Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.114 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Кая, новият изпълнителен директор на компанията на Халит пристига, а това много притеснява Ендер. Зайнеп е много объркана, когато разбира, че Алихан е приел, че тя ще се омъжи за Дюндар. Вижте още какво ще се случи в епизод 114 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 11 януари 2022 (вторник) по bTV.

В епизод 113 на турския сериал „Опасно изкушение“ Зайнеп разбира, че Алихан е решил да замине. Зехра и Кемал се развеждат. Йълдъз отново прави гаф пред Халит, но много умело овладява ситуацията.


НА КРАТКО какво се случва в 114 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 11 януари 2022 (вторник) по bTV

Алихан, Хакан, Джанер и Емир отиват на ергенското парти на Дюндар. Заради една песен става бой и компанията на Дюндар попада в полицията, но адвокатът на Алихан ги спасява. На другия ден Дюндар благодари на Алихан.

Ендер отива на бизнес вечерята, което ядосва Халит.

Йълдъз също организира моминско парти за сестра си. Но танцьорът, който Джанер ѝ намери е ужасен, а Халит изпада в шок, когато го вижда разсъблечен в хола на имението си.

Зайнеп споделя на Йълдъз, че е изненадана и много я боли, че Алихан така лесно е приел, че ще се омъжи за Дюндар.

Зайнеп признава на Алихан, че е объркана и не знае какво иска.

Мустафа разбира, че дъщеря му е омъжена за много богат мъж и решава да замине за Истанбул, но Асуман не може да го позволи и го наръгва с нож.

Ерим се връща в Истанбул с Кая, новият изпълнителен директор на компанията на Халит. Виждайки го Ендер казва на брат си, че е свършено с тях.

Ендер се притеснява, че Ерим се е сприятелил и сближил с Кая.

Йълдъз разбира, че баща ѝ е жив.


„Опасно изкушение“, еп.115 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.115 (bTV) – какво ще се случи...

Ендер се изправя срещу Кая и му казва да си замине от където е дошъл, защото не може да го укрива. Зайнеп е много объркана, защото...

Алихан, Джанер и Емир отиват в заведението, в което Дюндар прави ергенското си парти.

-Е какво ще кажеш, изненадах ли ви? – пита ги Дюндар.-Направо ни удари в земята – отвръща Джанер.
-Братко има клубове, къде има хубави момичета – подхвърля Емир. -Остави ги тези американски измишльотини, тук има една певица, която като запее те удря в земята – казва Дюндар, а Джанер го пита, какви песни ще слушат, това не е ли ергенско парти?! Дюндар му казва да се остави на неговите ръце и се обръща към Алихан, дали му харесва, а той му отговоря, че е великолепно.

Компанията е на градус, а Дюндар казва на Курбан да отиде и каже на певицата да изпее специално за тяхната маса „Обикнах едно божие създание“, но един мъж от съседната маса му казва, че няма цяла вечер, да слушат неговите желания… Дюндар побеснява и става бой в заведението.

„Без твоя поглед“, епизод 17 какво ще се случи?

Вижте повече

„Без твоя поглед“, епизод 17 какво ще се случи?

Ангустиас защитава Марина! Вижте какво ще се случи в епизод 17 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 11...

Ендер отива на бизнес вечерята, което ядосва Халит.

Халит отива в заведението, в което е бизнес вечерята му и изненадан вижда Ендер и я пита какво търси тук, а тя му отвръща, че е дошла за бизнес вечерята, защото вече е в управителния съвет и той не може да ѝ забрани да присъства. Халит ѝ казва да се държи прилично и да върне бижутата, които си е купила с парите на компанията, които Йълдъз я е видяла да си купува. Ендер му отвръща, че нищо не си е купувала, защото знае, че компанията е в затруднено положение и не трябва да вярва на глупачката Йълдъз.

На бизнес вечерята партньорите на Халит са очаровани от идеите на Ендер. Като остават сами Халит казва на Ендер, че каквото и да предлага първо трябва да се съветва с него, а тя му предлага да се пенсионира и остави тя да ръководи компанията.

