една от жените, които са били подложени на насилие. Но жената отказала, като казала, че се срамува. Нефес й предлага да се яви по радиото и да разкаже всичко, през което е преминала. Есма благодари на Нефес, вярвайки, че това, което тя прави, е много важно за много жени.

Хазан, Мелек

Хазан, Мелек

© Ти разкажи, Черно море

Хазан и Мелек пристигат във фермата. Конярят пита Мелек дали е виждала сина му Митин. Мелек поклаща глава. Хазан се чуди какво се е случило. Конярят им казва, че Митин е направил грешка, за която г-н Генжо го е наказал. Вече са минали четири дни, но момчето никъде не може да намерят.

Хазан и Мелек яздят на един кон. Мелек се гушка в сестра си и признава, че сега е много щастлива и е забравила всичко. Хазан нежно пита сестра си какво се опитва да забрави. Мелек избягва отговора.

Тахир, Нефес

Тахир, Нефес

© Ти разкажи, Черно море

Нефес казва на Тахир, че иска да се появи по радиото и да разкаже какво е преживяла, за да даде на останалите жени кураж. Нефес обещава, че няма да каже името си и ще се представи като Синия лъв. Нефес е уверена, че ще бъде надежда за много жени. Тахир одобрява решението на съпругата си.

Фатих казва на Тахир, че брат му Мустафа няма да го остави на мира.Тахир се чуди къде живее Мурат. Фатих му казва, че Мурат живее в огромен хотел. Фатих признава, че има лошо предчувствие, че брат му може да направи нещо нередно. Тахир решава да се срещне с Мурат.

Джемил, Генджо, Фикрет

Джемил, Генджо, Фикрет

© Ти разкажи, Черно море

Генджо пристига на пристанището. Един от мъжете му подава плик, в който има снимки на Нефес. На пристанището пристигат и Джемил и Фикрет.

Мурат пристига на пристанището. Охраната на Генджо му съобщава, че шефът е на среща. Мурат дава нареждане колата му да бъде паркирана.

Джемил съобщава на Генджо, че корабите са готови да изпратят оръжията в Истанбул. Фикрет обяснява, че ще организира всичко в Истанбул, за да продължи изпращането на оръжията в чужбина. Фикрет се чуди кой ще закара оръжията до Истанбул. Генджо споменава Мурат, а Фикрет отговаря, че това е негов човек, на когото той има голямо доверие.

Фикрет и Джемил си тръгват. Генджо казва на Джемил, че Нюлюфер е поканила Мерджан на чай. Джемил обещава, че Мерджан ще дойде да ги види още днес.

Фикрет забелязва Мурат на пристанището и се обажда на Тахир, за да го помоли да дойде в корабостроителницата на Генджо. Тахир не разбира за какво. Фикрет му съобщава, че Мурат е тук, и го съветва да го държи далеч от работите на Генджо.

Асие подкрепя Нефес, но Сание не одобрява решението на снаха си,
Асие подкрепя Нефес, но Сание не одобрява решението на снаха си,
© Ти разкажи, Черно море

Нефес се прибира вкъщи и казва на Асие и Сание, че е решила да се яви в радиопредаване и да разкаже историята си.

Асие подкрепя Нефес, но Сание не одобрява решението на снаха си, опасявайки се, че хората веднага ще започнат да я обсъждат.

Тюркян, Мерджан
Тюркян, Мерджан
© Ти разкажи, Черно море

Джемил се обажда на Мерджан и ѝ съобщава, че Нюлюфер я кани на чай. Тюркян не разбира как може да се пие чай по време на свещения месец Рамазан. Мерджан покорно се подчинява на волята на баща си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.206, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.205, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.204, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.203, (Diema Family) - какво ще се случи...