Архив Survivor

Survivor: Островите на перлите - жените срещу мъжете в Мого Мого

Добави коментар

Довечера в Survivor: Островите на перлите - жените срещу мъжете в Мого Мого. Мъжете в Пачека - роби на жените в племето.
Survivor: Островите на перлите
Отношенията между участниците в Мого Мого са пред тотален разпад. Усетили накъде отиват нещата, Вънов и Гавазов споделиха в интервюта, че дните им в играта са преброени и че са тотално изиграни от жените. За положението си те най-много обвиниха малката Силвия и отстъпника и любимец на жените в племето Спас. Вънов дори си позволи доста цветущ изказ и на няколко пъти нарече мотористката „тъпа”.

В лагера на Пачека пък мъжете заявиха, че са се превърнали в роби на жените. Али и Иван открито обвиниха амазонките си, че не правят нищо – напротив – мъжете изцяло им слугуват. Иван без да се замисли сподели, че всъщност жените се опитват да предложат единствено секс тогава, когато няма какво друго да измислят в екстремна ситуация.
Въпреки разногласията двете племена бяха твърдо решени да спечелят предстоящата игра .

За да сторят това, те трябваше отново да преминат през няколко етапа. В първия – по двама участници от племе трябваше да бъдат пренесени на кокили от една платформа във водата върху друга. След като двамата играчи от племе преминат върху втората платформа, цялото племе трябваше да се качи върху трета, която беше най малка от всички.

Отново стратег на Пачека беше Николай, подпомогнат от Гергана. Тя и Яна преодоляха първия етап от играта безпрепятствено, докато Силвия Радулова и Галина се забавиха доста. Това даде непреодолима преднина на Пачека, които само за около 7-8 минути успаха да преминат през всички препятствия и да финишират първи. Така те изпратиха Мого Мого на пореден племенен съвет. Веднага след играта в лагера на зелените дойде време за равносметка. Четирите жени в племето се събраха и обсъдиха положението.

Всички стигнаха единодушно до извода, че Гавазов е най-големият интригант в играта и че Галина е допуснала грешка, като го е предпочела при образуването на племената. Нещо повече – тя каза, че съжалява, че не е избрала Мартинов, а веднага след това Силвия Димитрова сподели, че той е наистина достоен за уважение. Малката Силвия най-накрая призна, че е гласувала срещу Галя и й се извини като каза, че вече няма да слуша мъжете в племето.

Survivor: Островите на перлитеВсички жени в племето са на мнение, че всъщност те са мъжете в племето, а Вънов, Гавазов и изгонените Лъчо и Димитър са само интриганти. В крайна сметка жените си дадоха сметка и кой стои зад изгонването на Козела. Галина призна, че всъщност Гавазов е предал Силвия Радулова за това, че мотористката е гласувала срещу нея.

Въпреки че обвиненията срещу Вънов и Гавазов бяха тежки, касапинът се превърна в герой, след като успя да намери специален карибски мед, правен от местни мушици и така нахрани племето за пореден път.

Единствен, който храни Пачека, пък се оказа Иван. Келнерът от Родос обаче е вече видимо подразнен от мързела на жените и на няколко пъти каза, че те не правят абсолютно нищо, след като той готви, а Мартинов строи. Освен домакинската работа Иван вече има и друга занимавка – привличането на Янита към коалицията му с Али, Ваня и Гери. В интервю варненката сподели, че той е един празноглав мачо, а той – че тя му е нужна в коалицията и че я харесва като играч. Още една интрига излезе в лагера на Пачека – от интервю стана ясно, че Мартинов е заявил намерението си да заведе Здравко до финала.

Бащата на близначките призна това пред бившия национал, който реагира много люто и сподели, че няма нужда от водач и че не се интересува от интригите на Николай, а просто го уважава заради възможностите му. Така в лагера на Пачека вече всички се разделиха на няколко групи.

Тази вечер в Survivor: Островите на перлите Мого Мого ще се изправят в битка за личен имунитет, а след това ще се нахвърлят един срещу друг в един от най-интересните племенни съвети, след който още един ще напусне оцеляването.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor

Сбъдват ли се големите надежди в Survivor - понеделник вечер от 21:30 часа по bTV