Йълдъз  също организира моминско парти за сестра си. Но танцьорът, 
който  Джанер ѝ намери е ужасен, а Халит изпада в шок, когато го вижда 
разсъбле...

Йълдъз също организира моминско парти за сестра си. Но танцьорът, който Джанер ѝ намери е ужасен, а Халит изпада в шок, когато го вижда разсъблечен в хола на имението си.

В имението пристига танцьорът, който Йълдъз помоли Джанер да ѝ намери.

-Момичета, а сега изненадата, която си заслужихме – казва Йълдъз и загасва светлините, но е много изненадана, когато вижда грозноват и запъхтян мъж в работно облекло, с касетофон в ръка да влиза в къщата. -Правилно ли виждам – изумена е Йълдъз.
-Ще умра! Смених четири превозни средства, за да дойда – казва мъжът, който едва си поема въздух с пост терминал на врата си.

Зерин пита, кой е този човек, а Йълдъз казва, че сигурно е станала грешка.

-Коя е късметлийката тази вечер? – пита мъжът, а Йълдъз му отговоря, че е станала грешка. Мъжът вади бележката и чете: „Отиди на този адрес! Без пари в брой! Носи пост терминала“. Йълдъз му отвръща, че не е трябвало да чете всичко това, защото те се отказват от неговите услуги.

Мъжът е много разочарован, защото така си изкарва прехраната и това му е втората работа и моли Йълдъз, защото така си отглеждал децата. Тя му казва, че ще плати, но той ѝ казва, че така не става, защото той си изкарва парите с пот на челото и никога не би взел пари, без да покаже изпълнението си и пуска касетофона си.

Четирите момичета са изненадани, когато мъжът започва да се съблича.

-Како?! – моли Зайнеп сестра си да я отърве от мъжът, който се съблича по потник пред нея.-Зайнеп, не съм го направила нарочно – извинява се Йълдъз, която е много притеснена от това, което става, но мъжът продължава да с „шоуто“.

Зайнеп казва на танцьора, че Зерин е Зайнеп и той се насочва към нея, а Зерин му казва, че страда от сърце (много смешен момент).

-Още по-добре, защото сърцето ви ще живне – отговаря ѝ танцьора, който остава само по гащи и потник. Зерин моли за помощ, Зехра, която излиза в същия момент от стаята си, вижда танцьора, подпийнала им казва, че правят парти и не я викат, и започва да танцува в такт с полуголия мъж.-Не чувам викове, момичета! – казва мъжът и тръгва да си сваля долните гащи.
-Не го искахме, но добре се получи – казва Йълдъз на сестра си, които гледат как Зехра и Зерин се забавляват със странния стриптийзьор.
-Какво става тук? Кой е този Йълдъз? – ядосан пита Халит.
-Хикмет, господине, вашият танцьор – отговаря мъжът.
-Зерин, нима приляга на годините ти! Що за позор е това, Зерин! – ядосан е Халит, а тя му казва, че няма нищо общо.-Зехра, на теб разводът май не ти е помогнал – обръща се Халит и към дъщеря си.-Зайнеп, ти беше разумно момиче – казва Халит, а Зайнеп иска да се оправдае, но танцьорът пита Халит, дали може да се облече. Бесен Халит му казва да се облича и да се маха…
„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.5 (Diema Family)  какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.5 (Diema Family) какво ще се случи

Зайнеп отива на гроба на брат си и там отново случайно среща Мехди. Тя осъзнава, че той винаги се появява, когато тя има проблеми. Зайнеп взема...

Действието на филма се пренася в ареста и разбираме, че компанията на Дюндар от ергенското парти е арестувана…

Сутринта Джанер и Емир отиват при Зайнеп, а тя ги пита защо изглеждат така, а те ѝ отвръщат, че мъжете по-принцип се бият за момиче, а те са се сбили за една песен.

