Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.146, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

След като Нефес сваля товара от плещите си на гроба на Ведат, Тахир я води на разходка с яхта. Нефес признава, че е знаела, че тези щастливи дни ще дойдат за тях, но не е мислела, че ще е толкова скоро. Вижте какво ще се случи в епизод 146 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 25 септември 2023 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 145 на „Ти разкажи, Черно море“ Сание иска прошка от Тахир и Нефес. Също така казва на Назар, че довечера ще отидат у тях, за да поискат ръката ѝ.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 146 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 25 септември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Мустафа отива при Джемил и му съобщава, че тази вечер ще дойдат да поискат ръката на Назар.

След като Нефес сваля товара от плещите си на гроба на Ведат, Тахир я води на гроба на лудия Тахир и Сакине.

Асие и Мустафа се карат, а Есма и Али дават съвет на Мустафа как да се сдобри с жена си.

ахир и Нефес се отправят на разходка с яхта. Нефес признава, че е знаела, че тези щастливи дни ще дойдат за тях, но не е мислела, че ще е толкова скоро.

Сание решава да отиде да поиска ръката само с Мурат и Осман.

Мустафа пристига на пристанището при Джемил и му съобщава, че тази вечер ще дойдат да поискат ръката на Назар.

Джемил напомня, че момичетата, които престъпват думата на баща си, не бива да бъдат ухажвани.

Мустафа възнамерява да спази традицията и уверява, че тази вечер те ще се изправят на прага на къщата му.

Дали Джемил ще ги пусне в дома си, или ще ги отпрати, зависи от него.

Нефес носи на Фикрет лечебна супа. Фикрет благодари на Нефес, а след
 това моли Тахир да държи под око жена си и сина си, да не ги оставя 
сами дори...
Нефес носи на Фикрет лечебна супа. Фикрет благодари на Нефес, а след това моли Тахир да държи под око жена си и сина си, да не ги оставя сами дори за минута.

Приближавайки се към гроба на Ведат, Нефес моли Тахир да я остави сама. Щом Тахир отива до колата, Нефес казва:

- Не че не ти се полага молитва, но никой дори и цветя върху гроба ти няма да поднесе. Да, на твоя гроб няма да израсне нито едно цвете. Винаги си казвал, че каквото си харесаш, каквото си поискаш, е твое. Харесва ли ти гроб, Ведат Сояр? Точно такъв, какъвто си го искал. Проклинах те за всяка сълза, която падаше от очите на сина ми. Проклинах те за всичко, което взе от мен. От нас. Вярвах, че това мъчение ще свърши. Никога не съм мислила, че собственият ти баща ще те убие. Сега вече те няма. Любимият ми човек и аз ще бъдем много щастливи. Свалям този товар от плещите си. Погребвам го. Няма да си спомням за теб, дори да те проклинам. Няма да омърся нито една минута от живота си с теб. Сега ще бъдеш наказан пред Бог и ще отговаряш за всичко.

Тахир се приближава до Нефес и ѝ подава ръка. Нефес моли да посетят гроба на родителите му.

Джемил се връща вкъщи и настоява Тюркян да се обади на Калели и да им каже да не са посмели да идват в дома му. Джемил забелязва Назар и ѝ напомня, че тя е напуснала тази къща въпреки неговата забрана. Назар казва, че е направила грешка. Джемил е категоричен, че сега Назар трябва сама да плати за грешката си.

Джемил избутва дъщеря си през вратата и забранява на Тюркян и Мерджан да допускат Назар до дома му.
Нефес и Тахир пристигат на гроба на Сакине. След като прочита молитва пред надгробната плоча, Тахир признава, че жената е чужда за него. Той не я познава.
- Не съм загубил майка си. Не може да загубиш някого, чиято липса не усещаш.
- Колко добре го каза: никога не си усещал липсата ѝ. Сание може да е направила нещо ужасно, но е направила и добри неща. Тя никога не ти е позволила да почувстваш липсата на майка си. Можеше да ти каже, че родителите ти са мъртви и тя просто те е отгледала. Но не го е казала, за да не преживееш болката, която преживяваш сега.
- Нефес, казах ти, че ще излекувам всичките ти рани.
- И ти го направи.
- Оказа се, че имам рани, за които не знаех, че имам, но ти ги излекува.

Асие пита Мустафа как Джемил е приел новината, че довечера ще отидат да поискат ръката на Назар. Мустафа ѝ казва, че Джемил го е прогонил и пита Асие, къде е майка му. Асие не знае къде е свекърва ѝ, но е изненадана от промените в нея. Тя се е променила на 360° изведнъж.

Мустафа поправя Асие, че това не е 360°, а 180°. Асие се обижда, мислейки, че съпругът ѝ я смята за необразована.

На път за вкъщи Нефес казва на Тахир, че сега ще започнат живота си отначало. Тахир внезапно обръща колата, а Нефес изненадано пита къде отиват, а Тахир отговаря, че за да започнат всичко отначало.

Тахир води Нефес на пристанището. Нефес отказва да слезе от колата, но Тахир издърпва Нефес на ръце и я отнася до яхтата. Нефес и Тахир излизат с яхтата в открито море.
Сание идва да види Осман, а той обяснява, че семейството се нуждае от време, за да ѝ прости греха. Сание е съгласна с него, но не разбира какво трябва да направи. Съветът на Осман е да изчака, да чака упорито и търпеливо.

Сание моли Осман да отиде с нея вечерта в къщата на Дагдевирен, за да поискат ръката на Назар. Сание обяснява, че ако отиде с Мустафа или Тахир, Джемил ще се опъне, но ако тя отиде с него, Джемил поне няма да ги прогони. Осман обещава да дойде у тях вечерта.

Тахир и Нефес се отправят на разходка с яхтата. Нефес признава, че е знаела, че тези щастливи дни ще дойдат и за тях, но не е предполагала, че ще е толкова скоро.

Тахир се усмихва топло и я хваща за ръка, като я уверява, че са изминали дълъг път заедно и заслужават цялото щастие.

За момент двамата се замислят за това, което са преживели в миналото, за трудния път, който са изминали. Тахир казва на Нефес, че никога не е спирал да вярва в тяхната любов и в това, че могат да преодолеят всяко препятствие. Той изразява благодарността си към Нефес за нейната непоколебима подкрепа и сила по време на нелекия им път.

Нефес му отвръща с благодарност за това, че Тахир е до нея. Тя признава, че дори и в най-трудните моменти от връзката им не е губила надежда, че един ден нещата ще се оправят. Тя признава, че за нея е много приятно, когато щастливите дни идват по-рано от очакваното, и цени всеки миг, който могат да прекарат заедно.

Докато продължават разходката си с яхта, Тахир и Нефес се наслаждават на спокойната обстановка, че са заедно, и се радват на новооткритото си щастие.

Али и Есма пристигат в къщата на Калели и забелязват, че Асие е възмутена от съпруга си. Мустафа признава, че има сериозен проблем: Не е достатъчно романтичен. Али се опитва да даде съвет на Мустафа, но Есма съветва Мустафа да не слуша Али, защото той има същите проблеми.

Есма обяснява на Мустафа, че жените, особено тези, които наскоро са родили, смятат, че са станали некрасиви. Те смятат, че са напълнели и не могат да отслабнат, което понижава самочувствието им. Али предлага на Мустафа да заведе съпругата си на ресторант.

Сание се връща вкъщи и съобщава на Мустафа, че е решила да отиде да сватосва Назар, заедно с Мурат и баща му Осман. Никой от синовете ѝ няма да ходи при Джемил. Мустафа не разбира защо не може да отиде да поиска ръката на Назар.

Сание обяснява, че ако Джемил види него или Тахир на прага на къщата си, веднага ще ги отпрати, но не може да откаже на Осман.


Есма казва на Мустафа, че тъй като има свободна вечер, може да покани Асие на ресторант.

Мустафа влиза в стаята и вижда, че съпругата му все още е обидена. Мустафа моли съпругата си да се приготви, вечерта ще отидат на романтично място. Асие се чуди кой ще се грижи за сина им. Мустафа изпада в ступор. Асие упреква съпруга си, че я е поканил на романтична вечеря, но не е помислил кой ще се грижи за сина им.

Мустафа се ядосва и ѝ напомня, че в къщата им има кой да се грижи за детето. Асие отмята кичур коса и обещава да е готова до вечерта.
Нефес и Тахир се връщат на пристанището. Мустафа се обажда на Тахир и го моли да се прибере бързо.
Нефес и Тахир се връщат на пристанището. Мустафа се обажда на Тахир и го моли да се прибере бързо.
В това време Назар седи под прозорците на бащината си къща. Тюркян и Мерджан наблюдават Назар през прозореца. Тюркян моли съпруга си да не бъде упорит и му казва, че дъщеря им цял ден е седяла под прозорците на дома.

Джемил е уверен, че Назар не е последвала любовта си, а упоритостта и празните си амбиции. Тя е направила своя избор.

- Отсега нататък тази врата е затворена за това момиче. Затворена завинаги!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.196, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.195, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.194, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.193, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.192, (Diema Family) - какво ще се случи...