-Онзи не пусна песента, която Дюндар поиска и всички скочихме на бой – обяснява Джанер, а Зайнеп е много изненадана, защото е говорила с Дюндар, но той нищо не и е казал.-Алихан не беше ли с вас? – пита Зайнеп, а Емир и казва, че добре, че е бил той, за да ги измъкне от ареста.-Алихан е решил проб

лема, който Дюндар е създал, заради една песен, така ли? – пита невярваща Зайнеп.

Джанер казва, че Дюндар и Алихан са станали приятели, защото сега когато е с Елиф, но се усеща, че това е неприятно за Зайнеп и ги пита, дали не трябва да тръгват за работа?!

Емир го пита, а той дали няма да ходи на работа, а Джанер му отвръща, че ще ходи със сестра си на летището, за да посрещнат Ерим.

Зайнеп е изненадана да види Дюндар рано сутринта в офиса и го пита, какво прави тук, а той ѝ казва, че Алихан снощи му е направил голяма услуга, защото те са искала да се позабавляват, но сигурно е разбрала какво е станало и благодарение на Алихан никой не е подал жалба.

Зайнеп споделя на Йълдъз, че е изненадана и много я боли, че Алихан така лесно е приел, че ще се омъжи за Дюндар.

Зайнеп споделя на Йълдъз, че е изненадана и много я боли, че Алихан така лесно е приел, че ще се омъжи за Дюндар.

Йълдъз също идва в офиса при сестра си. Зайнеп споделя на сестра си, че в последно време само мисли за Алихан. Йълдъз ѝ отвръща, че тя знае, че не е влюбена в Дюндар, но сама е взела това решение. – Да, така е, но не знаех, че Алихан така лесно ще го приеме, дори се сприятели с Дюндар, а това я наранява и не може да издържа – казва Зайнеп, а Йълдъз ѝ казва, че има право и сигурно много я боли.

Йълдъз казва на сестра си, че има подарък за нея, а Зайнеп я пита, дали Халит е много ядосан, а тя се шегува, че и е връчил приз за заслуга към изкуството, и че всичко това е станало, заради Джанер, който тя помолила за услуга и моли сестра си, да му каже да не ѝ се мярка пред очите.

-Дай да го видя – казва Зайнеп на сестра си, която вади червена кутия от чанта си. Зайнеп много харесва бижуто, а Йълдъз ѝ казва да ѝ го върне, защото иска да ѝ го подари пред Зехра.

Зайнеп признава на Алихан, че е объркана и не знае какво иска.

След като Йълдъз си тръгва Зайнеп отива при Алихан и го пита, как толкова бързо е свикнал със ситуацията. Алихан ѝ казва, че след като толкова иска да се омъжи за друг да го направи, защото той го е приел.

-Алихан, аз не знам какво искам – отвръща му Зайнеп, което много изненадва Алихан и той я пита, какво означава това, а тя му казва, че е много объркана.-Няма защо да си объркана и върви при мъжа, когото избра и бъди щастлива!-Добре – отговаря му Зайнеп.
Мустафа разбира, че дъщеря му е омъжена за много богат мъж и решава да  замине за Истанбул, но Асуман не може да го позволи и го наръгва с нож.

Мустафа разбира, че дъщеря му е омъжена за много богат мъж и решава да замине за Истанбул, но Асуман не може да го позволи и го наръгва с нож.

Мустафа отива при Асуман, за да я пита къде работи Йълдъз, а тя му казва, че не знае, но ще я пита. Той се чуди, как може да си позволи да живее в такава къща?

Мустафа вижда снимка от сватбата Йълдъз и Халит и пита, дали дъщеря му е омъжена и кой е този възрастен мъж?! Мустафа принуждава Асуман да му признае, че Йълдъз е омъжена за Халит Аргун и той и е купил тази къща.

-Обади се веднага на Йълдъз и ѝ кажи, че баща ѝ ще отиде при нея! – заповядва Мустафа, а Асуман му казва, че няма да го направи.

Мустафа ѝ казва, че ще отиде да открие Йълдъз, а тя му отговаря, че му забранява да го прави. Мустафа я хваща за гърлото и заплашва:

-Аз убих единият без да ми мигне окото и няма да се поколебая да убия теб или дъщерите ти…-Разбрах – казва Асуман, която едва си поема въздух.

-Браво, ще ти звънна от Истанбул – казва Мустафа и тръгва да излиза, а Асуман взема ножа, с който преди малко режеше домати: -Мустафа, казах ти, че никъде няма да ходиш! – казва тя и го наръгва с ножа в корема.

-Боже, какво направих! – вайка се Асуман и се обажда на Йълдъз и ѝ казва, че трябва веднага да дойде.
Ерим се връща в Истанбул с Кая, новият изпълнителен директор на компанията на Халит.

Ерим се връща в Истанбул с Кая, новият изпълнителен директор на компанията на Халит.

Виждайки го Ендер казва на брат си, че е свършено с тях.

Виждайки го Ендер казва на брат си, че е свършено с тях.

Пренасяме се на летището, където Ерим казва на чичо си Кая, че много добре се е получило, че е летял с него, а той му казва, че ще се виждат доста често, защото той е новият изпълнителен директор на холдинга на баща му.

Отвън Халит чака сина си, а на разстояние от него виждаме Ендер и Джанер. – Погледни го, да не семе чумави, че стои далече от нас! - възмущава се Джанер. Ендер му казва, да не му обръща внимание…

Халит и Ендер виждат Ерим и му махат, но той спира и се обръща назад.

-Какво гледа? – чуди се Ендер и вижда как към сина ѝ се приближава мъж.-Това Кая ли е? – пита Джанер.-Той е, но какво прави с Ерим? – изненадана е Ендер.-Сине! – прегръща Халит сина си, а след това се поздравяват с Кая.

В същото време Ендер не помръдва и казва на брат си, че е свършено с тях!

-Како, защо замръзна? Това не е в твой стил? Какво става? Направи нещо, защото всички ще разберат – пита Джанер.-Мамо – втурва се Ерим към майка си.

Ендер идва на себе си и прегръща сина си.

Кая подава ръка на Ендер за поздрав и тя му подава своята, като го поздравява, а Ерим ги пита, дали се познават.

-Май на времето работихте заедно в компанията, нали? – пита Халит, а Ендер казва, че е така…

Халит им казва, че тази вечер ще направи парти за Ерим и ги кани да дойдат, а Ендер веднага се съгласява, но след това е доста замислена, когато Халит пита Кая, че нали и той ще дойде...

Разбираме, че нещо се е случило в миналото между Кая и Ендер, защото Ендер го гледа много притеснено.

В колата Халит казва на Ерим да не споменава на пред сестра си името на Кемал, а в същото време Йълдъз му се обажда притеснена и му казва, че майка ѝ е наръгала някой, но не е могла да разбере кой.

-Халит, трябва да отида при нея! Да направим нещо! Моля те, побързай – притеснена е Йълдъз, а Халит ѝ казва, че ще подготви хеликоптера и ще се обади на един познат в участъка и ще отидат заедно.
"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 58

Вижте повече

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 58

Вижте какво ще се случи в епизод 58 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 11 януари 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Ендер се притеснява, че Ерим се е сприятелил и сближил с Кая.

Ендер и Джанер се прибират вкъщи, а Джанер пита сестра си, дали е добре, а тя му казва, че се чувства така, все едно я е прегазил камион.

-Откъде се появи, този Кая?! – пита Джанер.-Не знам, но ще трябва да го виждам всеки ден – притеснена е Ендер, а Джанер ѝ казва, че Кая въобще не се е променил.

Ендер му казва, че това не е хубаво, а Джанер и казва, дали не прекалява, че човек наистина е изненадан, когато види старата си любов, но нейното е прекалено!

-Джанер, той не е просто едно бивше гадже! Ти, не помниш ли, какво стана? – ядосва се Ендер. Джанер ѝ отвръща, че е бил млад и нищо не е разбирал, спомня си, че са били много влюбени, но семейството му не я е искало…-А сега си спомням! Кая те вкара в компанията като секретарка на Халит, а след това би шута на Кая и се насочи към големия шеф – спомня си още Джанер, а Ендер му казва, че е направила каквото трябва, защото с Кая са нямали бъдеще.-Халит знаеше ли, за вашата връзка?-Джанер, ако знаеше, дали щеше да се ожени за мен? Връзките в компанията бяха забранени! Никой не знаеше! – дразни се Ендер.

Джанер казва на сестра си, че не разбира, дали се страхува, че Халит може да научи за това? Ендер му отговоря, че след толкова години, никой не може да ѝ държи сметка!

-Добре! Тогава няма проблем! Просто не говори с Кая и готово – предлага Джанер, а Ендер му отвръща, че не иска да вижда Кая около себе си.-Не разбирам защо, како? – любопитен е Джанер.

Ендер му отговоря, че е зарязала Кая, заради Халит и е възможно все още той да и е ядосан, и да иска да си отмъсти!

Джанер казва на сестра си, че мисли, че тя крие нещо от него. Ендер му отговоря, че не крие, но иска Кая да си замине час по-скоро, а и не разбира как Кая и Ерим са се сближили така бързо?!

-Защо се изненадваш знаеш, че Ерим обожава да говори с възрастните – казва Джанер, а тя му отвръща, че не иска синът ѝ да си общува точно с Кая.
Йълдъз разбира, че баща ѝ е жив.

Йълдъз разбира, че баща ѝ е жив.

Действието на сериала се премества в Бурса в полицейския участък, където Йълдъз пита полицейския началник какво ще стане с майка ѝ, дали ще отиде в затвора, а той ѝ казва, че майка ѝ е признала, че го е наръгала при самозащита.

-Г-н комисар, кой е мъжът? – пита Халит.-Мустафа Йълмъз!

Халит пита Йълдъз, дали го познава, а тя му казва, че не, но и баща ѝ се е казвал така, но е починал отдавна…

Йълдъз пита Халит, как ще каже на Зайнеп, а той ѝ казва, да не и казва нищо за сега, а тя му отвръща, че ще прави каквото той каже, защото нищо не разбира от тези неща и не знае как ще му се отблагодари за всичко, което прави за майка му.

Йълдъз се среща с майка си и разбира, че баща ѝ е жив.

Йълдъз ядосана казва на майка си, че никога няма да ѝ прости, защото ги е излъгала със Зайнеп, а Асуман я моли да ѝ прости, защото никога не би искала да има толкова лош човек за баща.

Халит научава от Мустафа, че той е бащата на Йълдъз и му казва, че трябва да оттегли жалбата си срещу Асуман, а той ще се погрижи за него да се оправи. Мустафа му казва, че ще оттегли жалбата само ако се срещне с Йълдъз, но Халит му казва, че като се оправи тогава ще реши.

Джанер казва на Емир, че трябва да се върне да живее при Ендер.

Халит и Йълдъз се прибират от Бурса, а Халит отива при Ерим, за да го види какво прави, той споделя на баща си, че майка му го е изненадала, защото се е държала странно, днес на летището.

По-късно Халит иска Йълдъз да му обясни какво се случва. Йълдъз му отговоря, че и тя днес е научила, че баща ѝ е жив.

-Йълдъз, този мъж не е свестен и всеки момент може да ни навлече неприятности - казва Халит, а Йълдъз го пита какво ще правят, а той ѝ казва, че не трябва да прави нищо, защото той ще му даде пари, за да замине далече…, за да не се разчуе…

Ендер се обажда на Ерим и му казва да не се сближава много с Кая.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ еп.3, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.2, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.1, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.80 (bTV) – ФИНАЛ на сезон 3

„Опасно изкушение“, с.3 еп.79 (bTV) – какво ще се случи...